עבור לתוכן

אני רוצה בבקשה כרטיס מסך, את ההכי טוב שיש היום, עד 3000 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

א. אני לא מוציא כזה סכום על שום דבר, זה בשביל חבר.

ב. נו, יאללה, הצעות, בבקשה. (תודה רבה מראש).

פורסם

אז ככה ... נכון להיום הכרטיס הכי חזק בשוק שניתן לקנייה הוא הראדון 9800XT 256 mb , אך המצב הזה הולך להשתנות מהר מאוד היות וכרגע שני החברות

המובילות בשוק ATi ו Nvidia מוציאות בימים אלה את כרטיסי הדור הבא שלפי באנצ'מארקים ל 6800U של Nvidia הכרטיס הזה חזק פי 2 מה 9800XT הנ"ל

וכשאר הכרטיסים החדשים של ATi יצאו הם אולי אפילו לפי דעות של אנשים רבים יהיו חזקים עוד יותר

ככה שאם אתה רוצה לקנות כרטיס ממש טוב (מה שניתן להבין לפי התקציב) אז אני ממליץ לך לחכות חודש-חודשיים לדור החדש ולהנות מכרטיס ברמה אחת מעל למה שאתה יכול

להשיג היום וגם בעל תמיכה בגרפיקה איכותית הרבה יותר שהכרטיסים האלה מאפשרים

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה.

אבל כנראה שלא הייתי מספיק ברור.

אני מאוד מבין בנושא, ואני קראת את הבאנצ'ים של נווידיה, ואני יודע על ה X8000 ואני יודע שכיום בארץ ה Top Notch הוא ה 9800XT, זאת לא הבעיה שלי.

השאלה הייתה, למעשה, אילו, מן החברות המייצרות, הכי הכי טובה, במתחום המחיר שציינתי (אלמנטרי שאסוס, אבל היא יותר יקרה [או שאולי היא לא הכי טובה?]).

כאילו, ג'יגה בייט, או הרקולס, או ג'יגה קוב, או ATI או שפירא וכ'ו וכ'ו , זאת הייתה הכוונה שלי.

תודה רבה!

פורסם

בכרטיסים של Ati אין הבדל בכלל בין החברות , אם כבר אז ההבדל הוא בהיט-סינק שיש אבל אם כבר זאת הבעיה שלך אז עדיף שתקנה קירור בנפרד שיהיה יותר יעיל ובפחות כסף

פורסם
  • מחבר

אני שמעתי אחרת, אבל לא היית אומר אם לא היית יודע, אז נאמין לך. (כמובן שאני פתוח לעוד דעות).

א\ אם כבר, איזה לקחת? (אני מעדיף שלא לשחק בכרטיס, אפילו שאני יכול, אלא למסור לו אותו קומפלט).

פורסם

תראה אז ככה נוידיבה מאפשרת לחברות ליצר את הכרטיסים אם פחות פיקוח אל איכות... ואטי בדיוק ההפך הם רוצים שכל חברה ואפילו חברת פאור קולור ופליט יעשו את אותו הדבר כמוהם אז אפילו כרטיס מסך של פאליט מציג איכות תמונה בדיוק כמו זו של אטי!! ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המדוייקת.

אז, בוא נניח מבחינת יופי, או סט מאווררים, או אחריות, או סתם שם שעדיף, מה אתם הייתם קונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים