עבור לתוכן

מפלצת: מעבד הדגל הבא של אינטל עשוי לכלול 32 ליבות עיבוד

Featured Replies

פורסם

דור ה-Xeon החדש של מפתחת השבבים יוכל להציע קפיצה אדירה במספר ליבות העיבוד הזמינות לעולם השרתים

לכתבה

פורסם

פאק

פורסם

Adam Brener מפחיד חח

פורסם

Yaron Alperson

פורסם

פייי הDATA CENTERS החדשים... מפלצות מחשוב לתמיכה בכל השיט שאנחנו מעלים

פורסם

הקפיצה במספר ה-Cores היא די צפויה בתחשב במספר שהיה בפלטפורמות Grantley ו-Grantley Refresh, שם היו 18 ו-24 בהתאמה. מה שכן, אני תמיד תוהה מי האדיוט שקונה Engineering Samples.. זו אינה הגרסה הסופית של המעבד, שעובר מספר איטרציות לפני שהוא יוצא לשוק. בכל מקרה אין מה לעשות איתו כרגע כיוון שאין לו לוח עם תושבת מתאימה.

פורסם

יש מצב חחחחח

פורסם

Eldad Rozilio המחשב הבא שלך?

פורסם

"האדיוט" הוא בעצם כל חברה בתחום השרתים שתרצה להוציא לשוק מערכת עם המעבד ברגע שהוא יושק רשמית. לרוב אינטל גם נותנת את התכנון של הלוח אם והפתרון הטרמי. נראה לי במקרה הזה שהם השיגו את המעבד בדרך לא הכי כשרה.

פורסם

"האדיוט" הוא בעצם כל חברה בתחום השרתים שתרצה להוציא לשוק מערכת עם המעבד ברגע שהוא יושק רשמית. לרוב אינטל גם נותנת את התכנון של הלוח אם והפתרון הטרמי. נראה לי במקרה הזה שהם השיגו את המעבד בדרך לא הכי כשרה.

פורסם

איך אתה חושב שביום ההשקה כבר יש לוחות וזכרונות תואמים? מישהו צריך לייצר אותם לא? בשביל לייצר צריך כמה דוגמאות כדי לוודא שזה עובד כמו שצריך ולעשות בדיקות. בדרך כלל הם קונים אותם אבל לפעמים אינטל מחלקת אותם מתוך אינטרס הדדי.

פורסם

מכאל, אמרת בעצמך. אינטל משתפת פעולה עם יצרנים ו-OEM ומספקת להם דוגמאות כאלה כדי שכבר ביום השקת המוצר יהיו חומרה ותוכנה המתאימות לו. את המעבד המדובר אינטל כבר חילקה (וסביר להניח שכך דלף), אז התמיהה בעינה עומדת - מי יקנה את זה?

פורסם

Shlomi Yosha חחח כנס תראה בכמה מוכרים את המעבד?

פורסם

חיני חינם ?

פורסם

חחחחחח ץחשוב כמה כאלה יש לנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים