עבור לתוכן

המחשב מתכבה. מיואש לאחר הרבה ניסיונות

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

טוב אז ככה - המחשב שלי התחיל להתכבות פתאום סתם. לא היה ידוע ממה זה קורה. בהתחלה ניקיתי את כל המארז מאבק אבל זה לא עזר. החלפתי מישחה טרמית גם לא עזר, מאוורר במארז גם החלפתי לא עזר.

קיצור לאחר ייאוש הלכתי לטכנאי מחשבים פה והוא אמר לי שצריך להחליף ספק כוח. קניתי ספק כוח איכותי 600W של thermaltake. תופתעו אבל גם זה לא עזר. החלפתי מקורות חשמל, כבלים. גם לא עזר...

יש לציין שהמחשב לפעמים מתכבה פתאום ככה, ולפעמים הוא מבצע כיבוי בצורה מסודרת. לפעמים הוא גם נדלק לבד...

תודה לעוזרים

‏‏לכידה.PNG

פורסם

פסלת את כל האפשרויות חוץ מזה שהכפתור של המארז שלך עושה את הבעיה ( שהרי בלחיצה קצרה המחשב אמור להיכבות במסודר, בלחיצה ארוכה הוא אמור ליפול בבום )

הטמפ' מצויינת. שום רכיב לא נופל בפתאומיות כי יש כיבוי מסודר.

עם כמה שזה לא נשמע ככה, אני לא צוחק לגבי הכפתור.

פורסם

איזה מעבד יש לך ?
תעלה תמונה מ CPU-Z  של הלשונית הראשונה CPU .  
כדי שנראה איזה מתח  מקבל המעבד . 

פורסם

לפני שהייתי פונה להחלפות חומרה (או אפילו לפתוח את המחשב) הייתי מריץ את המחשב לכמה שעות עם גרסא חמה של מערכת הפעלה (במילים אחרות Livecd ) ומריץ שם גם בדיקות.

יש לא מעט הפצות שאתהיכול להוריד לצרוב ולבצע בוט מהן. זה ישלול אם יש משהו (מערכת הפעלה\דרייבר\תוכנה\הגדרות\נוזקה וכיוב') שיותר סבירים - לדעתי - כגורמים את מה שאתה ציינת.

מצד שני - ואני מסייג את דברי בזהירות - אני לא יודע איזה מפרט יש לך ובן כמה הוא (לפי גודל הדיסקים וכרטיס המסך לא מדובר במחשב חדש אלא בן כמה שנים). ולכן לא מן הנמנע שיש כאן משהו בחומרה - אבל זה לדעתי - ולפי מה שציינתי פחות פשוט לגלות מה הבעיה בדיוק.

פורסם

אגב - נא ערוך את כותרת השרשור לפי חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים