עבור לתוכן

בעיה win7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,
יש לי בעיה ב windows update שלדעתי גם משליכה ל svchost שדורש זכרון גבוה.
ישבתי כבר כמה ימים טובים על פתרונות אבל הנושא הזה כל כך רחב שלא הצלחתי למצוא פתרון ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא.

נתונים:
מחשב נייד sony vaio (מצורפת תמונה של המפרט)
מערכת הפעלה win7 home premium 64bit באנגלית.
ווינדוס מקורי.
פירמטתי את המחשב לפני כשבוע עקב מעבר ל SSD של סמסונג בנפח 250 (דגם 750), התקנתי לדעתי את כל הדרייברים הדרושים (גם מהאתר של סוני וגם דרך driverbooster).
הכל באמת עובד יותר מהיר ובצורה חלקה חוץ מהבעיה שהתהליך svchost לוקח זכרון רב, בעקבות זה הבנתי שהבעיה היא ב windows update גם בגלל שהתהליך לדעתי שעושה את העומס הוא wuauserv. 
יש לי אנטיוירוס AVG שהריץ בדיקה ולא מצא וירוסים ובנוסף הרצתי גם סריקה של microsofft safety scanner לפי האתר של מיקרוסופט שאולי יש איזה וירוס או משהו כזה- בגל אופן המחשב נקי מוירוסים.
הרצתי גם בדיקה של WindowsUpdateDiagnostic שמצא בעיה אבל לא הצליח להציע לי דרך לפתרון.
כשאני מנסה להפעיל את העדכונים של ווינדוס המצב נשאר תקוע (מוצג כאילו הוא עובד ומחפש עדכונים אבל לא קורה כלום) אעלה גם תמונה של העדכונים שיש לי על המחשב (לא זכור לי שהתקנתי אותם).

אשמח מאוד לעזרתכם, תודה ענקית מראש!!!

1.png

פורסם

רק סבלנות, גם אם יקח 24  שעות. עד שלא יורדים עדכונים או שיש הודעת שגיאה יש להמתין לגמר.

היות וסוף שבוע עכשו חכה ליום שלישי אולי יש בעיה ספציפית בשרת.

תאמין לי שבסוף זה עובד.

לא נראה לך ? פנה לתמיגה של מיקרוסופט.

נערך על-ידי Ivan

פורסם

היתה לי בעיה של WINDOWS7 מחפש עדכונים לא הפסקה. הצלחתי בעזרת הסרטון הזה:

https://www.youtube.com/watch?v=0Qe-4uEfkb8

לפי הסרטון מחקתי את העדכונים הקיימים והתקנתי את שלושת הראשונים מהסרטון. הבעיה נפתרה. המשכתי לקבל עדכונים נוספים באופן אוטומטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים