עבור לתוכן

מהירות ליבה או מהירות זיכרון? (בכ.מסך)

Featured Replies

פורסם

מה יותר חשוב מהירות ליבה או מהירות זיכרון?

למשל:

כ.מסך עם:

מהירות ליבה:500Mhz

ומהירות זיכרון:600Mhz

או

כ.מסך עם:

מהירות ליבה:390Mhz

ומהירות זיכרון:700Mhz

מה יותר טוב?

ואם מישהו יכול להסביר לי:

מהי בכלל מהירות ליבה?

תודה לכל העוזרים

פורסם

דבר ראשון , אני רואה שזה מהירויות של 5900XT ושל 9600XT... , עכשיו , ב9600XT יש מהירות יותר גבוהה מכיוון שהוא עובד עם 4צינורות עיבוד ואפיק הזיכרון שלו הוא 128ביט , בעוד של5900XT יש 8צינורות עיבוד ואפיק זיכרון של 256ביט... , ככה שאומר שגם אם המהירויות בMHZ בראדון יותר גבוהות , הביצועים של הגיפורס יהיו יותר טובים ברזולוציות גבוהות מכיוון שהוא כולל את ה256ביט ואת ה8צינורות...

אי אפשר להשוות בין מהירויות של הכרטיס הזה ושל זה כי כל אחד מהם כולל מספר שונה של צינורות עיבוד ואפיק זיכרון שונה...

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון , אני רואה שזה מהירויות של 5900XT ושל 9600XT... , עכשיו , ב9600XT יש מהירות יותר גבוהה מכיוון שהוא עובד עם 4צינורות עיבוד ואפיק הזיכרון שלו הוא 128ביט , בעוד של5900XT יש 8צינורות עיבוד ואפיק זיכרון של 256ביט... , ככה שאומר שגם אם המהירויות בMHZ בראדון יותר גבוהות , הביצועים של הגיפורס יהיו יותר טובים ברזולוציות גבוהות מכיוון שהוא כולל את ה256ביט ואת ה8צינורות...

אי אפשר להשוות בין מהירויות של הכרטיס הזה ושל זה כי כל אחד מהם כולל מספר שונה של צינורות עיבוד ואפיק זיכרון שונה...

קודם כל תודה על כל העזרה שלך.

הבנתי...אבל אתה יכול בכל זאת להסביר לי מה זאת מהירות ליבה?

פורסם

אם אני לא טועה מהירות ליבה = מהירות המעבד (של הכרטיס מסך)

פורסם

מהירות הליבה כשמה כן היא - מהירות השעון של ליבת הכרטיס...(הצ'יפסט)

פורסם

כרטיס מסך הוא בעצם מחשב בפני עצמו - יש לו מעבד משלו וזיכרון משלו.

המעבד נקרא גם ליבה, ולכן מהירות הליבה היא מהירות המעבד.

אי אפשר להשוות כרטיסי מסך רק לפי מהירות המעבד (או הזיכרון), כמו שאי אפשר להשוות בין שני מעבדים של INTEL ו AMD רק לפי מהירות המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים