עבור לתוכן

המפרט תפח, אבל איתו גם המחיר: הכירו את ה-OnePlus 3T

Featured Replies

פורסם

תעשו כתבה על הגרסה החדשה של פיירפוקס 50 יצא אצלי עדכון

פורסם

בקצב הזה המחיר ירקיע שחקים, שיווק של OP לא הולך לטובתינו במיוחד אם כי כשיצא הOP4 המחיר שלו יגיע גם ל500$+ שזה כבר לא אטראקטיבי. אני מאוד מקווה שזה לא יההי ככה, כי אם ימשיכו ככה בOP נלאץ לעבור לשיאומי

פורסם

3000 שקל? אז מה כל כך משתלם בזה? זה כבר מגיע למחירים של ספינות הדגל של סמסונג ואפל. בשביל 400-500 הבדל שקל לא הייתי קונה סיני.

פורסם

אפל זה סיני , הוא מיוצר בסין , זה שהמנכל יושב בארהב לא משנה את מי שמיצר אותו.

פורסם
ציטוט של elitver

אפל זה סיני , הוא מיוצר בסין , זה שהמנכל יושב בארהב לא משנה את מי שמיצר אותו.

אתה צוחק נכון?

פורסם

אפל זה לא סיני, זה שמייצרים את המכשיר בסין זה כי המנכ"ל האמריקאי החליט לייצר שם כי זה כוח עבודה זול וגם המנכ"ל הכתיב לסינים בדיוק באיזה חלקים להשתמש, אתה יודע זה שמייצרים בסין לא אומר שכל המוצרים הם זבל, כמו שבכל דבר יש יצרן לא איכותי, אותו דבר גם בסין יש יצרנים איכותיים ברמה גבוהה רק שתאלץ לשלם יותר יקר בשביל לקבל זאת כמו בכל מדינה.

פורסם

לא לקנות מיבואן רשמי ולא לקנות בישראל. בישראל לוקחים אלף שקל יותר רק כדי להגיד "אנחנו יבואן רשמי"... כן כן, בסופו של דבר אפשר לדחוף את השירות של היבואן לתחת. עם כל תקלה/טענה שיהיה לכם על המכשיר, הם ייטענו שניסיתם לפתוח אותו ושזה מבטל אחריות. ואם למשל נשבר לכם המסך, תהיו חייבים לקנות ולהחליף את המסך רק אצלם - אחרת שוב אין לכם אחריות, כמעט על כל דבר הם ימצאו לכם סיבה לביטול האחריות...לא מפליא, ככה זה בישראל. בכל מקרה, 439 דולר הם כ1700 ש"ח לגרסת ה64 גיגה ו479 דולר הם כ1855 ש"ח לגרסת ה128 גיגה. אני באופן אישי הייתי מזמין מחו"ל ולוקח את הסיכון שאולי הוא יתפס במכס. עדיין, המחיר יהיה הרבה יותר זול מ3000 ש"ח!! וכמו שאמרתי, אחריות יבואן שווה לתחת- עדיף לשלם פחות ובמידה ויש תקלה במכשיר, ללכת למעבדה פרטית ועדיין לצאת יותר זול מלקנות מכשיר באחריות יבואן במחיר של עוד כ1000 ש"ח לא מוצדקים. אבל שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים