עבור לתוכן

לא מצליחה לפתוח את ה-CAT S30 שלי,פשוט נתקע

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

לפני שנה קניתי טלפון CAT S30 (חברת קאטרפילר) וסנכרנתי אותו עם טאבלט Asus KooF אבל השתמשתי בסמארטפון הזה לתקופה קצרה כי קיבלתי במתנה אייפון 5.

לפני יומיים אבד לי האייפון והחלטתי לחזור ל-CAT S30 וקיבלתי סים חדש על אותו מספר שאבד לי באייפון.

הצלחתי לבצע שיחת טלפון אחת מהטלפון ובגלל שהסוללה הייתה חלשה רציתי לכבות אותו, אבל כנראה לחצתי על האפשרות שמתחת ל "כיבוי" ומאז אני לא יכולה להיכנס לטלפון.

ומתברר שאחד האחיינים שלי שיחק בטאבלט ואיך שהוא גרם לנעילה שלו.

עשיתי חשבון ג'ימייל חדש וזה מפנה אותי לגלישה ב-WI FI ובפעמים אחרות כתוב לי "בטל את הנעילה של Asus KooF.

יש פעמים שעולה לי מסך  "Android is Starting" "Optimizing App x of xxx" ואחרי כמה דקות יש מסך עם תמונה וישר זה עובר שוב למסך WI FI שכמובן לא נפתח עם סיסמה ושם המשתמש החדש שעשיתי לג'ימייל.

לצערי אני ממש לא זוכרת את קוד הפתיחה לטאבלט ולא את המספר הישן של ה-CAT S30

הטלפון מבוסס אנדרואיד.

אבל אני כן יכולה לקבל שיחות טלפון

אודה לעזרתכם

שבוע טוב

פורסם

כאן יש לך הדרכה להיכנס לריקברי של המכשיר http://www.hardreset.info/devices/caterpillar/caterpillar-s30/recovery-mode/

אם תבחרי wipe data /factory reset כל התוכן של המכשיר ימחק.

המכשיר יעלה כמו שקנית אותו

כל ההגדרות וכו' חוזרים לברירת המחדל .

כדי לנווט במסך הריקברי זה עם מקשי הווליום וכדי לאשר כפתור ההפעלה. אחרי האיפוס תבחרי reboot system now ואישור עם כפתור ההפעלה

זהו סיימת המכשיר יעלה כמו חדש

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום.

עשיתי את הפעולות הנ"ל ללא הואיל.

הבעיה הנוספת שאני מגיעה רק לברוך הבא לגלישה ב-WI FI ואז מבקשים שם משתמש וסיסמה ובכל זאת לא מצליחה להיכנס(זה שוב דורש שם משתמש וסיסמה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים