עבור לתוכן

חיבור אנטנת וויפי באמצעות virtual machine

Featured Replies

פורסם

היי,

אני עוברת לגור בקרוב במעונות שוב באזור שידוע לי שאין לי בוא קליטה של הוויפי החינמי של המעונות.

למה הם לא משפרים קליטה? זה לא רלוונטי - מהכרות שלי עם בעיות האינטרנט, זה לא משהו שהם הולכים לתקן באמת בקרוב.

אציין שזה שירות שאני משלמת עליו כחלק מתשלומי המעונות. כך שאין כאן גניבה.

אז קניתי אנטנה, 21DBI שאני מתכוונת להתקין. אך ההתקנה, לפי ההוראות (בלי פירוט מורחב) הוא באמצעות virtual machine.

אני זוכרת שניסיתי להתקין ולא הבנתי מה אני אמורה ומנסה לעשות.

זה פחות או יותר המוצר שבידי: https://www.amazon.co.uk/Amplifier-VicTsing-Booster-Wireless-Distance/dp/B00JZG8KGG

בכוונה לקחתי אנטנה חזקה מאחר שאני גרה בקראוון ממתכת והקליטת וויפי בו לא טובה בלשון המעטה.

השאלה היא:

1. איך אני מתקינה את זה? סקרתי את האינטרנט ללא תשובות מספקות (אולי כי שאלתי את השאלות הלא נכונות בגוגל). 
  2. האם יש אופציה לחבר את האנטנה לראוטר ואז מעבר להגברת הקליטה, אפשר לשדר את הוויפי לשאר השותפות שלי?
  3. אם אין אופציית חיבור לראוטר, יש לי איך לשדר או "לשחרר" לשותפות שלי אינטרנט?

תודה לעוזרים!

פורסם

לפי הוראות ההתקנה יש 2 אפשרויות:

1. להכניס את הדיסק ולהתקין את הדרייבר

2. להתקין את המכונה הוירטואלית שלהם (למה? לא יודע... אולי מותקן שם הדרייבר מראש ואז משתפים את הרשת בין המכונה הוירטואלית למחשב המארח)

2. לא נראה ככה, יש לו רק חיבור usb. אם היה חיבור אנטנה אז אולי היה אפשר לחבר במקום אנטנה של הראוטר

3. לפי הפירוט זה יכול לשמש כ- hotspot אז אולי כן

פורסם
  • מחבר
ציטוט של IlanF

לפי הוראות ההתקנה יש 2 אפשרויות:

1. להכניס את הדיסק ולהתקין את הדרייבר

2. להתקין את המכונה הוירטואלית שלהם (למה? לא יודע... אולי מותקן שם הדרייבר מראש ואז משתפים את הרשת בין המכונה הוירטואלית למחשב המארח)

2. לא נראה ככה, יש לו רק חיבור USB. אם היה חיבור אנטנה אז אולי היה אפשר לחבר במקום אנטנה של הראוטר

3. לפי הפירוט זה יכול לשמש כ- hotspot אז אולי כן

הדיסק לא רלוונטי למיטב ניסיוני להתקין אותו. 

אני מעדיפה את אופציית ה-virtual machine. 

פורסם

יש בביקורות שם הרבה אנשים שהצליחו להתקין את זה בלי הדיסק ואמרו שהדרייברים כבר קיימים במערכת ההפעלה, זה הדבר הראשון שהייתי מנסה. מבחינה טכנולוגית virtual machine הוא האופציה הכי גרועה, זה איטי ואוכל הרבה משאבים, בלי שנראה את ההוראות ונדע בדיוק מה לא הצליח לך קשה מאוד לעזור עם ההתקנה.

ברגע שתקלטי אינטרנט על המחשב שלך כנראה שאפשר יהיה לחבר אליו את הראוטר ככה שכולם יקלטו דרכו את הרשת, לא הייתי מצפה לביצועים מדהימים אבל זה אמור לעבוד אבל קודם צריך שיהיה לך רשת במחשב לפני שיהיה טעם להמשיך עם הכיוון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים