פורסם 2004 במאי 721 שנים אין מילים פשוט מגיע להםאחרי מה שהם ניסו לעשות ליאוןנטhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2913130,00.html#nhttp://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=119676&sid=10
פורסם 2004 במאי 721 שנים אתה לא ממש צריך להגיד "מגיע להם" , כי בסך הכל מי שמפסיד מזה זה אתה אני ועוד הרבה אנשים.חבל...
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר ממש לאאני גלשתי בשני האתריםורוב התוכן היה דומהוחוץ מזה אני לא ממש זוכר שהיה להם תכנים יחודיים(אשר באמת תורמים )
פורסם 2004 במאי 721 שנים תמיד יהיו דברים שבמקום אחד אין ובשני יש , בוא נגיד ככה שלא סבלת מהתכנים שיש שם.
פורסם 2004 במאי 721 שנים מוזר מדברים על warez ולא נועליםכנראה מידיניות חדשה מאז השידרוג...אני אישית הייתי נכנס לשתיהם אבל יותר לליונ-נטוורק
פורסם 2004 במאי 721 שנים כל עוד לא מפרסמים לינקים לא חוקיים, אני לא רואה שום סיבה למה לנעול את הדיון הזה.
פורסם 2004 במאי 721 שנים מוזר מדברים על warez ולא נועליםכנראה מידיניות חדשה מאז השידרוג...אני אישית הייתי נכנס לשתיהם אבל יותר לליונ-נטוורקמדברים על חדשות שנכתבו בנענע ובמעריב, מה לא חוקי בזה?
פורסם 2004 במאי 721 שנים חחח עזוב אותו... הוא אחד הילדים ששומעים את המילה "ווארז" וישר רצים לאמא... ;D קיצר, העיקר שלא יסגרו את ליונטוורק והכל יהיה בסדר
פורסם 2004 במאי 721 שנים חס וחלילה... ליאון הארט אימפריה (ולא כמו הילדים הקטנים שצועקים אימפריה על כל דבר)אני מתכוון לזה שיש להם צוות ענק בכל תחום והם מוצלחים בכל דבר שהם מנסים, אם הם ירדו זה יהיה הפסד ענקי לקהילת האינטרנט בישראל
פורסם 2004 במאי 721 שנים יש להם צוות של ילדים קטנים ומסכנים שרבים כל החיים שלהם עם warezfaw מי הביא ראשון לינק לfar cry : לא שאני לא מעריך אותם על מה שהם עושים, כמובן שכן, אבל כל הקטע הזה של היריבות זה אחד הדברים היותר אומללים ומסכנים שנתקלתי בהם.
פורסם 2004 במאי 721 שנים שני האתרים כמעט לא מספקים תכנים מקוריים אלא מעתיקים מאתרים אחרים ואחד מהשני. שניהם מנוהלים ע"י בני נוער עם כושר ביטוי של ילדים בני 12... בקיצור, לא הפסד גדול. יש מספיק אתרים טובים ומקצועיים בנושא הזה באינטרנט.
פורסם 2004 במאי 721 שנים אני לא רואה שום דבר רע בתחרות "מי יביא ראשון FAR CRY" העיקר שהם מתאמצים להביא את זה מהרגם אם הכל מועתק מאתרים בחול אני מעדיף להכנס לפורטל ישראלי עם תקציר בעברית.. זה מאוד חשוב ומוסיף ואני מעריך אותם על זהמצידי שהיו בני 9 הגיל שלהם לא אכפת לי כל עוד הם עושים עבודה מצויינת
פורסם 2004 במאי 721 שנים לא שזה ממש עוזר לי או מעניין אותי אבל הוא הולך לחזור.. (קצת מידע פנימי..) חוץ מזה יש להם קצת תכנים ישראלים נחמדים כמו מק22 אבל לא הרבה זה נכון.. But still, FTP > *
פורסם 2004 במאי 721 שנים לא חוקי זה לא חוקי.אבל נראה עם הם יצליחו במה שהם עושים בכלל, אתרים כמו ליון לא מאכסנים את הקבצים בשרת שלהם וקשה יותר לסגור אותם.נראה מה יקרה בסוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.