פורסם 2016 באוקטובר 299 שנים שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה נערך 2016 באוקטובר 299 שנים על-ידי jfkk
פורסם 2016 בנובמבר 49 שנים מחבר אין תצוגה. איפוס ביוס הוצאת בטריה ואיפוס ביוס ע"י גמפר. החלפת ספק . ניתוק כל הרכבים המיוצרים. ניתקתי את הזיכרונות - המחשב ציפצף. החזרת זיכרונות לא ברקע ציפצוף מהרמקולים (הכוונה לביפ אחת שצריך לתת ). החלפת זיכרונות חדשים . התקנה מסך - אין תצוגה תודה
פורסם 2016 בנובמבר 49 שנים החלפת גוף קירור או רק מאוורר ? לדעתי המחשב כבה בגלל טמפרטורה גבוהה של המעבד. תן למחשב להתקרר ובדוק שוב את בביוס את הטמפרטורה של המעבד עד שהמחשב מכבה את עצמו. אם התקלה בעקבות החלפת גוף קירור או הוצאת גוף הקירור לשם מריחת משחת קירור - בדוק שוב אם שמת את גוף הקירור כמו שצריך ואולי לפרק ולהרכיב מחדש והפעם בסבלנות ותשומת לב רבה יותר.
פורסם 2016 בנובמבר 59 שנים כלומר, אין בכלל פיבים (ציצופים) בהדלקת המחשב, אז איך הגעת למסקנה שפתרת את בעיית החום ? להערכתי, או שמגעים בתושבת של המעבד על הלוח נמחצו או שהמעבד (במידה והוא תקין) הקירור החדש לוחץ עליו יותר מידי. איזה קירור שמת ?
פורסם 2016 בנובמבר 59 שנים מחבר בעיית חימום .. התקנתי מחדש את הקירור הפעלתי את המחשב מעל שעתיים לא נכבה . לפני זה המחשב היה נכבה. את המעבד לא ניתקתי ממקומו רק נקתי ושמתי את הקירור הזה.. ALPINA 11 תודה נערך 2016 בנובמבר 59 שנים על-ידי jfkk
פורסם 2016 בנובמבר 59 שנים אין פיב או פיבים - מבחינתי המחשב לא עובד. מאווררים שמסתובבים בהדלקה אינם אינדיקציה למחשב עובד. כשהחלפת את גוף הקירור נקית את המשחה הישנה - אם כן איך ואם איזה חומר נוזלי ? תעלה תמונות של הלוח.
פורסם 2016 בנובמבר 59 שנים מחבר עידכון המחשב עולה .. כנראה הוא צריך לנוח . מאתמול כיבתי את המחשב . כמובן שניקתי את המשחה הישנה עם אלכוהול 70%. מה הסיבה לתופעה שאחרי כיבוי להרבה .אין תצוגה . הדיסקים מנותקים בשביל הבדיקה תודה
פורסם 2016 בנובמבר 59 שנים החשוד במקרה זה הוא ספק הכוח. בתמונה שהעלת נראה שהספק מאובק אף הוא - בדוק שהמאוורר בתוכו מסתובב ללא בעיה ובכל מקרה העבר לחץ אויר עם ע"י מפוח, מיכל אויר או עם פן לשיער במצב קר.
פורסם 2016 בנובמבר 59 שנים מחבר אני אנקה את הספק. הותקנה מערכת win 10 pro. לבנתיים עובד. השאלה היא אם אני אכבה . לתת מנוחה של כמה שעות. האם הבעיה תחזור . יש עוד בדיקות שאני אוכל לבדוק? אעדכן !!! תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.