עבור לתוכן

ולמי ששכח...

Featured Replies

פורסם

להפועל אין גביע!!!!!!!!!! ולמכבי חיפה יש אליפות!

אז לכל המתלהבים... זוכרים מה שאמרתי... מה לעשות, זהו גורלם של שחצנים. אבל אני מבין אותם, לנצח את מכבי חיפה, ועוד הפועל ת"א, כנראה שאנחנו באמת גדולים עליהם וכל ניצחון שלהם פעם ב-7 שנים עלינו ועוד בפנדלים משמח אותם לפחות כמו תואר אליפות או גביע.

אז הנה, אני חגגתי עד אור הבוקר אליפות ביום ראשון, אוהדי הפועל לכו לים אין לכם מה לבוא יותר למשחקים חכו עד העונה הבאה.

ובפעם הבאה שתבואו לעצבן אוהדים אחרים סתם ככה בשביל הכיף, תיזכרו מה קרה השנה.

תרשו לי בהזדמנות זו לברך את הקבוצה שלי, מכבי חיפה, על זכייתה ה-8 באליפות המדינה, מספר 3 ב-4 שנים. ורק שנמשיך ככה...!

תודה לכם ושבוע טוב !!!

פורסם

עונה עלובה של חיפה.

אם היא תשחק ככה שנה הבאה במוקדמות ליגת האלופות, אני בספק אם היא תעלה.

וראיתי תגובות שלך, אז בבקשה תרגע..

זו פשוט עובדה, הם משחקים על הפנים השנה.

פורסם

אתה לא מתבייש בכלל לפתוח תראד על זה?

זאת האליפות הכי מסריחה שראיתי בחיים שלי , עדיף שתשמחו על זה קצת וזהו אל תתלהבו יותר מדי כי אין מה להתלהב.

ולהפועל הייתה גם עונה גרועה ,אבל לבוא והתלהב על זה?....חחח LOL

פורסם

אתה לא מתבייש בכלל לפתוח תראד על זה?

זאת האליפות הכי מסריחה שראיתי בחיים שלי , עדיף שתשמחו על זה קצת וזהו אל תתלהבו יותר מדי כי אין מה להתלהב.

בול מה שיש לי להגיד על ההעליבות הזאת...

אם הייתי אוהד של חיפה הייתי בוכה.

אני אבל כאוהד של מכבי תל אביב, בוכה שקבוצה כל כך מסכנה ועלובה נמצאת במקום השני. זה מראה שהליגה שלנו ברמה חובבנית מינוס, ובליגות בטדג'יקיסטן ששם לא מקבלים כסף על כדורגל בטוח מציגים כדורגל לא פחות טוב.

בושה לכל שחקן בליגה שמקבל אפילו שקל אחד על מה שהוא עושה.

פורסם

איזה תארד לא מעניין זה.. לא הבנתי מה המטרה שלך בכלל

פורסם

בול מה שיש לי להגיד על ההעליבות הזאת...

אם הייתי אוהד של חיפה הייתי בוכה.

אני אבל כאוהד של מכבי תל אביב, בוכה שקבוצה כל כך מסכנה ועלובה נמצאת במקום השני. זה מראה שהליגה שלנו ברמה חובבנית מינוס, ובליגות בטדג'יקיסטן ששם לא מקבלים כסף על כדורגל בטוח מציגים כדורגל לא פחות טוב.

בושה לכל שחקן בליגה שמקבל אפילו שקל אחד על מה שהוא עושה.

וגם השחקנים של חיפה בכלל...התלהבו אפילו יותר מהאוהדים....אם היית רואה בטריבונה עם אבי רצון , ושומע מה בנאדו אומר אז בכלל היית צוחק, שיבח את הקבוצה וכו' על העבודה הטובה. אפילו ההורים שלי ואח שלי שהם שרופים אש של מכבי חיפה לא באו כמו פותח התראד והתלהבו מזה , להפך הם אמרו שזאת הייתה סתם עונה וסתם אליפות ולפחות הם מודים בזה.
פורסם

אתם לא מבינים, אוהדי חיפה באופן קבוע מחפשים יריבות ספורטיבית כי משעמם לאוהדים שלהם, בגלל זה הם גם הכי אלימים בכמה מובנים.

ממש כואב להם שלמרות שהם הקבוצה הכי הישגית בארץ ב10 שנים האחרונות, אף אחד לא מסתכל עליהם כמו שמסתכלים על קבוצה..

אפילו ההתנהגות של אוהדי חיפה אחרי המשחק נגד הפועל בגביע לא תעזור לכם, אני לא אשנא אתכם למרות מבול הקסטות על האוטו שלי ולמרות שלפחות 5 אנשים חיפשו איתי מכות למרות שהייתי על מדים בדרך חזרה למכונית שלי.

מאחל לכם שלעולם לא תהיו קבוצה, מכבי "שחר" חיפה.

פורסם
  • מחבר

טוב מה לעשות שהקנאה פה חוצה גבולות בלשון המעטה... כולם מדברים פה על עליבות וכדומה... אבל אולי שכחתם שלמרות הכל חיפה לקחה אליפות למרות שהיא נחלשה בהמון מובנים ועזבו אותה שחקנים רבים משנה שעברה...

אני רק יכול להגיד לכם שאליפות זו אליפות וגם אנחנו האוהדים אומנם לא מי יודע מה מתלהבים מהרמה אבל אחרי כל ההתלהבות של מכבי ת"א בשנה שעברה וחגיגות הניצחון בגביע של הפועל לפני כחודש עשו לנו משהו... אז הנה עכשיו הכל חוזר אליכם. תראו איפה מכבי חיפה ואיפה התל-אביביות.

לפחות לא לקחנו אליופות בהפרש שער או ניצחנו בגביע בפנדלים אחרי משחק פחדני ועשינו מזה אליפות אירופה כמו שהתלאביבים עשו בעבר...

ואני רק יכול להגיד לכם דבר אחד, בשנה הבאה, כששוב נשחק בליגת האלופות, אני ייזכר בכם שוב ונקיים דיון גם על זה. ועד אז, שנה טובה, אני אמשיך לחגוג ולא משנה לי איך זכינו כמו שתמיד אמרו - כשזוכים באליפות זה לא משנה איך כי אחרי חודש כבר שוכחים וזוכרים רק שמכבי חיפה אלופת המדינה 2003-2004 ותמשיך להיות...

להתראות בצ'מפיונס ליג... אה ושחר זה שאתם כ"כ שונאים, מכין לכם הפתעות שלא חלמתם עליהן לקראת הכניסה לליגת האלופות כדי שתוכלו לשנוא אותו עוד יותר...

פורסם

חברים כולכם צודקים. עוד לפני מספר מחזורים כשחיפה עדיין הייתה הפייבוריטית לזכות באליפות חשבתי לעצמי שהעונה הזאת היא באמת עונה מסריחה. הקבוצות הגדולות ( חיפה, ושתי התל אביביות שהציפיות מהן בתחילת העונה היו די גדולות) הראו יכולת בינונית משהו למשך כל העונה. פעם מנצחים 3-0 ומחזור אחר כך מפסידים לקבוצת תחתית 4-0. למרות כל זאת, חיפה עדיין הייתה העדיפה מכל הקבוצות האחרות שהציפיות מהן היו אולי אפילו יותר גדולות מאשר מחיפה (מכבי תל אביב מישהו ??). אז באמת, עם כל הכבוד לעונה העלובה הזאת, אין לכם מה להשמיץ את חיפה בגלל היכולת העלובה שלה, כי סך הכל שאר הקבוצות לא הציגו יכולת יותר טובה. לשמוח באליפות הזאת? אין ממש על מה... אבל מבחינתי בתור אוהד של חיפה אני לא בוכה יותר מדי.... אז הייתה עונה מסריחה אחת. הבאה תהיה יותר טובה. ולמען האמת, כמעט אף אחד לא דיבר על האליפות של חיפה (עונה משעממת, אין מה לדבר עליה בכלל) בגלל הזכיה של מכבי בפיינל פור ובגלל היכולת שלה לגרום לנו לחפש את קוצב הלב הקרוב ביותר כשהם נזכרים לקלוע סל שוויון בשניה האחרונה. ובכלל ההתקדמות של הכדורסל בארץ (חוץ ממכבי) באמת מעניין אותי יותר מהליגה שהייתה לנו השנה. אז ניראה מה יהיה עם חיפה בליגת האלופות. אבל עד אז, חלאס כדורגל, נעבור קצת לראות כדורסל.

ערב טוב :)

פורסם
  • מחבר

זהו זה מה שאני מנסה להסביר כאןף זה לא שאני מתלהב פה מרמה חסרת תקדים שחיפה הפגינה, להפך, זאת הייתה האליפות הכי מגעילה של מכבי חיפה, אבל כאוהד של הקבוצה אחרי שהיא זוכה באליפות מה שנשאר לי זה להיות שמח ולחגוג את האליפות ולא לחפש מה רע בה - כמוכם, ולמה אתם עושים את זה רק מסיבה אחת - אתם מקנאים שחיפה כל שנה דופקת אליפות ואתם תמשיכו לדשדש בין מקומות 2-4. אנחנו את שלנו עשינו, המטרה האמיתית היא ליגת האלופות, הליגה כבר קטנה, ואת ההוכחה שהליגה קטנה על מכבי חיפה אתם תקבלו במחזור הבא בבלומפילד כשחיפה תפגוש את הפועל ת"א, ובמחזור האחרון כשמכבי ת"א תבוא ותלמד איך משחקת קבוצה אלופה אמיתית.

שבוע טוב לכם :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים