פורסם 2004 במאי 821 שנים שלוםיש לי בעיה לאחר החלפת המארז שלי למארז של COMPUCASE 6A19 שכולל שני מאווררים של 120 מ"מ וגוף הקירור על המעבד הוא אורגינלי של אינטל והמעבד שלי הוא 2.8 על 800 , והלוח אם שלי הוא של ABIT IC7והגעתי למססקנה שהדרך הבאה להוריד את הטמפ במארז היא בכך שאני צריך להוריד את הטמפ של המעבד.היום במנוחה אני עומד על 45-47 מעלות ביום קריר וכמעט 50 ביום חם ובזמן מאמץ אני מגיע בשקט ל60 מעלות ביום קריראני מוכן להשקיע עד 400 שקל על גוף קירור כולל מאוורראז בקשתי אליכם תציעו לי גוף קירור שיוריד לי את הטמפ למינילית????????????עמית
פורסם 2004 במאי 821 שנים דבר ראשון יש לך בסטיקי הודעה שSUBX המודר החביב שלנו רשם, שכולל המון גופי קירור למעבדי AMD\אינטל, כולל דירוגלתקציב גבוה יש את ה SP94 שמגיע בלי מאורר (מומלץ להרכיב עליו ENERMAX שהוא גם טוב וגם שקט יחסית)הסט הזה מצויין ויתן לך קירור פצצה, ביחד אמור להיות בסביבות ה300 שקלאני ממליץ לעשות חור בקוטר 78מ"מ בגג (בין הספק לסידי) ובדלת (מול המעבד) לשים מאוררים, לסדר חוטים שהיו צמודים לשלדה של המארז ולא זרוקים בחלל..
פורסם 2004 במאי 821 שנים SP94 ההיטסינק הכי טוב לאינטל כיום, תוסיף לו Enermax 92mm שהוא גם מצויין וגם שקט, בדרך תחליף גם משחה טרמית ותקנה Artic Silver 5 וטמפ' המעבד תרד פלאים
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר אוקיאבל ה SP94 יכנס לי על הלוח שלי כי הסתכלתי ואין כל כך מקום לזוז שם יש לי ABIT IC7???????ובאיזה חנות ניתן להשיג את הSP94 בהכי זול????עמית
פורסם 2004 במאי 821 שנים יש מספר מצומצם של חנויות בארץ שמספקות את הסינק הנ"לעד כמה שזכור לי PCH.CO.IL אחת מהם, אני יודע ש"הדובים" מביאים את הסינק אבל לצערינו אסור לפרסם או להזכיר כאן את שם\כתובת החנות...וכן, הסינק יכנס גם על הלוח שלך..
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר +שלוםאז עשיתי סקר שוק וראיתי שאצל הדובים זה יוצא הכי זולוהיום אני עומד על טמפ של 47 מעלות במנוחה ו60 במקסימוםבכמה הסניק הזה יוריד לי את הטמפ עם אני הולך על SP94+ENERMAX 92?עמית
פורסם 2004 במאי 821 שנים אתה יכול ללכת על 92 או מאורר 80 גם יתאים ויהיה סבבה, בכל מקרה הסינק הזה אמור להיות לך את הטמפרטורות למצב שלא תצטרך לדאוג להם.. אני חושב שזה העיקרדרך אגב אל תסמוך יותר מידי על הסנסור של ABIT משום מה ברוב הלוחות שיצא לי לראות אצל אנשים הטמפרטורות מוגזמות ולא כל כך הגיוניות
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר אז איך אני יכול למדוד את הטמפ בלי הסנסור של ABITאני משתמש בתוכנה AIDA32 ובדקתי בביוס והטמפ זהות ויש מצב שהטמפ שלי יותר נמוכה?????כי שאני משחק במשחקים טמפ הלוח מגיע ל40-45 מעלות עליה של 10-15 מעלות בין מנוחה למאמץ
פורסם 2004 במאי 821 שנים טמפ הלוח?????? זה לא נשמע לי הגיוני 45 אולי אתה מדבר על המעבד..בכל מקרה אני מדבר על זה שלפעמים הסנסור עצמו מה שקורא את הטמפרטורה בתוך הלוח של האביט שיושב מתחת למעבד, לפעמים הוא עצמו מזייף וזה לא משנה באיזה תוכנה תשתמשפתרון חיצוני לצערינו לא זול ועומד על 180 שקל בערך..
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר ודיברתי על טמפ הלוח אםטמפ המעבד שלי יותר גבוהאני ישאל ככה בדרך כלל מהטמפ של המעבד בקירור הסטנדרטי של אינטל?עמית
פורסם 2004 במאי 1321 שנים מחבר שלוםהיום חזרתי מהצבא וקניתי את הזשךצשמ 7000CU שעשוי כולו מנחושת.והתוצאות:על המעבד התוצאות היו טובות במנוחה התקבל שיפור של 8-9 מעלותובמאמץ התקבל שיפור של כמעט 15 מעלות.ושאר המחשב : הרד דיסק,לוח אם,ומארז הטמפ התייצבה על 29-30 מעלות שטמפ החדר היא 27-28תודה רבה לכל מי שעזר בבחירה.ובמחיר של 210 שקל זה היה שווה את ההשקע.עמית
פורסם 2004 במאי 1421 שנים מחבר תודהלאחר יום שלם של בדיקה הטמפ נשארו יציבות והמאוורר של המעבד ממש שקט בכלל לא שומעים אותו והוא מסתובב על המקסימום יחס מחיר לתמורה ממש מעולה כמו שציפיתי זה נתן את הכל אני מרוצה מאוד ממליץ בחום למי שלא רוצה להשקיע הרבה כסף ולקבל תמורה טובה בקירור.עמית
פורסם 2004 במאי 1421 שנים שלוםהיום חזרתי מהצבא וקניתי את הזשךצשמ 7000CU שעשוי כולו מנחושת.מה רשמת שם? כי גם אני שוקל לקנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.