עבור לתוכן

התקנת Windows 10 עם קוד של 7?

Featured Replies

פורסם

במידה ויש לי קוד של Windows 7 שלא עשיתי בו שימוש מעולם, ואני רוכש מחשב נייד ללא מערכת הפעלה, יש אפשרות להתקין באמצעות USB שבו קבצי ההתקנה של Windows 10 ולהשתמש בקוד של Windows 7?

(את הקבצים להתקנה הורדתי ל USB לפי המדריך באתר של microsoft)

תודה

פורסם

לא.

תעבוד לפי ההוראות פה להוריד וליצור דיסק/USB התקנה של 7

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IlanF

לא.

תעבוד לפי ההוראות פה להוריד וליצור דיסק/USB התקנה של 7

תודה,

הבעיה שבחלק מהמחשבים החדשים (ובקרוב בכולם?) יש הערה "תומך במערכות הפעלה ווינדוס 8 ומעלה" 

יש פתרון? 

פורסם

תבדוק באתר של היצרנית אם יש דרייברים ל- 7 למחשב הספציפי. אם כן הכל בסדר, תתקין ווינדוס ותתקין את הדרייברים המתאימים.

אם אין אז זה כבר בעיה... תצטרך להשיג רשיון לווינדוס חדש יותר שיש עבורו דרייברים

פורסם

סליחה, אבל מה הקשר אם המחשב תומך בחלונות 7 או לא ?

תתקין חלונות 10 ותאקטב אותו עם המספר של 7.

כמובן ששתי הגרסאות צריכות להיות מתאימות - HOME, PRO  וכו'.

פורסם

תומך או לא זה אם יש דרייברים או לא. המדבקה ששמים על המחשב זה בולשיט פירסומי ברוב המקרים ויכול להיות שיש דרייברים למערכות הפעלה ישנות יותר בלי קשר לזה.

אי אפשר לאקטב את 10 עם מפתח של 7 בדיוק כמו שאי אפשר לאקטב ווינדוס בגירסת פרו עם מפתח של הום. זה מוצרים שונים עם רשיונות שונים

פורסם
ציטוט של IlanF

אי אפשר לאקטב את 10 עם מפתח של 7 בדיוק כמו שאי אפשר לאקטב ווינדוס בגירסת פרו עם מפתח של הום. זה מוצרים שונים עם רשיונות שונים

אההה

נראה לי שכבודו טועה.

כלומר, אכן, מה שאמרת היה ועדיין נכון לחלונות 7 ו - 8, אבל בלהיטותה,

מייקרוסופט מאפשרת גם לבעלי קוד חוקי של חלונות 7 וגם 8 לאקטב את חלונות 10 החל מגרסת  1607 או אף לפני זה.

בקיצור, יש להוריד את הגרסה המתאימה של חלונות 10 ( מתאימה לגרסת חלונות 7 ) ולהתקין.

לאקטב עם הקוד של 7. סה טו.

נערך על-ידי askme

פורסם

בדקת את זה בזמן האחרון? זה היה נכון לתקופה של השדרוג חינם אבל המבצע הזה נגמר (הם בעצם אפשרו לבעלי ווינדוס קודם חוקי 7/8 לשדרג ל- 10 בחינם)

אם יש לך הוכחה שזה עדיין עובד אשמח לראות ולהודות שטעיתי

פורסם

כן. בדקתי.

למה לי סתם לכתוב ? בשביל להיות צודק ?

פורסם
ציטוט של IlanF

אם יש לך הוכחה שזה עדיין עובד אשמח לראות ולהודות שטעיתי

אני לא מתכוון להמשיך את הויכוח המטופש הזה. אני הזהרתי את פותח הדיון אם הוא ירצה לנסות שינסה ואם המחשב כבר אצלו זה סה"כ איזה שעה-שעתיים מהחיים כדי לנסות. יעבוד - יעבוד, טעיתי. לא יעבוד - אני את שלי עשיתי.

I'm out

פורסם

סבבה.

מצטער שנאלצת להתסות בוויכוח מטופש, למרות שלא הבנתי כל כך למה הוא מטופש.

:nixweiss:

ומבחינתי לא היה כאן שום וויכוח, פשוט הבהרת עניין.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם,

לפי האתר הזה - https://support.microsoft.com/he-il/help/12435/windows-10-upgrade-faq 

השדרוג בחינם אכן הסתיים... אז הגיוני שלא אוכל לאקטב עם קוד של 7... 

אבל בכל מקרה אנסה, 

באתר הזה - https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 

מופיעה הטבלה הבאה שלפיה אני אמור לבחור איזה גרסה להתקין ל usb, אבל בהתקן שאני מוריד מופיעות לי רק שלוש אפשרויות:

windows 10

windows 10 home single language 

windows 10 N 

יש לי רישיון pro לווינדוס 7, לפי הטבלה בהתקן הייתי צריך לבחור גם פרו (Windows 10 Pro) אבל לא מופיע לי בהתקנה...  

1231.png

פורסם

תבחר במה שמסומן לך בתמונה WINDOWS 10

שם זה כבר יתחלק בהתקנה עצמה מה אתה רוצה להתקין, וכמובן תבחר פרו.

וזה יאקטב, כפי שכתבתי. :)

פורסם

היו כתבות בנושא, שלמרות שתאריך עבר זה עדיין עובד. בחלק מהן כתבו לשנות את התאריך ללפני סיום "המבצע"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים