פורסם 2004 במאי 721 שנים זה תלוי בתאריך שנולדתיאו בתאריך שאני מוציא את הרישיוןובאיזה תאריך מדובר?תודה.
פורסם 2004 במאי 721 שנים זה תלוי בתאריך שאתה מוציא את הרשיון לפי מה שאני הבנתי מי שמוציא אחרי ה1ל9 אז הוא צריך 6 חודשים מלווהיש מצב שאני יספיק לפני ;D
פורסם 2004 במאי 721 שנים אני מרחם על אילו שנוסעים חצי שנה עם ההוריםאפשר להשתגעואני עשיתי את זה רק חודשייםוחשבתי שזה מעצבן מוות עד כדי מצב שאני לא רוצה לנהוג שהם באוטו
פורסם 2004 במאי 721 שנים מחבר אז זהו שאני מתחיל ללמוד בימים הקרובים ואני מאוד מקווה להוציא רישיון לפני ה 1.9חצי שנה זה אסון.. חייבים לחטוף איזה שכנה שנראת טוב שתיהיה המלווה שלי...
פורסם 2004 במאי 821 שנים חבל שהחוק הזה עדיין לא קיים אלא רק נמצא באחת מהקריאות בכנסת. אתם מוזמנים לשאול ב'>בפורום לומדי נהיגה בתפוז אם החוק קיים ולחטוף עגבניות לפרצוף
פורסם 2004 במאי 821 שנים חבל שהחוק הזה עדיין לא קיים אלא רק נמצא באחת מהקריאות בכנסת. בדיוק. חוצמזה, לפי המורה נהיגה שלי (לשעבר ;D ;D ;D ;D :P ) יש ספק גדול אם הוא בכלל יעבור. בכל מקרה, לפי מה שהבנתי זה לפי מתי אתה מוציא רשיון. הבעיה היא (בשביל אנשים בגיל שלנו), שלא כולם יכולים להוציא רשיון לפני התאריך שבו החוק (אולי!) יצא, כי עוד אין להם 17.
פורסם 2004 במאי 821 שנים החוק לא עבר, נפל באחת הקריאות.אבל זה רק עניין של זמן עד שהם ינסו עוד פעם להעביר אותו.אבל בכל מקרה אם יעבור החוק זה על פי תאריך הוצאת הרישיון.
פורסם 2004 במאי 821 שנים מחבר מי ינסה להעביר אותו עוד פעם?איזה חוק דפוק זה חודשיים זה מספיק זמן (זה לא הרבה ולא מעט זה בדיוק כמו שצריך)
פורסם 2004 במאי 821 שנים כל שנה מנסים להעביר חוק שכזה. כל שנה הוא לא עובר.התוצאה? יש מין פחד כולל כזה בקרב תלמידי נהיגה ש"עוד רגע החוק נכנס ואני לא רוצה להיות האידיוט הראשון בשכבה שלי שנתקע עם ההורים שלו בוריד חצי שנה", וכולם רוצים להריץ שיעורים ולהתחיל ללמוד כמה שיותר מוקדם. מורי הנהיגה מעודדים את הבהלה, כי תלמידים מגיעים יותר, ואפשר להפחיד אותם קצת ולראות את הזיעה מטפטפת מראשם כשמזכירים את "החוק החדש". מערכת די יעילה לזירוז עניינים...
פורסם 2004 במאי 821 שנים תמיד היו דיבורים על זהאני זוכר שאפילו לפני שנתיים שמעתי את זה (מזל שעברתי לפני שבועיים טסט ראשון)אבל מי שעבר טסט יכול להתעודד כי אם תבוא החקיקה היא לא תבוא עליו רק על מי שעבר טסט אחרי שהיא יצאה לפועל
פורסם 2004 במאי 1021 שנים צריך מלווה לקטנוע ? כי נשארו לי עוד 8 שיעורים ואני לא רוצה לנסוע עם ההורים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.