פורסם 2016 בנובמבר 209 שנים קי אס פי הם לא אמינים בכלל הם דוחפים לאנשים דברים ישנים כמו לוחות אם שנת יצור הם לא אומרים הם דוחפים לאנשים מה שבמלאי
פורסם 2016 בנובמבר 239 שנים מחבר כמובן שכמו שחשבתי המחשב חזר אלי עם בעיה נוספת- והוא שוב אצל KSP תקציר: הם עדכנו ביוס, שמו משחה טרמית על המעבד ומבחינתם הבעיה תוקנה כשהמחשב חזר זה מה שקרה שהדלקתי אותו: ריסטרטים בלי הפסקה, הדלקתי אותו- היה תקוע על המסך של GIGABYTE של הלוח אם, כשהפעלתי מחדש זה מה שקרה. מה זה הפעם? ספק כח? אין פוסט אין כלום רק ריסטרטים בלי סוף נערך 2016 בנובמבר 239 שנים על-ידי ben222
פורסם 2016 בנובמבר 299 שנים אתה יכול בבקשה להעלות תמונה של הכ.מסך שלך ? נדמה לי והכרטיס עושה בעיות לי יש מפרט דומה עם כרטיס 960GTX וזורם סבבה במשחקים עם תצוגה גבוהה מאוד נ.ב - לא לקנות מ=KSP בחיים , ואם לקנות , אז לקחת רק חלקים ולהרכיב לבד , כי השירות שלהם מזעזע נערך 2016 בנובמבר 299 שנים על-ידי crivac
פורסם 2016 בדצמבר 128 שנים חבר עזוב אותך לך תתבע אותם טוב מאוד הם עוברים על החוק ודופקים אנשים תמימים שלא מבינים במחשבים המון אנשים תובעים אותם הם נוכלים והשופטים יודעים את זה טוב מאוד
פורסם 2016 בדצמבר 128 שנים חחחחחחחחחח אתה מצחיק אותי רצח יש לי זכות להזהיר אנשים מהנוכלים האלה יש לי גם קלף חזק הם לא יוכלו אלי בחיים אם הם יתבעו אותי אני ישמח להראות לשופט אך הם עבדו אלי דחפו לי לוח אם ישן אז בוא ניראה מי משמיץ את מי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.