עבור לתוכן

מפרט חלקי - עד 3500 ללא מסך.

Featured Replies

פורסם

מרט חלקי - כי זה בלי מעבד (A64 3200+ שבדרך אלי מארה"ב), בלי זכרון (גיגה של Kingston HyperX PC3500 או OCZ EB PC 3500 שיגיע עד סוף החודש) ובלי כרטיס מסך (9800 Pro שבדרך אלי).

ז"א שאני צריך לוח אם, HD, כונן DVD ו Flopy (שחורים), מארז, ספק כוח ואורור מוסף. אני חשבתי על:

Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 Motherboard (A64,AGP8X,SATA/IDE RAID,1394b,5.1 Sound,G-LAN,LAN,USB2) [ ¤ 1108.73 ] 1

CPU Cooling : Gigabyte GH-PCU21-VG 3D Cooler-Pro for PIV/AMD [ ¤ 206.28 ] 1

Hard Disks : Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 516.35 ] 1

Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 221.58 ] 1

Cases : Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) [ ¤ 646.97 ] 1

Cooling / Modding : Spire ColorBreeze 80mm Blue/Red Case Fan [ ¤ 53.47 ] 2

Power Supplies : Thermaltake Butterfly Silent Purepower 480W APFC Power Supply [ ¤ 566.77 ] 1

זה יוצא איזה 3500, מה שמתאים לפי בדיוק לתקציב.

פורסם

אם אני לא טועה הקירור לא מתאים..

בקשר ללוח הייתי מחכה אולי לציפסט החדש של VIA אם במילא הכל יגיע רק עוד כמה זמן.. אז תתאפק טיפה

הארד דיסק הייתי מגדיל ל120 לא כל כך הרבה כסף..

פורסם

הקירור מספיק , המארז בא כבר עם שני מאוררים של ANTEC דיי חזקים , והוא מוסיף עוד שתי מאוררי לדים , אז ככה שיוצא לו 4(שתיים מקדימה שתיים מאחורה) , המארז הוא בהחלט מארז מאוד מאוד איכותי , ספק הכוח מעולה , הלוח בינתיים הייתי גם מחכה , עוד מעט יגיעו הצ'יפסטים החדשים , אין סיבה לקנות עכשיו לוח לA64.. , בקשר לקירור , יש לך בפחות כסף את הVenus 12 של TT , הוא יתאים והוא גם מציג ביצועים טובים יותר...(יש לך גם אפשרות לשים עליו מאורר לדים במקום המאורר המקורי כי גם ככה ההיטסינק שלו באמת טוב...(אבל שהמאורר לדים יהיה איזה SF2 BLUE LED או משהו כזה)

חוץ מזה הכל טוב , תהנה.

רק תחכה עם לוח האם! , תשאיר איזה 1000שקל ללוח טוב.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא ראיתי לוח NF3-250 ששווה לחכות לו. לכולם יש בעיות או עם העיצוב, או עם האפשרויות OC או עם הביצועים.

אם עדהקנייה שלי ני אראה משהו ששווה לחכות לו, אולי אני אחכה. אם לא, אני אקנה את זה.

פורסם

הצ'יפסט של VIA נחשב יותר מוצלח, לא?

באשר לזכרון - OCZ.

וכונן קשיח הייתי לוקח Samsung 8mb.

ספק כח - לדעתי ה-Butterfly הוא בזבוז..

פורסם
  • מחבר

הצ'יפסט של VIA נחשב יותר מוצלח, לא?

באשר לזכרון - OCZ.

וכונן קשיח הייתי לוקח Samsung 8mb.

ספק כח - לדעתי ה-Butterfly הוא בזבוז..

הצ'יפסט של VIA יותר מוצלח מה NF3-150 רק ללא OC, כשעושים OC אז יש לVIA בעיה, כי הוא לא נועל PCI ו AGP.

אני כנראה אלך על OCZ זה, ה Enchanced Bandwidth PC3200/3500.

יש איזשהו הבדל גשול בין זה לבין הסמסונג?

בקשר לספק, ה butterfly עולה ~50 ש"ח יותר מה 480W הרגיל של Tt, והוא יפה יותר ומגיע עם סליבים.

בקשר לספק, יש אולי מקום בארץ שאפשר להשיג בו את ה Antec TrueBlue 480W? הוא גם יפה.

פורסם

את האנטק לא נראה לי שאפשר להשיג בארץ , אבל אם תחפש טוב טוב , אולי תמצא.

עכשיו , סליחה שזה לא קשור לתארד ,אבל אני חייב :

Ran , you changed the NICK!?!?!?!?!?

פורסם

Ran , you changed the NICK!?!?!?!?!?

Yeap, get over it ;)

פורסם

i cant :(

:'(

פורסם
  • מחבר

אז מה בקשר ל HD - איפה Samsung עדיף על Segate?

ואיזה זכרונות ל OC לקחת ב 1700~ ש"ח? לא משנה מאיזו חנות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים