פורסם 2016 באוקטובר 289 שנים אז ככה, הורדתי את ווינדוס 10 לדיסק און קי דרך האתר הרשמי של מיקרוסופט (https://goo.gl/QbeS9R) ויש לי אותו כרגע על הדיסק און קי. עכשיו, אני מדליק את המחשב והכל בסדר ועולה לי הסט-אפ של ווינדוס 10 (יש לציין שמדובר במחשב חדש לגמרי) אבל אז כשאני לוחץ על "התקן כעת" קופצת לי הודעה שאומרת לי שחסר לי מנהל התקן, אני לוחץ על הבא וזה כותב שלא נמצאו התקנים. (תראו בתמונות שאני מצרף) בנוסף על זה ניסיתי להכנס לBIOS (לוח אם של GIGABYTE) ולשים את הדיסק און קי בכל הtop priority, לשחק קצת עם ההגדרות וזה עדיין לא עזר.. אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי אנשי HWzone יקרים תודה רבה לעוזרים
פורסם 2016 באוקטובר 299 שנים בעיה כזאת יכולה לקרות בגלל שהסטיק USB לא נעשה בצורה טובה . תנסה לעשות אותו מחדש או לצרוב די וי די .
פורסם 2016 באוקטובר 299 שנים מחבר ציטוט של Yehudaa בעיה כזאת יכולה לקרות בגלל שהסטיק USB לא נעשה בצורה טובה . תנסה לעשות אותו מחדש או לצרוב די וי די . ניסיתי כמה פעמים לצרוב את הISO דרך התוכנה של microsoft פשוט לא עבד נערך 2016 באוקטובר 299 שנים על-ידי Fernardio
פורסם 2016 באוקטובר 299 שנים מחבר ציטוט של Ivan תשתמש בדיסק און קי USB2 שמחובר לכניסת של USB2 בלוח.. איך אני יודע מה USB2?
פורסם 2016 באוקטובר 299 שנים מחבר תודה לעונים, כבר הסתדרתי. פתרתי את זה בכך שהשתמשתי בUSB אחר, ובתוכנת Boot שונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.