פורסם 2004 במאי 821 שנים יש לי ווינדוס אקס פי וכרטיס מסך וודו 3000 וכרטיס רשת אדימקס אלחוטיאבל משום הם לא מסתדרים ביחד ...העיניין הוא ששניהם נפגשים באותו IRQ ואני לא יודע איך משנים לאחד מהם את הIRQ האם מישהו יכול לעזור לי ?!בברכה,יובל
פורסם 2004 במאי 821 שנים יש לך באמת בעיה ? כי עצם העובדה שיש להם אותו IRQ היא לא בעיה אלא אם משהו לא פועל.אם יש לך בעיה אז תעביר את הכרטיס לסלוט אחר.
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר הכרטיס עבר כבר את כל הסלוטים והבעיה נמשכת........כיצד אני יכול ידנית לשנות את הIRQ ?!?!
פורסם 2004 במאי 821 שנים תכנס להגדרות ה- BIOSיתכן שב- ADVANCED יש לך אפשרות לקבוע ידנית IRQ לכרטיסי PCI לפי הסלוט שבו הם יושבים.
פורסם 2004 במאי 821 שנים זה לא יעזור במערכת ACPI.אבל יש שם פונקציה של איפוס ההקצאות (RESET CONFIGURATION תחת PCI/PNP שלפעמים עוזר).
פורסם 2004 במאי 921 שנים יש גם אפשרות להקצות IRQ מסויים ל PCI SLOT, כך שרק אותו SLOT ישתמש ב IRQ שנקבע. אבל מה בדיוק הבעיה? מה לא עובד (המסך לא מציג כלום, לא ניתן להשתמש ברשת)?
פורסם 2004 במאי 921 שנים אתה יכול להקצות IRQ מהביוס, אבל אם ACPI מופעל וינדוס ינתב אותם מחדש בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.