עבור לתוכן

יעוץ לגבי שדרוג מעבד לוח אם וזכרונות.

Featured Replies

פורסם

הי

יש לי מחשב שקניתי בשנת 2013 ואני כבר תקופה ארוכה מתלבט אם לשדרג או לחכות קצת שיצאו מעבדים חדשים וכו... אזי רציתי לדעת האם כדאי לשדרג ואם כן אז על מה הייתם ממליצים.

מפרט נוכחי:

מעבד: Intel Core i5 3570 3.4ghz 

זכרונות: G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1600mhz

לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H

ספק כוח: Antec vp550p v2

כ.מסך: GeForce GTX 970

את הכרטיס מסך קניתי לפני שנה בערך, אבל כל השאר מלפני 3שנים+. כיום המחשב נותן ביצועים סבירים ביותר במשחקים שדורשים כרטיס מסך חזק ופחות מעבד, אך כשזה מגיע למשחקים שמבוססים על כוח המעבד אז

כבר רואים ביצועים ירודים.

אשמח לקבל הצעות לאיזה מעבד, לוח אם וזיכרונות הייתם ממליצים לי לשדרג. אגב, רציתי לדעת האם הספק כוח מספיק חזק למעבדים החדשים (סדרה6 וכו)?

תקציב: 3000~, אין לי בעיה לחרוג קצת יותר אם זה באמת שווה ומשתלם יותר לטווח הרחוק.

פורסם

המעבד שלך חלש ממש מעט מi5 6500 המודרני ושדרוג אליו לא יהווה שדרוג כמעט בכלל, אלא אם כן מדובר בשימוש שדורש יותר זיכרון או רוחב פס לזיכרון גבוה יותר וגם אז זה לא יהיה משמעותי. שדרוג לi7 כן יתן ביצועים משופרים, אך גם כאן זה פשוט לא שווה את הכסף שלך.

באיזה משחקים בדיוק אתה חווה איטיות? 

פורסם
  • מחבר

כעיקרון במשחקי Multiplayer,  למשל ב Counter-Strike Global Offensive יש לי הרבה ירידות ב FPS בגלל שזה משחק שמנצל את המעבד במידה רבה בהשוואה לכרטיס מסך. עם זאת, המעבדים היחידים שראיתי שסוחבים את המשחק על FPS מאד גבוה בלי שום נפילות אלה היו מעבדים מסדרת ה X של אינטל (i7 6950x, i7 5960x וכו...). 

פורסם

בקיצור זאת החלטה שלך אם זה שווה את הכסף.. לדעתי לא.

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר שזה לא כלכך שווה כרגע, אז אני אחכה עוד שנה ואז אני אקנה את הדגמים החדשים ותודה על היעוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים