עבור לתוכן

עבודה באילת?

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני תלמיד י"ב, ובגלל שקפצתי כיתה יש לי צו ראשון רק ביום רביעי הזה (!) ככה שיש לי בכיף שנה חופש. אבא שלי גר באילות, הקיבוץ ליד אילת, עם חברה שלו ואחותי (חצי, בת של חברה שלו) והוא הציע רעיון מאוד מעניין, אני אשכור יחידת דיור באילות, אעבוד ואעביר ככה את השנה. לי נשמע רעיון נהדר כי גם אילות וגם אילת זה כיף, יהיה לי שם אוטו, גם ככה חברים שלי מתגייסים, וכי אני אוכל לחסוך כסף לצבא.

עכשיו רק בעיה קטנה, למצוא עבודה :)

למישהו יש הצעות איפה לעבוד? איפה צריכים עובדים? עדיף משהו על החוף כמובן, או סתם משהו מעניין.

תזרקו הכל, לא משנה מה, נמאס לי מאמא שלי ואחיות שלי, הגיע הזמן לעבור :)

פורסם

גם אני קפצתי כיתה פעם אבל העברתי את הזמן עד הצבא בכיתה י"ג ובחו"ל, לא פחות כיף כי היה קטעים.

יצא לי לעבוד באילת כשנסעתי לשם בטרמפים עם כנופיה של פאנקיסטים והתנחלנו שם באוהלים ושקי שינה לשבוע.

מלצרות על החוף זה הדבר הכי פשוט ואתה גם תופס צבע מהר. אתה פשוט הולך בין המשתזפים ומציע להם לשתות

או לאכול משהו ועל כל הזמנה אתה רשאי לקחת שקל או משהו כזה, פלוס טיפים. הרווחתי ככה 50 או יותר שקל לשעה,

ולי לא היו משלמים לפי שעות, רק טיפים.

חוצמזה יש מלא עבודות בתחום המלונאות, בעיקר חדרנות. לסדר חדרים בבתי מלון. השכר שמעתי בסדר והכי טוב, אף

אחד לא אומר לך ממש איך לעשות את העבודה שלך ולא נושף לך בעורף, פלוס, כל הסבונים שאתה יכול לקחת. ;D

יש גם אפשרות למצוא עבודה בתור ברמן במלון אבל רק אם למעביד שלך לא אכפת להתעסק עם החוק, שכן, אסור

להעסיק קטינים במקצוע הזה (לי זה מעולם לא הפריע). עבודה קלה מפחינה פיזית שדורשת ממך להיות מאד ידידותי

ומסביר פנים ובד"כ הטיפים בהתאם לכמה שאתה מסביר פנים (וזאת גם יופי של דרך להכיר בחורות...).

פורסם
  • מחבר

מישהי שעובדת עם אבא שלי היא חברה של הבעלים של כמה ספינות תיירים, הוא לא צריך כלום כרגע אבל זה בהחלט יעזור לי לדעת ברגע שהוא צריך. לגור על ספינת תיירים... 8)

פורסם

אתה יכול לעבוד בחופים, בטיפול בציוד ספורט המים (אם אפשר לקרוא לזה ספורט), בניקיון, בלמכור קולה במחירים מופרזים...

אתה יכול לעבוד בטיילת, באחת הבאסטות. לשבת כל היום, לפגוש אנשים קרועים, ולמכור דברים שאף אחד לא ממש צריך...

יש כל מיני.

פורסם
  • מחבר

יש לכם רעיונות למה אפשר לעשות עם רשיון צלילה שני כוכבים?

פורסם

מה זאת אומרת?

מבחינת עבודה או מבחינת החוק

אתה יכול לעשות

master diver

ואז להדריך צלילות

זה כיף

שני כוכבים זה 30 מטר ואתה יכול לצלול אם כל אחד שיש לו רשיון צלילה בדרגה כל שהיא

פורסם

אתה יכול להנות מהצלילה איך שהיא ...

לנסןת ולשלב את זה בעבודה דורש המון נסיון וסיבולת גופנית ....ואין בזה הרבה הנאה כלל .. אני עבדתי עם עוד 2 חברים שהם מדריכי צלילה בחוות הדניסים

לפני 7 שנים זה היה כסף טוב היום זה שונה

פורסם
  • מחבר

מבחינת עבודה כמובן, יש לי רשיון ואני יודע מה החוק. ו dive master זה מגיל 18 או 21 כמה שידוע לי.

פורסם

אין עכשיו הרבה תיירים מחו"ל לכן אי אפשר לעשות הרבה דברים עם רשיון צלילה, במיוחד כשאתה עדיין קטין אבל

אם אתה הרפתקן אז נסה ללכת על לצלם תמונות מגניבות מתחת למים של דגים ואלמוגים ולהשתתף בתחרויות

צילום של מגזין "ים".

פורסם

ברמן!!!

פורסם
  • מחבר

אני קטין :(

פורסם

ברמן!!!

אם אין לו 18 ולא קורס ברמנים אז יהיה לו קשה מאד להתקבל לאנשהו או לקבל שכר הולם, וזה מנסיון.

חברה שלי סיימה קורס ברמנים בגיל 18ץ5 ואף באר לא לקח אותה כי היא "קטנה מדי". כולם רוצים ברמנים בני

23 ומעלה, וזאת עוד דרישה מינימלית. לחלק מהפאבים יש דרישות מטורפות כמו דרישות הופעה חיצונית: שיהיה

לו זקן צרפתי, קוקובלוף, עגיל באוזן שמאל ורצוי שיהיה גם הומו. זאת דרישה שידיד אחר שלי שמע, הוא עמד

בכל הסטנדרטים מלבד לאחרון ולא לקחו אותו!!

הכי טוב, מלצרות על החוף או חלוקת פלאיירים או שרות חדרים. אפשר לנסות להיות עוזר טבח באיזה מלון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים