עבור לתוכן

מה אתם חושבים על השדרוג האחרון שלי נראה טוב לא?

Featured Replies

פורסם

שידרגתי לוח אם ומעבד קניתי מאמזון אז יצא קצת יותר זול מהארץ.:)

הדבר הבא שאני אולי אעשה זה להוסיף שם כרטיס msata כי בלוח יש את זה.

היואסבי מחובר לכרטיס הרחבה כי לא הצלחתי לחבר אותו ללוח אם זה היה מסובך מאוד משום מה

אבל זה לא משנה כי זה עדיין יואסבי 3.המארז הוא Antec p9 והספק הוא edg750  של 600 שקל מפלונטר.

http://www.antec.com/product.php?id=706904&fid=5022136&lan=uk

581297e619051f61.jpg

581297e219019881.jpg

נערך על-ידי Ofir Aviram

פורסם

א. מה בדיוק המטרה של הדיון הזה? להתפאר בכך ששידרגת את המחשב?

ב. ואם השידרוג לא טוב - מה תעשה עכשו? היית צריך קודם להתייעץ ורק אז לקנות.

ג. לא ציינת את מפרט המחשב לפני השידרוג - בלעדיו אי אפשר לדעת האם השידרוג שעשית משתלם או לא.

ד. לא ציינת את מטרות המחשב - אם כל מה שאתה עושה כל היום זה לגלוש באינטרנט אז השידרוג שלך היה מיותר.

פורסם
  • מחבר

המעבד הקודם שלי היה I7-3770 עם Msi ms-7759 ואני משחק משחקים כבדים ב4K DSR לא גולש באינטרנט כל היום.רוב השידרוג זה לא המעבד אלא הלוח שהוא כבר לא מיקרו

אלא Atx מלא עם יותר חיבורים x1 וCoacial S/Pdif שאני מתכנן לחבר לרסיבר שמחובר למערכת קולנוע ביתית.ויש לו רק סאטה 3 בלי 2 ואפילו חיבור לכרטיס mSata שאולי אני אביא

בעתיד הקרוב.ואני לא צריך שום ייעוץ ממך זה בטוח אני מבין מספיק בהחלט מה אני עושה תהיה בטוח בזה.

נערך על-ידי Ofir Aviram

פורסם

א. למה קנית מעבד מהדור הרביעי עם זיכרון DDR3 ולא מעבד מהדור השישי והנוכחי עם זיכרון DDR4? אני מקווה שזה לא בגלל שרצית לשמור על הזיכרון הנוכחי שלך, שכן זיכרון שעובד בתדר של 2800MHz לא ממש מסובך להשיג כאשר מדובר על DDR4.

ב. שים לב שחיבור mSATA הוא לא חיבור M.2 - זה ממש לא אותו הדבר.

ציטוט של Ofir Aviram

אני לא צריך שום ייעוץ ממך זה בטוח אני מבין מספיק בהחלט מה אני עושה תהיה בטוח בזה

אז למה אתה מפרסם דיונים בפורום? אתה רוצה להראות עד כמה אתה חכם ויודע הכל? זה לא המקום בשביל זה.

• smalul locked this דיון
  • smalul unlocked this דיון
פורסם

כמה עלה הלוח אם והמעבד ? 

גם אני הולך לשדרג . . . 

פורסם
  • מחבר

המעבד עלה 292 דולר באמזון שזה 1100 שקל הלוח לא חדש אבל הוא תקין לחלוטין עבר בדיקה במפעל של Msi עלה 110 דולר בגלל זה והגיע עם כל האביזרים אבל הכול כולל אפילו גשר Sli גמיש. בסך הכול 1650 פחות או יותר. גם עם מע"מ וכו' זה עדיין יותר זול ממחיר של הארץ בארץ רק המעבד עולה 1600 שקל.: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים