עבור לתוכן

67 מעלות במנוחה אבל ההיטסינק לא חם כלכך

Featured Replies

פורסם

יש לי את המעבד הזה:

AMD ATHLON XP 2600 BARTON+מאוורר של חברת TITAN , המוכר אמר לי שהוא והמאוורר המקורי של AMD עלוים אותו דבר אבל הטיטאן יותר טוב אז הוא שם לי את הטיטאן הנה המאוורר:

http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm

עכשיו יכול להיות שהלוח שלי מזייף{ABIT AN7} כי לא נראה לי שהטמפרטורה של המעבד היא 67-70 במנוחה כי נגעתי בהיטסינק וזה לא היה כל כך חם הייתי יכול להשאיר את היד שלי שם הרבה יותר זמן מדקה זה לא שרף בכלל ולפי מה ששמעתי זאת השיטה לבדוק אם הלוח מזייף.

איך עושים עדכון ביוס?? אני צריך לעשות או שההיטסינק גם במעלות כאלו{67-70} לא חם כלכך שאפשר לגעת בו או שזה כבר אמור לשרוף ממש?

תודה רבה לעוזרים! ;)

פורסם

יכול להיות שהלוח מזייף ויכול להיות שהסינק בכלל לא נוגע במעבד. ב67 מעלות לא תוכל להשאיר את היד כלכך הרבה זמן בלי להרגיש חום קיצוני ביד (או שאולי אתה מזוכיסט?). תנסה לכבות את המאוורר שעל המעבד. אם הטמפ' לא משתנה אז תדע שאין בכלל מגע בין הסינק למעבד, לך לטכנאי שלך ותבקש שירכיב שוב הפעם כמו שצריך (ושלא יעיז לקחת על זה כסף)

פורסם

יש שאומרים שאביט מזייפים קצת...

בכל מקרה, יכול להיות שהמעבד חם וההיטסינק לא, כי אין מעבר חום.

האם יש לך משחה טרמית?

אם כן, נסה לרענן, אם לא, שים אחת מהר!

בכל מקרה, תמיד אפשר לעשות עדכון ביוס, אבל זה תעשה עד אחרי שאת הבטוח שהלוח מזייף...

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לכבות את המאוורר שעל ההיטסינק? יעני שישאר רק ההיטסינק?

פורסם

כן

פורסם

אור , לדעתי הסינק לא נוגע במעבד כמו שצריך , אני במקומך מהר הייתי מכבה את המחשב ומורח משחה טרמית כמו שצריך ומתקין כמו שצריך את הקירור , עכשיו , כמו שערן אמר , תנתק את המאורר מהלוח אם(כדי שלא יעבוד... , אל תנתק אותו מהסינק , אתה צריך רק לנתק את החיבור שלו ללוח\ספק) , ותראה אם הסינק יותר חם כאשר המאורר לא פועל , אם הוא יותר חם , אז כנראה(לא בטוח) שהלוח מזייף , אבל אם הוא נשאר באותה טמפרטורה(זאת אומרת שזה עדיין לא חם לך כל כך... ואתה יכול לגעת דקה שתיים בלי שישרוף) אז הסינק לא נוגע טוב בכלל במעבד ואז הייתי ממליץ לך מאוד לכבות את המחשב ולהחליף משחה טרמית ולמרוח טוב טוב חדשה ולראות שהיא נוגעת במעבד כמו שצריך ושיש מגע טוב בין המעבד לסינק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה הבנתי הכל אני יעשה את זה.

בקשר למשחה התרמית:

אם אני יצטרך למרוח שוב משחה טרמית אז קודם אני ינקה עם בושם את המשחה הישנה{המוכר אמר שהוא שם לי כסופה} ואני ישים בעזרת שקית נילון {הבנתי שצריך למתוח שקית נילון על האצבע ואז לשים טיפה אחת מהמשחה ולמרוח} אני ימרח אותה על הליבה.

דרך אגב- המשחה שיש לי פה היא לבנה בשקית שקיבלתי עם מאוורר לפנטיום 3, זה משנה משהו?

הסדר נכון?

פורסם

אוקיי, בעיקרון על ההסרה של המשחה את יכול לראות את המדריך המלא של HWZONE:

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying

דבר אחד אני יגיד לך מראש אתה צריך להסיר את המשחה עם אלכוהול 70%, ואת המריחה עדיף עם משחת כסף כדי שיעילות מעבר החום מהמעבד לסינק תהיה מהירה יותר.

כמובן שמשחת כסף בהנחה שהיא נשפחת מחוץ לאיזור המעבד יכולה לשרוף את המעבד ואת הלוח ועוד מה שנמצא בסביבה, אז אולי כדי לך להתנסות במריחת משחה שהיא לא מכסף.

בהצלחה!

פורסם

אני יכול להגיד לך שנמרח לי בטעות פעם על המעבד משחה AS3 על המעבד(AMD 2400) , ולא קרה כלום , אז לא צריך להתרגש מזה כל כך הרבה , אבל אני לא אומר שזה לא יכול לקרות.

פורסם

אמרת שנגעת בסינק ולא שרף אז יכול להיות שלא חיברת אותו טוב, תבדוק אם הוא נודע בליבה בכלל.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

פורסם

נראה לי מצב הגיוני כי אם ההיטסינק לא נוגע מקבל את החום של המעבד אז הטמפרטורה של המעבד תהיה גבוהה וההיטסינק ישאר קר... :)

פורסם
  • מחבר

שמתי מאוורר ג'נרי נתחת להרדיסק ועכשיו הטמפרטורה של המעבד צנחה ב 7 מעלות והיא עומדת על 61במאמץ.

לא במאמץ- 60

זה לא משהו מיוחד אבל זה הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני.

וזה גם מוזר- מה הקשר בין מאוור ועוד ג'נרי מתחת להרדיסק לבין הטמפרטורה של המעבד.

ובדקתי את ההיטסינק ואני יכול להריס אותו טיפה מקדימה גם שהוא תפוס, זה אמור להיות ככה או שההיטיסינק חייב להיות ממש דבוק למעבד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים