פורסם 2004 באפריל 1821 שנים לא נכביר במילים :> ואם אנחנו כבר כאן אז הינה קצת מסכים של ה LCD את כל התמונות של הפרויקט אפשר למצוא כאן : http://krits.3dv.co.il/WC_system/
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים יפה מאוד אריאל...אם אני לא טועה העידכון היחיד הוא קצת במערכת קירור מים והשורת לדים האלו ליד החריצים של המארז מקדימה.. לא?
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים מחבר ספוג סופג רעש בכל המארז + כמה שינויים קטנים במארז עצמו כמו כן רוב החומרה הוחלפה....
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים מחבר יפה מאוד אריאל...אם אני לא טועה העידכון היחיד הוא קצת במערכת קירור מים והשורת לדים האלו ליד החריצים של המארז מקדימה.. לא?מערכת המים מעודכנת כל הזמן... נזכרתי בעדכון האחרון... הבלוק של אליאור ל GFX הותאם לכך שיתאים ל R9800PROהשורת לדים הם פשוט VU METER לנצילות ה HDD ברגע נתון.
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים הפרוייקט שלך בהחלט אחד מהאיכותיים ביותר ! תמיד אהבתי אותו, מושקע מכל כיוון, LCD יפה מאוד ומערכת מים אחלה! כמובן מארז מדהים עם מודים נהדרים שעשית, בהחלט מקסים! קבל ח"ח גדול ממני, בהצלחה אם יש לך המשך(;D), רן.
פורסם 2004 באפריל 1821 שנים יפה מאוד אריאל , תמיד העבודה שלך מושקעת וטובה , אלו התמונות שלהן חיכיתי(עם החומרה החדשה) , רק דבר אחד אני לא מבין... לאיזה כרטיס מסך החלפת? 9800פרו? אם כן , למה?! היה לך GF 4 TI4600! למה צריך להחליף כזה כרטיס טוב? זה כרטיס שהיה מספק אותך גם עוד שנה שנתיים , רק במקרה וכל כך חשוב לך פילטרים ואין לך על מה לבזבז את הכסף אז היית צריך לקנות אותו , אבל עכשיו סתם? , בכל זאת , תתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.