עבור לתוכן

X800 מה ההתרשמות שלכם ?

Featured Replies

פורסם

ראיתי בערך 4 ביקורות שונות עד עכשיו וכל אחת הציגה תוצאות שונות לגמרי.

בכללי היתרון המרכזי של ATI הוא במשחקים חדשים כמו FAR CRY וכנאה גם HL2 וכל המשחקים החדשים שמשתמשים בטכנולוגיות חדשות.

ד"א הסרטון של RUBY ATI מדהים! יש לי אותה כבר על השולחן עבודה ;D

פורסם

שחכתם שלנוידיה יש אפשרות לקודד ולפענח וידיאו וזה לא פרמוט קבוע זה באל שידרוג אם הדריורים שזה חיסכון אדיר אם אתה ממיר פורמטים של סרטים ועדין רוצה לעבוד על המחשב

פורסם

חשבתי שקידוד סרטים תלוי במעבד ולא בכרטיס מסך

או שזה רק בכרטיס של nvidia הזה?

פורסם

זה מה שמיוחד בו, התוספת הזו

פורסם

נכון ובגלל זה אני יבחר בnvidia עוד 5-10 frames לא ישנה לי אבל קידוד של שעתיים או לחידת וידיאו on the fly וקידוד לmpeg 4 ישירות פי דעתי יותר משמעותי

פורסם

נכון שהיה ממש מגניב אם יהיה אפשר לעשות סופט-האק ל- X800P ולפתוח לו עוד 4 צינורות עיבוד? (אז הוא יהיה שווה בדיוק ל- XT).

טוב, זה באמת אפשרי, מישהו מ- Omega עובד על זה כבר עכשיו. זה יחסוך לכולם משהו כמו 1000 ש''ח.

;D

פורסם
  • מחבר

נכון שהיה ממש מגניב אם יהיה אפשר לעשות סופט-האק ל- X800P ולפתוח לו עוד 4 צינורות עיבוד? (אז הוא יהיה שווה בדיוק ל- XT).

טוב, זה באמת אפשרי, מישהו מ- Omega עובד על זה כבר עכשיו. זה יחסוך לכולם משהו כמו 1000 ש''ח.

;D

הפעם הם נעלו את הצינורות היטב,לא כמו שהיה ב 9800se שהיו פתוחים למחצה...

פורסם

הפעם הם נעלו את הצינורות היטב,לא כמו שהיה ב 9800se שהיו פתוחים למחצה...

אבל זה יהיה אפשרי או לא?

בעיקרון שיצא כבר ה- X800XT וכבר יגיע לארץ, כמה הוא יעלה? 3000 ש"ח?

פורסם

טיפה יותר אני חושב..

פורסם
  • מחבר

אבל זה יהיה אפשרי או לא?

לא.

פורסם

מה שאתם לא מבינים זה שאין ספק שכרגע ati הוא טיפה יותר חזק .... אבל ati לא חידשו כלום הטכנולוגיה של הכרטיס לא שונתה

ושל nvidia שונתה , זוהי ליבה חדשה שתתאים למשחקים גם אחרי חצי שנה וכך לא כל חצי שנה תצטרכו לקנות כרטיס חדש.

בכל אופן אני מחכה ליציאה הרישמית של הכרטיסים אבל לפי דעתי הסיבוב שייך ל nvidia לפי השיקולים שלי

פורסם

כדי להבין מי יותר טוב מבין השניים, יש להבין תחילה שמי שיקנה כזה כרטיס ירצה לשחק במינימום 1280*1024 עם 4X\8X והכל מורם הכי גבוה, לכן אלו הם התנאים שבהם התוצאות באמת משנות.

אתם אומרים שNVIDIA מובילה בטכנולוגיה והתיכנון יותר איכותי, אבל אני רואה שATI עושים את העבודה באופן נקי וחלק עם דרישת חשמל פעוטה של 300W מול 480 של NVIDIA.

אתם אומרים שנבידיה היא זו שמוכנה לעתיד, אבל אני רואה שההיסטוריה חוזרת על עצמה: נבידיה (שוב) נופלת מATI בדברים שגיימר שקונה כזה כרטיס באמת צריך: משחקים חדשניים במקסימום איכות. לפעמים הפערים הם די משמעותיים.

איכות התמונה של נבידיה נופלת מATI בחלק מהמשחקים, אבל אני מניח שזה בעיות דרייברים, ובאופן טבעי אין כמעט הבדל בין השניים באיכות תמונה.

לנבידיה יש PS3.0, השאלה היא האם זה יתרון רציני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים