עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם אמאזון

Featured Replies

פורסם

הבעיה התחילה לפני שבועיים אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

תיאור הבעיה:

כל מוצר שאני מעוניין להזמין הוא לא נותן גם אם בדף המוצר רשום שהמוצר נשלח לישראל, וכאשר אני מגיע לעגלה אני מקבל את השגיאה

Some of the items in your order cannot be shipped to the selected address. Please select a new address to see your estimated order total.

בשנה האחרונה הזמנתי מספר רב של פעמים מאמזון, לא ביצעתי שום שינוי בחשבון ומשום מה התחילה הבעיה, אדגיש שהבעיה מופיעה בכל מוצר שנאי מנסה להזמין ובכל האמזונים.

פורסם

זה לא רק אצלך... גם אצלי זה ככה.

על אף השגיאה, אתה יכול להמשיך הלאה ולבצע את ההזמנה ואז תראה את העלות הסופית כולל המשלוח (בדיוק היום הזמנתי מס' פריטים באותה צורה).

לפני מס' חודשים הייתה לי בעיה דומה ובצ'אט עם שירות הלקוחות של אמאזון נאמר לי שברגע שכתוב בעמוד של המוצר שהוא נשלח לישראל (ויש שם את פירוט העלויות), הפריט ישלח לכתובת שלך בלי בעיה.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לשגיאה הזאת היא ההוספה של משלוח זול יותר ואיטי יותר לישראל (בעבר היו שתי אפשרויות ועכשיו 3) - אבל זו רק השערה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, ביצעתי הזמנה עכשיו אני מחכה לקבל אישור על החיוב ושההזמנה יוצאת לדרך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה אומר לך שחלק מהמוצרים למעשה לא נשלחים לארץ. יש כל מיני מוצרים שאמאזון לא שולחים לארץ. זה לא כל המוצרים האלקטרונים אבל חלק...

זה בערך כמו שיש לך סירטונים שמי ששם אותם החליט שאי אפשר לראות אותם בישראל.

אז מי שמוכר את המוצר פשוט החליט שהוא לא רוצה שהוא יימכר לארץ(מהחנות הספציפית הזו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים