עבור לתוכן

Mushkin Black lvl 1 , תיזמונים. על כמה להגדיר?

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז כפי שציינתי יש לי מאשין בלאק לבל1 512 2X שכרגע על 2.5-3-2-6 ועל מתח 2.7V (גבוה מדי??)

ואני רוצה להוריד אותם ל2-3-2-6 (עפ"י האתר של מאשקין אלה התיזמונים המומלצים שלהם), האם הם יוכלו להחזיק 2-2-2-5 והאם אני יזדקק למתח גבוה יותר מ2.8V?

תודה רבה!

פורסם

הזכרונות אמורים לעבוד בהגדרות יצרן האם הם יעבדו יותר מהר זה רק אתה יכול לנסות לבדוק לבד

לי יש זכרונות bh5 אבל מסיבה מסוימת הם לא עובדים יותר מהר מ2-2-2-6 גם עם מתח של 2.8 וולט

נסה ותראה לאן אתה יכול להגיע

פורסם
  • מחבר

מוזר מאוד!

BH5 אמורים לעשות 2-2-2-5 בכיף, אתה בטוח שיש לך BH5 ולא BH6 כי הBH5 די נדיר למצוא היום.

בכל אופן , אני חושב שיש לי CH5 עדיף שאני יילך לפי הגדרות היצרן וזהו (2-3-2-6).

כמה מתח אתה נותן לBH5 שלך?

פורסם

רוצה ללכת על בטוח ? לך לפי הגדרות הייצרן (גם תיזמונים וגם מתח).

כל דבר אחר זה אוברקלוק, נשאר לך רק לנסות ולראות אם זה יציב (על אחריותך).

נזק קשה לעשות, אבל יכול להיות שהמחשב לא ידלק. במקרה כזה תצטרך לאפס את הביוס עם הג'אמפר המתאים בלוח.

פורסם
  • מחבר

מוזר מאוד!

BH5 אמורים לעשות 2-2-2-5 בכיף, אתה בטוח שיש לך BH5 ולא BH6 כי הBH5 די נדיר למצוא היום.

בכל אופן , אני חושב שיש לי CH5 עדיף שאני יילך לפי הגדרות היצרן וזהו (2-3-2-6).

כמה מתח אתה נותן לBH5 שלך?

אוקיי amiram קודם כל תודה רבה !

ל - "punk119" תוכל להשיב לי על השאלה?

פורסם

אני שם את הזכרונות ב2-3-2-6 אבל הם פועלים אצלי על 2.5 וולט בבאס של 217 ניסיתי לשים 2-2-2-6 וזה עובד בסדר ב200 אבל במתח של 2.8

אם אני שם 2-2-2-5 לא משנה כמה מתח אני מעלה הוא לא עובד אז כנראה נצתרך לעשות וולט מוד ללוח(ic7g)

פורסם
  • מחבר

אהה, אוקיי.

אני יוכל להגיע עם הCH5 שלי PC3200 לבאס 280 ככה?? (יחס 5:4 או 3:2)?

יש מצב? הם יצרכו יותר ממתח 2.8?

תודה רבה רבה ! :)

פורסם

עד ל 280 יש סיכוי שאתה תגיע עם מתח של לפחות 3.5 וולט וגם זה ממש לא בטוח ורצוי לא לעשות

כי 280 זה מאוד הרבה אני כמעט הגעתי ל280 עם מחלק של 4/5 אבל זה פוגע בביצועים אז על תשתמש בזה אם אתה לא חייב

פורסם
  • מחבר

אהה אז 270 ככה זה בסדר לא? יצרוך יותר מ2.8V?

פורסם

יש לך זכרונות שעובדים על 200 לפי הגדרות יצרן אתה לא תוציא מהם יותר מ230 בתיזמונים הכי גרועים אז אל תחלום אפילו על 280

פורסם
  • מחבר

איך אתה מסביר את זה שחבר שלי הגיע עם המאשקינים שלו (בלאק לבל 2) לבאס של 297?? והוא גם עם זיכרון של 400 מג"ה (כלומר באס 200).

פורסם

קודם כל זה שהיה לו באס 297 לא אומר כלום כי הוא יכל להשתמש במחלק תדר

ואני המקסימום שהוצאתי מהזכרון שלי זה 250 אבל זה היה בתזמונים ממש גרועים

פורסם

רגע רגע רגע אני לא מבין משהו , לפי היצרן הזכרונות אמורים לעבוד עם מהירות 400 מגה הרץ ו 2-3-2-6 במתח של מקסימום 2.8V, אז אם במחלק 5:4 הוא עושה באס של 250 המהירות של הזכרונות נשארת 400 מגה הרץ!!

עד ל 280 יש סיכוי שאתה תגיע עם מתח של לפחות 3.5 וולט וגם זה ממש לא בטוח ורצוי לא לעשות

כי 280 זה מאוד הרבה אני כמעט הגעתי ל280 עם מחלק של 4/5 אבל זה פוגע בביצועים אז על תשתמש בזה אם אתה לא חייב

קודם כך הוא התכוון שהוא הולך להשתמש במחלק , ודבר שני אם אתה משתמש ב5:4 ואתה עושה 280 באס אז מהירות הזכרונות היא 448 שזה לא המהירות של הזכרונות בכלל! אז ברור שיהיה לך ארורים. אם היית עושה 250 לא היה לך סקטורים פגומים ולא כלום.

פורסם
  • מחבר

מסכים לחלוטין עם brk2k (zlir) כל עוד עומדים על היחס הנכון אז זה לא מעלה כל כך הרבה את הזיכרון כמובן שהביצועים יהיו יותר נמוכים מאשר 1:1 אבל בשביל זה יש את היחס של מעבד:זיכרון.

אם למשל אני עושה באס 270 למעבד ביחס 5:4 אז זה יוצא שהזיכרון על  216, או שאם אני עושה על יחס אחר אז עדיין הזיכרון נשאר בטווח נורמלי מהירות 220 גג!

בקיצור מהירות הזיכרון כמעט ולא משתנה אבל המעבד עדיין מואץ.

האם הזכרונות של באס 200 אמורים לעבוד ביחס שציינתי למעלה עם המהירות הנ"ל (216:270) יחס 5:4?

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים