פורסם 2016 בנובמבר 19 שנים הייתה היום הפסקת חשמל וכעת המחשב לא עושה פוסט. הנורות דולקות והמאווררים פועלים. הנורה של HD מהבהבת בתדירות קבועה איטית. אין ציפצופים אבל לדעתי אין רמקול פנימי מחובר בלוח הזה. האם יש דרך לדעת מה מקור הבעיה?
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים מחבר חיברתי רמקול אל הלוח, ובעת ההפעלה אין ציפצופים אלא סוג של נקישות בתדירות קבועה שנשמעים מכיוון הרמקול. איך מאפסים BIOS ? זה ג'אמפר כל שהוא ??
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים לרוב זה ג'אמפר, הרבה פעמים הוא יהיה קרוב לבטריה העגולה. אם אתה לא מוצא אפשר להוציא את הבטריה עצמה לכמה דקות. אל תשכח לנתק את הספק מהקיר לפני שאתה מתחיל בתהליך.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים מחבר בלוח שלי אין ג'אמפר אז הוצאתי את הסוללה ל5 דקות והחזרתי. אין שינוי. עדיין משמיע נקישות קצובות מהרמקול הפנימי. האם שווה לחבר ספק כוח אחר ? יש לי עדיין אחריות גם על הלוח וגם על ספק הכוח.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים תן דגם של הלוח שלך בבקשה. כמו כן, שווה לחבר ספק אחר, גם ספק לא תקין ימנע מהמערכת לעלות. דבר נוסף שאפשר לעשות הוא לנתק את כל הציוד שמחובר ללוח, להשאר עם ההרד-דיסק (או הSSD) הראשי, סטיק אחד של RAM, עכבר ומקלדת ולנסות שוב.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים מחבר הלוח הוא GA-B85M-HD3 גירסה 1.1 ניסיתי לנתק את 4 הכוננים (HD + SSD + SSD +DVD) אחד אחד ולהפעיל ואין שינוי. חוץ מזה לא מחובר כלום.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים ציטוט של kalda01 בלוח שלי אין ג'אמפר התמיכה בשלט רחוק הזו לא תעבוד בחיים אם לא תבדוק את מה שמנחים אותך לבדוק. תוודא גם שהספק שלך מנותק כשאתה עושה את זה. אם גם זה לא עובד אני משער שלוח האם שלך תקול. שקול לחפש קבלים נפוחים או רכיבים שרופים על הלוח.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים מחבר הוצאתי סוללה ל5 דקות. זה לא כמו לעשות CLR CMOS ? אני אביא ספק אחר לנסיון וככה נדע אם הבעייה בלוח או בספק.
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים ואחרי כל הנסיונות נתק הכל מלוח האם חוץ מהמעבד והספק ותנסה להדליק. מה קורה ?
פורסם 2016 בנובמבר 29 שנים מחבר ציטוט של Ivan ואחרי כל הנסיונות נתק הכל מלוח האם חוץ מהמעבד והספק ותנסה להדליק. מה קורה ? לנתק הכל כולל הזיכרון ? אני אנסה. האם יש מדריך של משמעות האותות הבוקעים מהרמקול הפנימי בלוח הזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.