עבור לתוכן

windows לא מזהה מהירות מעבד..

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד amd 2500 ברטון ורציתי לשאול למה כשאני בודק במאפיינים של "המחשב שלי"

המעבד מזוהה בתור 1100mhz???

הבעיה אצלי, או שככה זה...?

פורסם

שאלה לי אליך.. למה אתה לא קורא קודם את חוקי הפורום ומבין שצריך לכתוב כותרת אינפורמטיבית שמשקפת את נושא התארד?

במדור ההורדות באתר תוכל להוריד תוכנה בשם CPUZ או את ה WCPUID הם יתנו לך את כל הפרטים שאתה רוצה לראות על המעבד שלך

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אבל אם זה אמור להיות ככה או לא...?

התוכנות יגידו לי אם זה בסדר וכמו שצריך להיות??

פורסם

לא הייתי סומך על מה ש-windows אומר... תשתמש בתוכנה שמיועדת לכך והכל אמור להיות בסדר.

וכמו ש-Vatos-Locos אמר, שנה את הכותרת וקרא את חוקי הפורום. אם לא תשנה את הכותרת, אני אאלץ לנעול את הדיון הזה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מצטער...

לא ידעתי שזה כל כך רגיש...

ודבר שני איך אני משנה את הנושא?

פורסם
  • מחבר

לעיניננו... התקנתי את התוכנות שאמרת לי, והם הראו את אותו התוצאה שwindows הראה...

bus speed 200 1100mhz 99fsb....

פורסם

בסך הכל רוב הבארטונים שנמכרים היום (2500+) באים ב 1826מגהרץ, FSB166 ומכפלה 11

אבל אני יודע שנמכרו גם בגירסאות אחרות...

הכי טוב יהיה אם תעלה סקרין שוט (תמונת מסך)

פורסם

אתה צריך לשנות בביוס או בגאמפרים על הלוח אם, תלוי איזה לוח זה, את הבאס ל-166 (במקום 100)

אז המעבד יזוהה כ-1825Mhz כמו שצריך

פורסם

לכל החובבנים שהגיבו לפני הולי , תחשבו קצת , כמה זה 100X11? , 1100! , ברירת המחדל של הביוס שלו(ושל רוב הלוחות למעבדי AMD) היא באס 100... , עכשיו , סך הכל , מה שהוא היה צריך לעשות , זה להעלות את הבאס בביוס מ100 ל166.. , ושום תוכנה לא הייתה מראה לו אחרת , כי הוא באמת עבד ב1100MHZ...

פורסם

לכל החובבנים שהגיבו לפני הולי , תחשבו קצת , כמה זה 100X11? , 1100! , ברירת המחדל של הביוס שלו(ושל רוב הלוחות למעבדי AMD) היא באס 100... , עכשיו , סך הכל , מה שהוא היה צריך לעשות , זה להעלות את הבאס בביוס מ100 ל166.. , ושום תוכנה לא הייתה מראה לו אחרת , כי הוא באמת עבד ב1100MHZ...

תאמת להגיד לך לא הבנתי מה המטרה של ההודעה הזאת

חובבנים או לא חובבנים אנחנו ילדים שמנסים לעזור ומנסים לראות קודם יותר מידע להבין מה קורה אצלו, אנחנו לא אצלו בבית שיכולים לשחק ולנסות ולראות בעיניים

דבר שני ההודעה שלך לא מועילה לאף אחד כי אתה לא מחדש פה שום דבר, הולי הסביר את הכל כמו שהוא

הייתי מציע לך בפעם הבאה לקרוא את ההודעה לפני שאתה שולח ולחשוב קצת

פורסם
  • מחבר

חבר'ה חבר'ה תרגיעו קצת טוב...??

תודה על המידע המועיל, אני יבדוק את זה בביוס,

עידכונים בקרוב!!

תודה!

פורסם

אנחנו תמיד רגועים רק יש אנשים שזורקים משפטים לאוויר בלי לחשוב עליהם קודם

בכל מקרה אני בטוח שמה שהולי אמר זה נכון, פשוט תעלה לבאס 166 שזה מה שאמור להיות בתחלס

רק צריך להתחשב בזה שבבאס 166 זכרונות 333 ומעלה יכולים לעבוד חלק

פורסם

תאמת 99 אחוז מהלוחות אמורים לזהות את זה ישר בתור 166 אבל עם אנשים מתעסקים עם אוברקלוקים והאוברקלוק לא יציב ולא עולה בכלל אז הלוחות מתאפסים להגדרות מינימליות של באס כנו שקרה נראה לי במקרה פה

פורסם
  • מחבר

זהו שלא!! יש'ך טעות חבוב לא היה שום ניסיון לאוברקלוק...... אני אפילו לו יודע איך לעשות את זה ואין לי צורך בזה.....

קיצר שינתי בביוס ל166 זה באמת היה על 100 ועכשיו הכל בסדר...

שוב תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים