פורסם 2004 במאי 1021 שנים אהאאאאאאאאא איזה כייף זה שיש רישון , ולא לטוסטוס אתה לא צריך מלווה , והחוק עוד לא יצא וכנראה שלא יצא אז אל דאגה
פורסם 2004 במאי 1021 שנים לפי דעתי החוק צריך להיכנס וזה חוק חשוב כי את הלמידה האמיתית לומדים עם ההוריםאני חוויתי הרבה מצבים עם ההורים שבחיים לא נתקלתי בהם בשיעור נהיגה ועם כל הכבוד לזה שאתם לא רוצים את ההורים על הוריד זה נורא חשוב אם לא לחיים שלכם אז לחיים של נהגים אחרים על הכביש
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחח שפכת אותייייי לנסוע עם ההורים על טוסטוססססס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחוהמלווה זה בולשיט חבר שלי בשעת אפס נסע עם אח שלו הגדול בדרך לבית ספר וכמעט עשה תאונה בלי מכוניות על הכביש סתם סטה הצידה מעייפות או משהו (הוא מתפדח לספר)
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מלווה זה לא בולשיט. נכון שהמלווה לא יכול ללחוץ לך על הברקס או משהו בסגנון של למנוע תאונה קטלנית אבל המלווה יכול להדריך אותך איך בכלל לא להגיע למצב של תאונה קטלנית ולהסביר לך למה אתה עוד שניה נכנס למצב מסוכן ומה צריך לעשות במצב הזה.בכל זאת ישר לעבור מלהיות תלמיד (שבכל דבר שהוא מפשל המורה לוחץ ברקס) ללנהוג לבד זה מהיר מדיי וצריך תקופת ביניים.
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר חודשיים זאת תקופה מספיק ארוכהאני חושב שמלווה זה חשוב מאוד אבל אין צורך בחצי שנה זה מוגזם
פורסם 2004 במאי 1021 שנים בתור אחד שנשאר לו עוד חודש מלווה אני מסכים איתך וגם אני לא הייתי רוצה להתקע חצי שנה(למזלי זה לא יקרה לי 8)) אבל יש לי חברים שסיימו את המלווה ודופקים את האוטו על ימין ועל שמאל ושלא נדבר על אחת שעברה טסט ראשון עם ברקס(מי נתן לך רשיון ילדה)
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מחבר בנות נוהגות יותר טוב מבנים, הם יותר זהירות ומודעות למצב בכביש אז אני לא מאמין במשפט הזה,בכל מקרה גם אחרי 6 חודשים ידפקו את האוטו על ימין ועל שמאל זה תלוי בנהג ולא בתקופת המלווה..
פורסם 2004 במאי 1021 שנים זה ממש לא נכון שבנות נוהגות יותר טוב מבנים.הן נוהגות ביותר אחריות אבל מבחינת אינסטינקטים ותחושבת מרחב הרכב(מתבטא החניה) הבנים יותר טובים. מה לעשות...
פורסם 2004 במאי 1021 שנים מה שיותר נורא בחוק שרוצים להעביר זה לא החצי שנה מלווה אלא החלק השני. נהג חדש עד גיל 21 יוכל להסיע איתו רק נוסע אחד ועד גיל 24 רק 2 אנשים. זה באמת מצב לא הגיוני, אני רואה את הערסים יוצאים מהבית ספר כשבכל מכונית יושבים 2 אנשים "לקרוע את הכביש" מזל שבינתיים זה רחוק או בדיוני
פורסם 2004 במאי 1121 שנים לא יודע מה איתכם, אבל אני כבר לא מודאג מזה.... אתמול (או למעשה היום ב-0:00) נגמרה לי תקופת המלווה!!!! ;D ;D ;D yyyyyyyeeeeeeeyyyyyyy me......... כמה חבל שצריך לשבת וללמוד לבגרות באלקטרוניקה (מחר) ובתנך (יום ראשון), במקום לנהוג..... :-X :'( :'( (yeah right... who am i kiddin.... like my dad will give me the car....) בכל מקרה, כמה הערות: בקשר לתקופת הליווי-זה דבר חשוב, אפילו חשוב מאוד. ברגע שמתחילים לנהוג על האוטו של ההורים (שלפחות אצלי אין מה להשוות בינו לבין האוטו של המורה), בלי מורה לידך, זה שונה לגמרי מבשיעורי נהיגה. בשיעורי נהיגה מלמדים אותך לעבור טסט, בתקופת המלווה אתה לומד איך לנהוג. בקשר לשאלה האם בנות נוהגות יותר טוב מבנים-השאלה היא איך אתה מגדיר "טוב". מבחינת, אמממ, נהיגה אחראית, בנות נוהגות יותר טוב. מבחינת איכות נהיגה, מנסיוני (though some may say it's a bit slim) אני יכול להגיד שבנים נוהגים יותר טוב.
פורסם 2004 במאי 1121 שנים (yeah right... who am i kiddin.... like my dad will ever give me the car....)Muhahahaha ;D
פורסם 2004 במאי 1121 שנים אתה אמור לצאת מטסט בתור נהג שמסוגל לנהוג לבד. ההורים זה כדי לתת לך עוד קצת תרגול בחינם וכדי שתתרגל לאוטו החדש אחרי שנהגת רק על זה של המורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.