עבור לתוכן

בעית מהירות מוזרה - Hot + Bezeqint 100MB

Featured Replies

פורסם

לאחרונה נתקלתי בבעית מהירות מוזרה בחיבור שלי לרשת דרך התשתית הוט וספק של בזק בינלאומי 100 מגה.

העניין הוא כזה: באתרי בדיקת המהירות של בזק ושל הוט אני מקבל רוחב פס מלא של 100 מגה יציב. כאשר אני מבצע בדיקת מהירות באמצעות Speedtest.net או למשל 012 אני מקבל 30 מגה יציב. אני מחובר בכבל רשת קווי ישירות לראוטר וממנו להוט בוקס. בהורדה של טורנטים עם הרבה סידרים אני כן מצליח להגיע למהירות של 10 מגה לשניה בהורדה, כלומר מהירות שהיא גבוהה מחיבור של 30 מגה.

הדבר המוזר הוא שהבעיה החלה לאחר שינוי שביצעתי במנויי האינטרנט שלי. במקור, היו שלושה מנויי אינטרנט בשלוש דירות שונות - שניים מהם של 100 מגה ואילו השלישי של 30. השינוי היחידי שביצעתי הוא לבטל את אחד המנויים של ה-100. הבעיה החלה מיד לאחר מכן.

אני פשוט לא מצליח להבין את ההבדל העצום במהירות בןי אתרי הבדיקות של בזק והוט לבין אתרים אחרים שמן הסתם השרתים שלהם יושבים בישראל כפי שהשרתי בדיקה של בזק והוט. כמובן בתמיכה הטכנית טוענים שכל עוד באתרי הבדיקה שלהם אני מקבל את מלוא המהירות אז אין לי על מה לדווח ולהתלונן, למרות שאני בטוח שיש כאן בעיה.

למישהו יש רעיון למה זה מתרחש?

Screen Shot 2016-10-30 at 17.04.04.png

Screen Shot 2016-10-30 at 16.48.32.png

Screen Shot 2016-10-30 at 16.46.34.png

Screen Shot 2016-10-30 at 16.45.29.png

Screen Shot 2016-10-30 at 16.45.15.png

פורסם

תנסה להחליף את האתר מולו אתה בודק ב speedtest תבדוק מול netvision חיפה

פורסם
  • מחבר

תוצאה זהה.

Screen Shot 2016-10-30 at 19.26.34.png

פורסם
ציטוט של WarMachine

לאחרונה נתקלתי בבעית מהירות מוזרה בחיבור שלי לרשת דרך התשתית הוט וספק של בזק בינלאומי 100 מגה.

העניין הוא כזה: באתרי בדיקת המהירות של בזק ושל הוט אני מקבל רוחב פס מלא של 100 מגה יציב. כאשר אני מבצע בדיקת מהירות באמצעות Speedtest.net או למשל 012 אני מקבל 30 מגה יציב. אני מחובר בכבל רשת קווי ישירות לראוטר וממנו להוט בוקס. בהורדה של טורנטים עם הרבה סידרים אני כן מצליח להגיע למהירות של 10 מגה לשניה בהורדה, כלומר מהירות שהיא גבוהה מחיבור של 30 מגה.

הדבר המוזר הוא שהבעיה החלה לאחר שינוי שביצעתי במנויי האינטרנט שלי. במקור, היו שלושה מנויי אינטרנט בשלוש דירות שונות - שניים מהם של 100 מגה ואילו השלישי של 30. השינוי היחידי שביצעתי הוא לבטל את אחד המנויים של ה-100. הבעיה החלה מיד לאחר מכן.

אני פשוט לא מצליח להבין את ההבדל העצום במהירות בןי אתרי הבדיקות של בזק והוט לבין אתרים אחרים שמן הסתם השרתים שלהם יושבים בישראל כפי שהשרתי בדיקה של בזק והוט. כמובן בתמיכה הטכנית טוענים שכל עוד באתרי הבדיקה שלהם אני מקבל את מלוא המהירות אז אין לי על מה לדווח ולהתלונן, למרות שאני בטוח שיש כאן בעיה.

למישהו יש רעיון למה זה מתרחש?

Screen Shot 2016-10-30 at 17.04.04.png

Screen Shot 2016-10-30 at 16.48.32.png

Screen Shot 2016-10-30 at 16.46.34.png

Screen Shot 2016-10-30 at 16.45.29.png

Screen Shot 2016-10-30 at 16.45.15.png

היי,

נשמח לבדוק מולך את הסיבות להבדלים בין בדיקות המהירות השונות.

לשם כך, אנא שלח פרטי התקשרות לכתובת המייל שמצוינת בחתימה ונציג טכני יחזור אליך בהמשך.

בברכה,

מתן, בזק בינלאומי

online@bezeqint.net

פורסם
  • מחבר

מעדכן שהבעיה אכן התרחשה בגלל קינפוג לא נכון בין בזק בינלאומי להוט. הבעיה נפתרה ואפשר לנעול את הדיון.

פורסם

חביבי, בזק בינלאומי דופקים את לקוחות תשתית הוט מאז שהם התחילו לספק שירותי אינטרנט.

שילוב של תשתית הוט + בזק בינלאומי, ובמיוחד במהירות 100 מגה, = EATING SHIT

העובדה שהם הסכימו לשנות את הקינפוג ולהפסיק לדפוק אותך רק מחזקת את התיאוריה שנבנתה על אלף!!! המקרים האחרים שנתקלתי בהם במשך השנים.

וכדאי לך לבדוק כל חודש שוב פעם, כי בכל פעם שהמערכת שלהם מתעטשת ה"קינפוג" יחזור ל"סורו".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים