עבור לתוכן

בעיה עם Radeon 9600XT והדרייורים

Featured Replies

פורסם

שלום! סוף סוף אחרי שנתיים של GeForce 4 MX קניתי Radeon 9600XT. נכון זה לא "ה" כרטיטס, אבל זה שידרוג רציני בכמות כסף לא גדולה.

עכשיו התקנתי כמובן את הדרייורים הכי חדשים catalyst 4.4 והכל עבד טוב ויפה ציון ב-3dmark 2001 SE - 12000, אבל כשאני עושה ריסטרט אני מרגיש פתאום שהביצועים יורדים ואני מקבל ציון 6000. כולה ריסטרט שום דבר אחר. ניסיתי את הדרייורים DNA, את הדרייורים שקיבלתי אם הכרטים 4.1 את הדרייורים הכי ישנים של Radeon 9600XT - 3.7 הכל אותו דבר הציון של ה 3dmark יורד מ-12000 כמו שצריך להיות ל-6000 - 8000 ירידה רצינית וכולה מה שנעשה זה ריסטרט.

המחשב:

Intel Pentium 2.4 800 FSB

512 DDR 400

Gfx Radeon 9600XT 128 MB

MOBO Intel Rocklake

פורסם

מעבר מכרטיס nVidia לATI הוא בעייתי בגלל הדרייברים של NV שמסרבים לעוף מהמחשב ומורידים את הביצועים....

תשתמש ב Driver Cleaner או תוכנה דומה כדי להעיף את הדרייברים הישנים, זה אמור לסדר את הבעיה (תקרא טוב את הreadme לפני שאתה משתמש בתוכנה).

ד"א, הדרייברים של DNA מאד לא מומלצים, ראיתי בהרבה מקומות שהם דווקא מורידים בביצועים.  אם אתה רוצה לעזוב את הקטליסט, קח את הדרייברים של אומגה. (למרות שאני גם עם ה9600XT ולא הרגשתי איתם שום שיפור).

אה כן, כמעט שכחתי, תתחדש  :D

פורסם

זה לא כל כך קשור אבל .

כמה הוא עלה לך?

ומאיפה?

פורסם
  • מחבר

זה משהו מוזר חבל על הזמן, אפילו פירמוט לא עזר.

הוא עובד טוב בפעם הראשונה זאת אומרת שהכרטיס תקין ויש בעיה בהגדרות אבל לאחר פירמוט אותו דבר :(

פורסם

וואלה? פירמוט לא עזר? אז כנראה בעיה שונה לגמרי...

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאולי המאוורר של הכרטיס דפוק ולכן הכרטיס ומתחמם ומאיט את עצמו. (למרות שהתחממות בד"כ רק מביאה לארטיפאקטים)

אני לא מצליח לחשוב כרגע על עוד בעיות אפשריות... תנסה פשוט לבדוק אם הסינק יושב על הכרטיס טוב ושהמאוורר פועל.

פורסם

דווקא לא, חום מביא איתו גם ירידה בביצועים בכרטיסי מסך, במיוחד אם ה overdrive מופעל אצלו

פורסם

דווקא לא, חום מביא איתו גם ירידה בביצועים בכרטיסי מסך, במיוחד אם ה overdrive מופעל אצלו

כן אתה כנראה צודק... למרות שירידה כ"כ גדולה של 6K ב3DM היא די מדהימה...

ובקשר לOD - עד כמה שאני יודע, זה פונקציה שיש לה אפשרות להחליף רק בין 3 מהירויות ליבה - 500, 513 ו-526.

אני לא בטוח שיש לה אפשרות להוריד את המהירות מתחת ל500, הכרטיס עצמו הוא כנראה זה שמוריד את הביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים