עבור לתוכן

ריסטרט למחשב לוקח הרבה זמן

Featured Replies

פורסם

היי, קניתי מתאם לכונן Caddy ושמתי אותו במקום הצורב. הכונן שנמצא במקום הצורב הוא הכונן הישן שהוא HDD ובמקומו נמצא כונן SSD, שעליו גם מותקנת מערכת ההפעלה.

אני לא יודע עד כמה זה משנה, אבל מכיוון שהכונן הישן היה מחולק לכמה מחיצות שונות (בגלל שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה פעם) השתמשתי בתוכנת צד שלישי כדי למזג את כל המחיצות לאחת.

הבעיה היא שביצוע אתחול למחשב לוקח המון זמן (משהו כמו 4-5 דקות שלמות) אם עושים את זה בדרך הרגילה (כלומר אתחול דרך הווינדוס), והדרך היחידה להתחמק מזה זה ללחוץ על כפתור הכיבוי (אני משתמש בלפטופ ואין לי כפתור ייעודי לאתחולים).

אמרתי שלדעתי זה לא קשור למיזוג המחיצות, כי עשיתי כמה פעמים פרמוט למחשב (Reset this PC דרך ווינדוס). בפעם הראשונה ה-Caddy לא היה מותקן והפרמוט היה מהיר יחסית (נכון המסך שבו רשום Installing Windows ובו מראים עיגול התקדמות ולמטה רשום מה קורה? המחשב הגיע לשלב הזה מאוד מהר). לעומת זאת, בפעם השנייה שפרמטתי ה-Caddy היה מותקן והמחשב היה תקוע זמן רב במסך שחור עד שהגיע למסך שהזכרתי בסוגריים.

מחיפוש קצר ברשת אנשים אחרים אומרים שזה כנראה בגלל ה-Caddy, וזה גם נראה לי כך, אבל אני לא בטוח. אז:

1. זה נכון? ה-Caddy שקניתי הוא הבעיה? בגלל זה הוא היה כזה זול :)? זה הלינק: http://www.ebay.com/itm/280820379708?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

2. אם כן, האם יש אחד מומלץ יותר?

אגב, מי שאי פעם קנה גם אחד... האם זה חובה לקחת את החתיכת ברזל הזאת (שגם מראים תמונה שלה בלינק מעלה) ולשים אותה ב-Caddy? לא עשיתי את זה כי לא הצלחתי להבריג.

פורסם

תוציא את הכונן מהקדי ותנסה.

תוציא את הקדי הריק ותנסה.

אם ניתן תנסה עם כונן אחר בקדי.

תריץ בדיקת יצרן על הכונן שבקדי.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אכן אנסה. איך מריצים בדיוק בדיקת יצרן?

פורסם

באתר של יצרן הכונן יהיה הכל. כולל הטסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים