עבור לתוכן

איך לחסום את המיקרופון המובנה בסמארטפון ?

Featured Replies

פורסם

השאלה האמיתית היא איך לבטל את המיקרופון המובנה בסמארטפון מבלי לכבות אותו לגמרי ?

לשם ההגנה על הפרטיות אני נוהג לשים כיסוי על המצלמה האחורית והקידמית אולם במקרה של המיקרופון המובנה ,כיסוי שלו לא אפקטיבי באותה מידה .

חיפשתי בהגדרות היכן ניתן לחסום את המיקרופון אולם לא מצאתי .

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

דיי נו.. אתה באמת חושב שמישהו מקשיב למה שאתה אומר? אתה לוקח את כל הגישה הפרנואידית הזאת יותר מדי קשה.. אם אתה נכנס לשיחה מסווגת עם ראש הממשלה.. תשאיר את הטלפון מחוץ למשרד.. 

ולמה אין אופציה לחסום? כי זה דיי מטומטם, זה למה... זה פיצ'ר בסיסי של הטלפון שאתה צריך בשביל להשתמש בו כטלפון... כל פעם שמישהו מתקשר אלייך אתה תשלח לו SMS "חכה שנייה עם זה אני צריך להפעיל את המיקרופון, אל תנתק" ,ואם יש לך מכשיר עם מערכת הפעלה מודרנית.. ממילא כל אפלקציה מבקשת אישור להשתמש במיקרופון.. 

זה מצחיק שאתה כל כך פרנואיד לפרטיות שלך ועדיין משתמש במכשיר אנדרואיד.. עדיף שתקנה אתה טלפון טיפש שרק מחייג. הכי בטוח בשבילך.. 

פורסם
השאלה האמיתית היא איך לבטל את המיקרופון המובנה בסמארטפון מבלי לכבות אותו לגמרי ?

לשם ההגנה על הפרטיות אני נוהג לשים כיסוי על המצלמה האחורית והקידמית אולם במקרה של המיקרופון המובנה ,כיסוי שלו לא אפקטיבי באותה מידה .

חיפשתי בהגדרות היכן ניתן לחסום את המיקרופון אולם לא מצאתי .

במקום מדבקות תשתמש באפליקציה הזאת שמשביתה את המצלמה https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lrodlor.camless

אני חושב שקיים משהו דומה למיקרופון לא מוצא

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אני אנסה אותה בנוסף לפלסטר  כי מה לעשות הוא לפעמים נופל.

עדיין אני מחפש פיתרון חומרתי ותוכנתי לבעיית המיקרופון ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים