עבור לתוכן

תאונה במהלך הטירונות - האם ניתן לתבוע פיצויים?

Featured Replies

פורסם

אתם צעירים מדי כדי לזכור את הדיונים שהיו פה איך לקבל ג', אם אני לא טועה ההמלצות היו לאכול גיר ועוד שלל מטעמים

כמובן אל תשכח את התפו"א כדי לשבור את היד ועוד פנינים מחברי הפורום...

עובדים חינם?

לצערינו גירשו אותנו מארצות ניכר ואנחנו כאן שומרים על עצמינו במו ידינו. אף אחד שנמצא בצבא לא עובד חינם, הוא תורם ועוזר למאמץ הכללי של אזרחי מדינת ישראל בשמירה על המדינה ועל כל הנותר מכך.

יהודה צודק באלף אחוז דיי להיות שלילי לגבי הצבא, אולי זה חרא אבל את לא עושה את זה רק לטובתך האישית...

פורסם

אני לא טוענת שאנו עושים זאת לטובתינו האישית, אלא כדי להגן על עצמינו. בשביל זה אנחנו צריכים חיילים קרביים ולשלם להם משכורת נורמאלית שאפשר להתקיים ממנה ולא לבוא בהנחה שלכל חייל יש בית והורים שיכולים לספק לו את כל צרכיו ובטח שלא להפקיר את הבריאות של החייל. לצערי הרב הצבא מתייחס לחיילים כאילו יש לו מאה בשקל (האמת היא שזה ככה) וזה שום מטרה לא מקדשת אמצעי כזה! בנוסף, למה צריכים את כל אותם חיילי חובה שאינם קרביים, ג'ובניקים? לדעתי זה סתם ניצול של כוח אדם זול! תאילנדים מרוויחים יותר מאיתנו! לא כל אחד יכול לתרום למאמץ המלחמתי. אני יכולה להראות לך 101 איש רק בבסיס שלי (ויש בו פחות מ-250 איש) שיושבים פה סתם! אני ביניהם! אם כל הכבוד, בשביל לחפש ציוד באינטרנט ולשלוח אי מיילים לכמה חברות, לא צרייך 9.5 שעות ביום, 5 ימים בשבוע! 94% מהזמן אני לא עושה כ-ל-ו-ם! מחכה לתשובות שלא מגיעות לפעמים כמה ימים. את זה יכולתי לעשות בהתנדבות מהבית, ללא תשלום כלל וזה היה לוקח לי פחות מחצי שעה ביום, אז גם מפילים עליי עבודות של אנשים אחרים. כל מיני קצינים מדושנים שיושבים להם ולוקחים על עצמם פרוייקטים שהם לא יכולים לעשות. אחד עכשיו החליט שהוא הולך להעביר קורס באנגלית למשא ומתן עם חברות ויצרנים, אבל אם כל הכבוד, הבנאדם יודע אנגלית כמו שאני יודעת ערבית אז הוא רוצה שאני אעשה לו קורס שלם, עם מושגים בבנקאות, כלכלה ומסחר וכמובן על מפרטים טכניים של חומרים שונים ולקחת על זה את הקרדיט וכדי שהוא יהיה קצין מצטיין ויקבל אלוף משנה יותר מהר.

עכשיו דמיינו לכם שרק בבסיס שלי יש 4 אנשים כמוני, תקועים באותו משרד מסריח, אחד בתחת של השני. למה? אפשר היה להעסיק בנאדם אחד במשכורת נורמאלית וזהו. איזה אזרח עובד צה"ל או משהו...

בקיצור, אם כל הכבוד, ויש כבוד, אבל המושג "צבא העם" לא תופס יותר. אנשים לא רוצים להתגייס כמו פעם,

אם בכלל, כי הם לא מרגישים כמה הקיום שלהם תלוי בצבא ובכלל רוצים לברוח מהארץ לארה"ב וקנדה (או הודו) וגם אם היו

רוצים להיות לוחמים או משהו כזה, מרבית המתגייסים אין להם כלל את הפרופיל הדרוש או שהשכל שלהם מתאים ללא יותר מאשר לנהוג במשאית. אין לנו ברירה אלא לקצץ בכוח אדם חסר תועלת ומוטיבציה אחרת אנחנו סתם מחרטטים. זה לא צבא זה, זה בית זונות אחד גדול...

פורסם

עובדים חינם?

לצערינו גירשו אותנו מארצות ניכר ואנחנו כאן שומרים על עצמינו במו ידינו. אף אחד שנמצא בצבא לא עובד חינם, הוא תורם ועוזר למאמץ הכללי של אזרחי מדינת ישראל בשמירה על המדינה ועל כל הנותר מכך.

ועובדים כמעט לחינם (לא שאני חושב שלעבוד למען המדינה זה לחינם, פשוט משלמים מעט מאוד לחייל סדיר), המינימום

שמגיע לחיילים זה טיפול רפואי כמו שצריך.

כפי שאתה, רואה ציינתי שאני לא חושב שלעבוד למען המדינה זה לחינם.

פורסם

אתם צעירים מדי כדי לזכור את הדיונים שהיו פה איך לקבל ג', אם אני לא טועה ההמלצות היו לאכול גיר ועוד שלל מטעמים

חמודי, זה שאתה רשום 4 ימים יותר ממני בפורום, לא אומר שאתה זקן....... ;):P ;D

ובחזרה לנושא-יש הבדל בין דיון על "איך לקבל ג' " לבין אנשים שמחפשים כלמיני עצות משפטיות או רפואיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים