עבור לתוכן

פינים עקומים בסוקט - איזה בדיקות לבצע?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

בעת החלפת מעבד התעקמו כמה פינים בסוקט 1155 - יישרתי אותם עד כמה שיכולתי והרצתי memtest86 בגרסה 4 ו-Intel Diagnostic בגרסתה האחרונה ובשניהן המבחנים עברו בהצלחה.

איזה עוד בדיקות צריך לעשות, אם בכלל, כדי לוודא שיישרתי את כל הפינים כמו שצריך? המחשב עושה רושם שמתפקד כמו שצריך והכל תקין.

תודה!

פורסם

נשמע שבסדר.. הייתי מנסה גם להריץ תוכנת מאמץ כמו occt לשעה שעתיים לראות שהכל יציב. ובנימה אופטימית זו- פעם הבאה בעדינות..:)

פורסם

אחת הטעויות הנפוצות היא הפלת מעבד על אחת הפינות לתוך הסוקט, בדיוק בשביל זה יש את שיטת קצות האצבעות ב6 ו-12 בשעון, איפה שיש שקעים בסוקט

300px-Intel_Socket_1155.jpeg

בכל מקרה אם הכל רץ לך, זה אומר שהכל טוב, בינתיים. רוב הסיכויים זה שבכלל לא היה לך פוסט, אז הגרוע ביותר מאחוריך

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Tomer70

נשמע שבסדר.. הייתי מנסה גם להריץ תוכנת מאמץ כמו occt לשעה שעתיים לראות שהכל יציב. ובנימה אופטימית זו- פעם הבאה בעדינות..:)

אריץ אותה, תודה. אני מאמין שזה קרה כשפתחתי את הידית של הסוקט והכיסוי קפץ.

ציטוט של djelectric

אחת הטעויות הנפוצות היא הפלת מעבד על אחת הפינות לתוך הסוקט, בדיוק בשביל זה יש את שיטת קצות האצבעות ב6 ו-12 בשעון, איפה שיש שקעים בסוקט

300px-Intel_Socket_1155.jpeg

בכל מקרה אם הכל רץ לך, זה אומר שהכל טוב, בינתיים. רוב הסיכויים זה שבכלל לא היה לך פוסט, אז הגרוע ביותר מאחוריך

כמו שרשמתי מעלה הבעיה הייתה בעת הוצאת המעבד ולא בהכנסה של החדש אבל את החדש התקנתי בדיוק לפי הפוסט שלך. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים