עבור לתוכן

V20 LG חוו"ד אישית על המוצר

Featured Replies

פורסם

מבוא :

אני רכשתי את הדגם V20 ואם לומר את האמת  ששואלים אותי  למה  LG ?
הבטחות ,אפשרויות באלמנטים שתמיד
LG נותנת יותר מיצרנים אחרים .
כגון מצלמה עם אפשרויות רבות ,
DAC מרובע לשיפור הקלטות קול, שיפור שמע , הבטחה ל- B&O certification וספק אם ישנו בדגמים שהגיעו לישראל !
מתנות ברכישה מוקדמת שהפעם  היו מדהימות .
הסאונד במוסיקה ב-
G2   עם  אוזניות LG TONE PLATINUM™ Wireless Stereo Headset
נשמע מדהים ולא מצאתי איכות שמע דומה לצערי בסלולר אחר וכוותי שהדור הבא יביא שיפור  .
http://www.lg.com/us/lg-friends/lg-HBS-1100-Silver-tone-platinum

הבעיות הרבות שהיו לי ב- G2  ו- G4  , תיקונים ארוכים לא הרתיעו אותי לרכוש שוב LG ושוב לאור האפשרויות הרבות  שתמיד ב LG , חדשנות  שמבטיחים לפחות על הנייר  .
והכי חשוב לא היה
NOTE 7 .

החוו"ד שלי כולל רשמים אישיים על המכשיר ואם זה יעזור לאחרים לקבל אינדיקציה לרכוש או לא לרכוש , מה עליהם לבחון לפני רכישה , עשיתי את שלי .
ניתן לקבל כאן מפרט המכשיר : ואני יוסיף
1. ניתן לצלם  1080/60
FPS
2. ניתנת חינם סוללה שנייה 3200 mAh
 ( בהחלפה מהירה ואני מרגיש שזכיתי בסוללה משודרגת מאוד, אף יחצן לא אמר WOW  ,אני לא ראיתי בשום מתחרה שמוכר סלולר ברמה גבוה הצעה דומה  )
3. מפרט  הסלולר
V20
http://www.gsmarena.com/lg_v20-8238.php

הקדמה :
1. אני יתמקד באפשרויות הסאונד שמציע המכשיר ולאור  כך רכשתי את
V20 .
הסאונד מתבטא ב- הקלטת קול אנשים , הופעות , שיחות , שיחות טלפון ,הרצאות , צילום + קול
הסאונד גם הנבדק דרך אוזניות - מוסיקה ברמות שידור רדיו אינטרנט ,
CD RIP  /  44.100HZ / 24bit/96KHZ , יוטיוב , DIGITAL100FM ( ערוצי מוסיקה רבים לבחירה בחינם ) , 24 Bit 192 kHz

2. צילום – ישנם אין ספור בוחנים למצלמה ביוטיוב ואתרים שונים , אין לי רצון או יכולת להתחרות בכל צילום של כל אדם , לכן אני רק יאמר LG בטופ המצלמות וידאו  הטובות ב- 2016 , בצילום לילה אף מצלמה לא באמת טובה , שמצרפים הקלטה של סאונד לווידאו ב- V20 מקבלים חוויה שלא מקבלים בשום סלולר אחר .
צילום תמונות –
LG  לא טובה בחשיכה . ומצד שני איזה סלולר כן מצלם טוב בחושך  .

3. מצלמה 360 מעלות – זאת מתנה , ולאחר שניסיתי את אפשרות צילום זאת לא יכול להפסיק לצלם 360 מעלות , המצלמה שניתנה מתנה בשווי 200$, מכניסה אותך לתחום צילום שלא רבים מכירים וחבל  ברזולוציה 1440P לא רע , למרות שזה לא מצלמה מקצועית ,
מכאן ניתן רק להתפתח ,בהבנה מה לחפש בדור הבא .

הוספתי מספר סירטוני וידאו להסבר איך המצלמה עובדה בצילום
יש לזכור להוריד את הצילום לכרטיס זיכרון לסלולר, משדרג את  הצילום , איכות הצילום טובה יותר שהמצלמה עומדת  ללא תזוזה .
והמצלמה גם מקליטה סאונד 5.1 , ישנם דוגמאות נוספות ביוטיוב

https://www.youtube.com/watch?v=l_Qw3y3GFDE

https://www.youtube.com/watch?v=qe6B4sgtLiQ

https://www.youtube.com/watch?v=FUPB887Diqo
ההבדל בין LG   לסמסונג

https://www.youtube.com/watch?v=gdv4cTK44EI

https://www.youtube.com/watch?v=Yi4e4bOhjsI

ישנם המון סרטונים 360 ביוטיוב שניתן לראות או להוריד
אני חייב לציין את ה- VR    שניתן חינם ע"י  LG לרעה , הפעלה לא מובנת , אין איכות , מדובר בדגם טכנולגיה מיושן .
יש ל-
LG    VR איכותי יותר המתחבר עם  כבל שנותן שליטה ובקרה בתמונות .
אנשים שלא ניסו
VR  איכותי יותר יכולים לקבל רושם מוטעה על התחום VR .

שיפורים שהבחנתי בתוכנה אנדרואיד 7  :

1.     אחד הדברים הכי חשובים שהבחנתי בתוכנה אנדרואיד 7 ו- V20 היא יציבות !
( הפתיעה לטובה יותר מידיי באגים יש ב-
LG לאורך השנים אך עד עתה הכל עובד )

a.     שאני פונה לבצע צילום במכשיר החדש מצלם בדיוק מה שרציתי , האופציות שרואה ניתנות ללא בעיה  ופועלות ( בניגוד לעבר ).

b.     מקליט איך שרציתי גם שיחות טלפון לא רק  MP4הקלטה  אלא גם WAV האיכותי !

c.      אין הפסקות אפליקציות או קפיצות מוזרות כמו במכשיר  G2 ובעבר G4

d.     בעבר G2 + G4 היו נותנים GPS גרוע דרך WAZE או אפליקציה מובנת בסלולר !

i.     זה כלל לופים רבים ,בלבול בתוכנה , התוכנות GPS הייתה משתגעת

ii.     היום אין אפילו שמץ של בעיה .

2.     Lg   באתר בית בישראל צירפה הוראות הפעלה בעברית  , תוכנות שונות שמשפרות חווית משתמש  , דבר שלא ניתן  בערכת קניית המכשיר .

a.     באתר  LG יש  כל המיידע בעברית כולל תוכנה לקישור מחשב לסלולר אלחוטי או כבל

b.     עידכוני תוכנות אם דרך האויר או USB

c.      התוכנות בעברית וברורות בהפעלה

d.      LG השקיעה מעל ומעבר בהוראות הפעלה 144 עמודים בעברית , הסבר על כל פונקציה בסלולר  ועל זה , כל הכבוד .
http://www.lg.com/il/support/support-mobile/lg-V20

3.     כוח עיבוד אפליקציות , הפתיע לטובה כל מה שנסתי  בצילום והקלטה , מוסיקה הכל היה מהיר . 

4.     שמיעה קול דרך שיחת טלפון השתפר לטובה דרך הסלולר ,

a.     ברור יותר , דינאמי יותר .

5.     אחד  הטובים בגודל מסך 5.7  ניתן לראות אופציות שלא קיימות לי בסלולר 5.2 "  כי המסך קטן

a.     כגון :דלג על פרסומות ביוטיוב , דבר שלא מצליח לראות במסך - 5.2"

b.     אני יכול לכתוב במקלדת בסלולר בלי להעלות על אותיות בכתיבה, פשוט עונג סוף סוף ניתן להקליד  בסלולר .

c.      אני יכול לקרוא בקלות , עקב נוחיות וגודל פונט טבעי  ( במסך 5.2 "  ניתן לשנות גודל פונט אך יש תופעות לוואי לא נעימות )

d.     רזולוציה 1440 רק מוסיפה לאיכות התמונה , חדות האותיות

6.     הזיכרון של המכשיר מגיע עם 4GB שתמיד 2.7 GB נלקח לעיבוד ברקע

i.     כך שגם 4 GB לאנדרואיד חלש מידיי

ii.     ואם מישהו ישאל אותכם למה צריך 8GB  , אני בטוח שרק יוסיף ליציבות ותפעול טוב יותר של אנדרואיד שלא לדבר על עיבוד וידאו ועוד ..

b.     אותם התוכנות שהיו על G2 עם 2GB  זכרון ולקחו 1.3 GB זכרון קבוע

i.     על V20 לוקחים 2.7 GB מתוך 4GB 

ii.     אני לא יתפלא  אם ב- 8 GB יקח 4GB זכרון

iii.     קצת מוזר שיותר זכרון , זכרון מהיר יותר , CPU מהיר יותר ועדיין דורש יותר זכרון ברקע .

iv.     אותו דבר קורא לי עם מחשבי אינטל חדשים

7.     המסך יכול להגיע לבהירות מדהימה וניתן לצפות בו גם באור יום

a.     יש ומומלץ לכייל מסך לצבעים וקונטראס , אתם רק תהנו יותר , אצלי היה עודף צבע אדום , מגנטה , צהוב שפגע בקונטראס

b.     יש הרבה תוכנות כיול פשוטות להפעלה וגם אוטומטיות  בחנות גוגל .

8.     הצילצול והאיתותים , התראות השתפרו בסאונד רק לטובה  באנדרואיד 7

a.     הכוונה בסוג ההתראות  , סוג צילצול

9.     סרטים 1080P    או 720 P נראים טוב  מאוד במסך 1440P  

a.     הסאונד נשמע  בסטריאו באוזניות והסלולר תומך בדולבי אודיו אך חסר סימן שמציין  איזה איכות שמע אני מאזין לה ?  איזה דולבי דיגיטאל ? ?   MP4 שיטות שונות ? איזה סוג סטריאו ? באיזה רמה 128kb   או  גבוה יותר ?

b.     שמעתי סרט DTS     אך  לא הצלחתי  להבין איזה סאונד מגיע אלי באוזניות ?

c.      רק נגן  BSPLAYER  מראה איכות שידור שמקבל בפועל   באיזה פורמט סאונד או וידאו , אך לא מצליח להבדיל בסאונד בין סטריאו לבין  Ac3     סטריאו באוזניות
וזה מראה שוב משהו לא טוב בהבאת סאונד , אין עומק לסאונד , אין איכות , הסאונד משעמם  .

d.     יש התאמה בין השפתיים וקול דרך כל הנגנים גם בסרטים כבדים של 30mbps

e.     לפעמים הנגן רושם דברים כמו 6 ערוצים DTS כאשר שומע באוזניות

i.     בכל מקרה האיכות  סאונד בינוני והסטריאו , לא מהטובים ששמעתי

10.  צילום – נפלא בווידאו באמת יכול להגיע לגבהים חדשים בעיקר אם יודעים להשתמש בהגדרות לא אוטומטיות !

a.     צריך לכוון הגדרות ידניות ( LG  מפרטת בעברית בהוראות הפעלה  , כך שכל אדם מתחיל עד מקצועי יוכל לקרוא ולהבין ) .

b.     אני מאוד אוהב לצלם וידאו עם קול 1080P /60   או K4

c.      שוב הצילומים שלי נעשו ב- LG בכיוון ידני ( וכדאי להשקיע בלימוד הפקודות במצלמה , מה הטעם באפשרויות רבות לצילום והקלטה קול אם  האדם שקנה לא מוכן ללמוד אותם ,  בפועל מדובר במספר פקודות  )

d.     מי שרוצה לראות ניתוח מקצועי לצילום יכול לראות כאן ,
https://www.youtube.com/watch?v=1NGnADbGQ4Y

e.     עוד מבני צילום שמצאתי נכונים ומביעים את האמת בצילום LG V20 Camera vs iPhone 7 Plus
https://www.youtube.com/watch?v=Fz88jSmb3NI

11.  תרגום לעברית של LG  אנדורואיד 7  – נפלא , ברור מאוד , פונט קריא מאוד והרזולוציה 1440P  רק מוסיפה לחדות 

12.  LG    ישראל כנראה קיבלה מכה מאוד רצינית מלקוחות שנטשו אותה

a.     יש שיפור רב בשירות לקוחות , יש שיפור במוקדי שירות בחנויות 

b.     אבל אין שיפור במקצועיות שיש בעיה של איכות , אין" חווית לקוח  לאיכות "
אתה לא יכול לגשת כמו באייפון למוקד שירות ויסבירו איך למקסם איכות שמע .

i.     או איך אני יכול לקבל תפריטים או איכויות צילום .

13.  סוללה -  זה אחד הטלפונים היחידים שנותנים אפשרות החלפה של סוללה ריקה במהירות

a.     אני אישית מרגיש ברור ש- V20 יותר חסכוני בחיי סוללה מול G2  או G4 וזה לא בהכרח טוב !  חסכוני ב- 60%  לפחות בשמיעת מוסיקה .

i.     הסיבה זה לא מנצל עד טום איכות צילום גבוה יותר , סאונד טוב יותר בשמע , שומעים בברור שהווליום לא חזק עם אוזניות שניתנו  .

ii.     לדוגמא ב- G2 שעה וחצי חיסל סוללה 3000 MAH עם אוזניות LG הכוללות אלמנט aptX  שנתן איכות שמע , עיבוד לסאונד שנתן חווית שמע מדהימה , שלא ניתן לקבל כיום מ- V20 עם אותם אוזניות שסופקו  או אוזניות רבות אחרות  ובטח לא אלחוטיות .

iii.     הרגשה  שחיסכון בסוללה על חשבון איכות ביצועים !

iv.     יש איזה טמטום מדבק של אנשים ואתרים שכל הזמן רוצים יותר חיי סוללה ולא מבינים שזה מגיע על חשבון איכות האפליקציות במכשיר !
זה מגיע בכוח עיבוד של הסלולר שמתכונן לחסוך באיכות ומינימום סוללה .

b.     LG נותנת במתנה סוללה שנייה אורגינאלית 3200 mAh להחלפה

i.     ושלוקח 5 שניות להחליף סוללה, אני מרגיש שקיבלתי סוללה של 6400 mAh 

ii.     אף ביקורת רצינית לא התייחסה  לזה שמקבלים חינם וחבל ואם יש זה מתבטא בשורה  מסכנה בלי הסבר או תודה  .

iii.     כמה  יצרנים רציניים בסלולר דגל נותנים להחלפה סוללה ? בחינם ?

14.  תוכנת Health LG   נותנת אינדיקציה בזמן אמת לכל פעילות גופנית שאתה עושה החל מהליכה , ריצה , טיפוס מדרגות וזה נחמד מאוד ,כמובן הכול מתורגם לעברית  ומושקע .

15.  הקלטת סאונד – אחד הדברים הכי מדהימים ששמעתי וקיבלתי בסלולר אפשרות להקליט סאונד בסלולר זה עד 24BIT/192KHZ בסטריאו  , משתיק רעשים אקטיבי איכותי

a.     חוויה מרטיטה לכל צילום וידאו רק מוסיף איכות שמע

b.     אני יכול להתווכח על איכות תמונה בסלולר ,אבל שאני מוסיף סאונד איכותי לווידאו LG מנצחת בענק כל מצלמה בסלולר שאין לה הקלטה קול איכותית וזה כמעט כולם ( חוץ מ HTC / AXON 7  ).

i.     אף כתבה לא התייחסה למרחק הקלטת קול שניתן לקבל בסלולר

ii.     רציתי להעלות דוגמא אך אין ביוטיוב  אין אפשרות העלאת שמע 24/192 KHZ

iii.     גם האוזניות האדומות שניתנו בערכה לא מתאימים ל- HI FI  או 24 bit

c.      אין כמעט סלולרים שנותנים חווית הקלטת סאונד בסטריאו באיכות גבוהה ומרחק

i.     יותר מכך ה- DAC מוריד המון רעשי רוח ברקע , ניתן לכוון איכות הקלטה בקלות , זה משדרג מאוד את הסלולר והחוויה בכל צילום ווידאו .

d.     מה שווה הקלטה ווידאו בלי סאונד ברור ואיכותי בסטריאו ?

i.     זה כמו לראות סרט אילם , עבורי לפחות .

ii.     אני לא רוצה לספר כמה פעמים הייתי מגיע הבייתה עם צילומי וידאו שהסאונד  הרס את חווית הצילום כי היה מקוטע , חלש , מעוות ,לא ברור .

e.     אני נהנה לצלם ולהגיע לבית ולראות ולשמוע את הווידאו באיכות גבוהה , גם 4K

i.     גם שמע איכותי בסטריאו במחשב קולנוע ביתי / מגבר אוזניות  זה נשמע מדהים

f.      ההקלטה של קול יכולה להיות כל כך טובה שאפשר לשמוע  מעצורים נפשיים , לחצים של אדם , התמודדות נפשית של הנאמר בהקלטה .

i.     זה הישג טכנולוגי מרשים .

16.  שמיעת מוסיקה – בדקתי כמה איכותיות 24/192 , 16/44.1  24/96  ורדיו עד 128 KB , יוטיוב

a.     זה הסלולר הראשון שאני מכיר שצריך לבצע "הרצה"  אולי בגלל מערכת DAC המורכבת" הרצה " של 50 שעות לפני כל בדיקת סאונד !!!

i.     ללא  "הרצה" תקבלו תוצאות מעוותות.

ii.     עיוותים בסאונד , חוסר דיוק , הפעלת  HI FI  יכול להגביר את התוצאות לרעה ואני חייב לכתוב יותר מידיי אוזניות הפעלת  HI FI   הרס את איכות הסאונד ( אם זה מביית אותו והורס כל אופי שנותנים אוזניות , עיבוד יתר , מוריד איכות באס או מעלים באס  ועוד תופעות לוואי

iii.     גם אוזניות איכותיות שמומלץ לסלולר הזה , מומלץ מאוד לתת להרצה של 50 שעות , לפני שנותנים חוו"ד

iv.     זה דבר ששום מבחן ביצוע באתר שרושם חו"ד על הסלולר או יוטיוב יאמר לכם  זאת  וחבל .

v.     אני נתתי לסלולר לפעול עם מוסיקה דרך אוזניות רדיו יומיים רצוף , בחדר סגור

b.     LG הצהירה  ב"השקה" שרק אוזניות  B&O Play certified יתן חווית איכות שמע ( משום מה לאחר חגיגות ההשקה LG העלימה לאט לאט כל התיחסות לאוזניות שמצריך הסלולר לחווית סאונד .
שימו לב למובטח  בכתבות  ונציגי
LG

http://www.tgspot.co.il/lg-v20-hands-on/

http://www.gsmarena.com/lg_talks_about_the_excellent_audio_quality_coming_to_the_v20-news-20114.php

שימו לב לפירסום בחנויות
http://www.siz.co.il/my.php?i=jxzc5uzyjz0y.jpg

c.      LG לא סיפקה בישראל אוזניות ברמה הנמוכה ביותר מסדרת –H3 B&O Play certified

i.     במקום זה סיפקה מתנות כמו מצלמה 360 מעלות+ כיסוי נגד מים למצלמה 360 מעלות ועוד ואוזניות אדומות בינוניות עם בס לא רע
וגם זה שבא לסלולר ( בחווית השמע
LG   מראה סימנים של עבר ברדק, בלאגן , חוסר יציבות בכל הקשור לשמיעת סאונד שירים )

d.     מאוד לא תקין ש- LG לא מתייחסת בישראל לאיזה אוזניות לרכוש כדי להשתמש ולקבל חווית סאונד ? בכתובים או אצל משווקים .

הרי הם הצהירו בהשקה מצריך אוזניות מתאימות לזכות בסאונד איכותי , למה לא לעזור ללקוחות לדעת איזה אוזניות  לקנות כדי להינות ?

i.     אני השתמשתי בהרבה אוזניות מסוגים שונים בסלולר והפרוססור שלהם קצת מבולבל

1.     אני רוצה להאמין שיצא עדכון תוכנה לתיקון השמע של מוסיקה

ii.     זה LG    כמיטב המסורת זורקים למים DAC  מרובע  ונותנים ללקוחות לשבור את הראש !

iii.     הסאונד עדיין ברמה טובה  אך מאוד מבולגן ומצריך ממכם לרוץ בין חנויות לנסות באוזניים שלכם  לבדוק אוזניות רבות .

iv.     הדבר הכי חשוב שגיליתי לצערי הרב לבד – יש להוריד נגן מדייה טוב יותר כמו BSPLAYER   מחנות גוגל , הנגן נותן בהירות לסאונד וכן מפעיל טוב יותר  את מנגנון  HI FI  של הסלולר , גם באוזניות שנגנים של המכשיר נכשלים  או עושים עבודה גרועה   

1.     איכות השמע באוזניות הייתה מדהימה לפעמים ב- FLAC 16 BIT  ומעלה בנגן BSPLAYER .

2.     רדיו אינטרנט מצריך אוזניות  מוצלחות להוציא את המיטב

3.     חשוב – להוריד 2 נגנים לסלולר BSPLAYER אצלי ברירת מחדל

a.     נגן שני Vlc    לאנדרואיד מנגן כל קובץ וסרט  ש – BSPLAYER  לא מנגן  קובץ מסויים

b.     ישנם בחנות אנדרואיד המון נגנים טובים בחינם נסו אותם .

4.     2 הנגנים שמקבלים עם המכשיר לא ברמה הגבוהה שקיים   ומעוותים את השמע , לא מנצלים את מירב הפוטנציאל .

v.     ניסיתי מספר רב של אוזניות שעל חלקם כתבתי כמה משפטים
התאכזבתי מאוד מסדרת
B&O Play   הסדרות הבכירות H6 / H7 לא הורגש שום שינוי עם הפעלת HI FI  בסלולר  ( למרות שאוזניות H7  נשמעו נהדר , הבס היה חסר ומאכזב .) אך יתכן שמוכרים סלולר B&O certification  ודווקא האוזניות האלו מאכזבות ומנגנון  HI FI לא משפיע עליהם ?

Grado SR80e – אכזבה  גדולה  HI FI פשוט לא פעל האוזנייה הייתה באיכות מאכזבת בכל סוג של מוסיקה .
HD 202  של SENNHEISER  לא הורגש שינוי לטובה ב- HI FI
LG HBS-1100  ( האוזניות אלחוטיות הכי טובות לדעתי ל- LG סלולר לא כולל V20  ), ל- V20  אין מנגנון שעובד ומשפר סאונד עם אוזניות בלוטוס .
 Beats Solo 2  -  הפתיעה לטובה – האוזניות הראשונות  שבדקתי שניתן לשמוע ברור הבדל בין מנגנון  HI FI מופעל  בסלולר , ניתן להרגיש הבדל בין במנגנונים לשיפור  בס , האוזניות יכולים להגיע לווליום אדיר , לא איכות מקסימאלית ( זה מדהים איזה הבדל בווליום ניתן לקבל בין האוזניות השונות  ) .

1.     הבעיה בסלולר שלקח לסלולר כמה ניסיונות עד שהצליח להפעיל את ה-  HIFI  באוזניות , בניסיון הראשון הסאונד נשמע גרוע יותר בהפעלת  HI FI

2.     כלומר ה- HIFI  בסלולר עבד אך לא הפעיל דבר באוזניות ובניסיון ראשון אף פגע באיכות עד שמשום מה התחיל לשפר סאונד

a.     זה לקחת מספר ניסיונות ואין לי מושג מה קרה ולמה ?

b.     שאוזניות עולות  300  $ + זה די מפחיד לקנות בחיבור לסלולר הזה .

Bose 25  - אוזניות שנישמעו  טוב עם הסלולר , אבל הבס חסר , האוזניות לא מושפע מ- HI FI  של הסלולר .

3.     כאן חוזרת  LG  למיטב המסורת שלה , חווית סאונד לא יציבה או ברורה

a.     בילבול , חוסר יציבות במה אני זוכה לשמוע עם או בלי HI FI

b.     לא ניתן להיות בטוחים בחווית שמע  למוסיקה בסלולר הזה משהו במנגנון , תוכנה לא מתפקד טוב .

vi.     Beats  ניו סטודיו – היו אוזניות נחמדות , שוב מנגנון HI FI משום מה הוריד את הבאס והבומים שנתנו האוזניות וכן את הגבוהים

1.     האוזניות יותר חלשות בווליום  מ- Beats Solo 2 ויותר נקיות אך מצריכות ווליום רב שאין בסלולר לתת להם .

vii.     אדם רגיל ששומע עם האוזניות שקיבל  בערכה   v20 יכול לחשוב שזה השמע הנכון ביותר ואוזניות שניתנו לו ע"י היצרן שבדק וממקסם את איכותו של הסלולר .

viii.      אין זה מתפקידו של הצרכן לחפש באינטרנט להבין איך ניתן לקבל את החוויה של סאונד באוזניות  ( ואני חייב לציין שעד היום לא מצאתי שום אתר שבדק את הנושא לעומק ).

ix.     ישנה סדרה אחת של היצרן B&O Play   שמתאימה לסלולר ומצרף לכם

שהצהיר היצרן  בהשקה  של הסלולר את האתר של היצרן
https://www.beoplay.com/products?c=1

1.     כמו שאתם רואים המחירים רחוקים מלהיות זולים

a.     אולי בגלל המחירים היבואן והיצרן LG העלימו את המושג B&O Play certified  , כדי לא לפגוע במכירות הסלולר ?

2.     האוזניות בישראל נמצאים ברשת איי-דיגיטל וביבואנית B&O    Play  בישראל

3.     ודווקא באוזניות הללו מנגנון HI FI   לא פעל פעמים רבות , הבאס לא היה קיים  כמעט

e.     גם באוזניות לא כל כך טובות ניתן לשמוע דבר אחד מדהים " במה מורחבת " נדיר מאוד  באוזניות,

f.      דווקא היום שיותר אנשים מעדיפים אוזניות בלוטוס – LG סיפקה סלולר  שלא משפר בדבר , סאונד בבלוטוס , ה- HI FI  כלל לא ניתן להפעילו שיש חיבור בלוטוס וחבל מאוד ! גם לא ניתן להפעיל אותו בבלוטוס .

i.     אפילו אוזניות LG עם  aptX לא זכו לקבל שיפור כלשהו באיכות סאונד זה עוד חוסר חשיבה של LG לעזור ללקוחות שקנו בהרבה כסף אוזניות LG  כמו אוזניות בלוטוס ולזכות לקבל איכות שמע שרגילים לשמוע בדגמי הסלולר שלהם ( פקודות  עיבוד ישנם גם במעבד הנוכחי aptX , אך לא מופעלת כמו בדגמים האחרים של LG )

ii.     רכשתי אוזניות LG TONE PLATINUMTM HBS-1100 + 24 bit Hi-Fi Sound   וכל האיכות שזכיתי לקבל מהם בסלולר LG  נמחק עם V20

iii.     ל- LG    יש סדרה שלמה של אוזניות שפשוט לא יתנו את האיכות  שהורגלנו בסאונד , בבלוטוס

iv.     כאילו מנגנון aptX לא עובד עם סלולר V20 , אכזבה , חייב לציין שאוזניות אלו עוצבו ע"י Harman Kardon ויתכן שהמעצב של אודיו V20  כדי להביא למכירות של B&O   חסם כל ניתוח סאונד לאוזניות             LG  של Harman Kardon , אכזבה קשה

v.     שפת העיבוד קיים במעבד apt-X™     apt-X™ HD + של הסלולר V20  אך מישהו מונע מהסלולר לעבד את הסאונד לאוזניות בלוטוס LG  .

g.     אני מצרף תמונה על בדיקות מעבדה שנעשו לשמע בסלולר הזה שמדהימים על הנייר , שימו לב ברמת  שמע 24/96 http://www.siz.co.il/my.php?i=tnmjzk2mnmwm.jpg

i.     עוד בדיקה קצת  פחות טובה
http://www.gsmarena.com/lg_v20-review-1498p7.php

ii.     מבולבלים ? שימו לב להבדלים בבדיקות של Stereo crosstalk

iii.     אני לא זכיתי לקבל שום עדכון ל- V20

17.  ראו את אחד מהמבחנים לסאונד  של  V20  הרציניים  עם בדיקות מעבדה
https://www.youtube.com/watch?v=SI1qntIdCeI

a.     גם הם טוענים שמאוד קשה להם לומר שזה סאונד טוב , הסלולר מבולבל

i.     בזה אני מסכים איתם , אבל הבעיה שכל היחצנים ביוטיוב מקבלים מכשיר לשבוע וצריכים להחזיר אותו ,הם לא עושים הרצה לסלולר בסאונד ולא מודעים שמצריך הרצה .

ii.     יש חוסר ביציבות בשמע , הרבה מניפולציות בסאונד שלא מוסיפים איכות .

iii.     יש הרגשה ש- LG  הביאה חומרה גדולה עלייה ( ולא פעם ראשונה )

iv.     חסר לי מאוד חווית לקוחות שיספרו על אוזניות ששמעו בסלולר הזה

b.     שימו לב למבחן באתר זה , תנסו לדעת האם בישראל יש B&O certification  ?

i.     לי אין מושג
http://www.digitaltrends.com/cell-phone-reviews/lg-v20-review/

ii.     מגיע בסרט שלהם עם סמל אישור  תומך ב- B&O certification מוטבע בגב הסלולר וכן בתוכנה בסלולר ראו בסרט באתר .
http://icdn1.digitaltrends.com/image/lg-v20-screeshot-0001-675x1200.png

iii.     אך הבוחן טוען שאין B&O certification  בסלולר בארה"ב

iv.     וזה מעלה שאלות מה הגיע בישראל  ?  שהגיע בלי שום סימן בקופסא או
בסלולר שיש 
B&O certification 

1.     כיום יש דיווחים שבעצם LG החליטה להשאיר B&O certification  רק בקוריאה !

2.     אם זה נכון זה שערוריה , רמאות ! הונאה !

v.     בפועל אין אוזניות  B&O certification  בקנייה או אישור בקופסא על איכות הסאונד  B&O certification 

vi.     יש אישור B&O certification  באתרי המוכרים בישראל  אך לא בספר תפעול  של המכשיר  ואם אין במכשיר  B&O certification כמו שהובטח זה הונאה .

vii.     שמחברים סלולר B&O certification  אין שיפור באוזניות B&O certification  ל בדגם H6  או H7

i.         בישראל  באתר הבית LG   אין אינדקציה ל- B&O certification
http://www.lg.com/il/support/support-mobile/lg-LGH990

ii.         הטעם של מתנות רבות ולא אוזניות מביאות לומר שהיבואן הביא לישראל מכשיר זול יותר ללא B&O certification

c.      עוד דבר מעניין שעולה מסרטון זה שהתקנת אוזניות בסלולר דרך מעביר  ל- 2 אוזניות מעלה לפחות ב- 2 דציבלים את איכות הסאונד , אני בדקתי ואכן כך הדבר

i.     אבל גם יתכן שיפור באוזניות מסויימות של טווח ה-  MID על חשבון באס וגבוהים

ii.     וזאת הבעיה בסלולר הזה אין לך מושג מה תקבל , הרבה דברים מבולבלים  בתחום של קבלת סאונד דרך אוזניות במיוחד שמנגנון השיפור   HI FI  עובד בסלולר ומופעל ידנית

d.     שימו לב בוידאו ביוטיוב – אתר  Pocketnow  אומר בעדינות רבה שהסלולר הזה מבולבל , LG   לקחה מעבד סאונד שגדול עליה וזה בעדינות ! , הבעיה שפוחדים לפגוע בקשרים עם יצרן גדול .

לסיכום :
1.מורגש מאוד ש
LG עשתה שיעורי בית , השקיעה רבות בסלולר , השקיעה בהוראות הפעלה ותוכנות רבות לשידרוג הסלולר , גיבוי , העברת קבצים , התרגום לעברית של אנדרואיד 7 איכותי ומושקע  ( יותר מכל סלולר LG שהיה לי בעבר  וחלקו עד היום באנגלית )

2.  LG יצאה מעל ומעבר לקונים ראשונים של הסלולר במתנות רבות וטובות להחזיר את האמון הקונים , אך השאלה האם על חשבון יבוא מוצר שהמובטח ע"י חנויות B&O certification
ובפועל  עולה שאלה האם זה   B&O certification  ?

3. היציבות של הסלולר מורגשת יותר מכל מכשיר אחר שהיה לי מ- LG  .

4. אני רוצה לקוות שיהיה עדכון רציני בתוכנה של DAC  של הסלולר שמבולבל מאוד ופוגע בחוויה סאונד! 

אפשר לחלק את הסאונד ל- 2
החלק הראשון :
הקלטה סאונד שמגיעה לרמות מרשימות של פירוט , במה , מרחב
וזה כבר רמה של אודיופיל שומעים  את ההקלטות במערכת קולנוע או סטריאו או עם אוזניות בסלולר .
החלק השני :
סאונד שמשמיע  הסלולר בניגון שירים וזה לא לאודיופילים   או מתקרב  לזה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים