עבור לתוכן

6700K או לחכות ל 7700K

Featured Replies

פורסם

היי, רציתי לשאול כמה שאלות:

1. מתי kaby lake אמור להגיע לשוק בישראל?

2. קראתי שהוא תומך רק בווינדוס 10, זאת אומרת שאם אני מרכיב אותו לא אוכל להתקין עוד ווינדוס 7?

3. האם כדאי לחכות ל 7700K או שהעדכון לא משמעותי ולקחת עכשיו 6700K?

פורסם

לגבי סעיף 3, ההבדל הוא ב-10% ביצועים בלבד לטובת ה 7700K. אז החלטה שלך. לא מאמין שה-10% מורגש בכלל, בטח ובטח שזה גם תלוי במה אתה מתעסק במחשב, כי בגיימינג אתה בטוח לא תרגיש את זה את ההבדל.

סעיף 2, באמת Microsoft טוענים כי לא תינתן תמיכה למערכות הפעלה ישנות יותר מ-Windows 10 עבור מעבדים מסדרת Koby Lake אך לא ברור ב-100% מה אופי הדבר. כפי הנראה הם מדברים רק על נושא העדכונים של המערכת ההפעלה עם סדרת המעבדים, ושכי הם לא מבטיחים את מיטב הביצועים במערכות הפעלה ישנות יותר שלא יצאו להן את העדכונים הרלוונטיים כמו ב-Windows 10 (זה משהו שהבנתי מ-2 מקורות ממאמרים באתרי חומרה בחו"ל - שזה בגדר השערה הועלה, אך זה הגיוני).

פורסם
  • מחבר
ציטוט של NeoTrix

לגבי סעיף 3, ההבדל הוא ב-10% ביצועים בלבד לטובת ה 7700K. אז החלטה שלך. לא מאמין שה-10% מורגש בכלל, בטח ובטח שזה גם תלוי במה אתה מתעסק במחשב, כי בגיימינג אתה בטוח לא תרגיש את זה את ההבדל.

סעיף 2, באמת microsoft טוענים כי לא תינתן תמיכה למערכות הפעלה ישנות יותר מ-Windows 10 עבור מעבדים מסדרת Koby Lake אך לא ברור ב-100% מה אופי הדבר. כפי הנראה הם מדברים רק על נושא העדכונים של המערכת ההפעלה עם סדרת המעבדים, ושכי הם לא מבטיחים את מיטב הביצועים במערכות הפעלה ישנות יותר שלא יצאו להן את העדכונים הרלוונטיים כמו ב-Windows 10 (זה משהו שהבנתי מ-2 מקורות ממאמרים באתרי חומרה בחו"ל - שזה בגדר השערה הועלה, אך זה הגיוני).

תודה על התגובה!

קראתי שזה בא לידי ביטי בזה שהדרייברים יתאימו רק לWIN 10, ולא יהיה אפשרי להתקין אותם על מערכת ישנה יותר.

וידוע מתי הוא יוצא?

פורסם
ציטוט של amnesia

1. מתי Kaby Lake אמור להגיע לשוק בישראל?

לא ידוע. ה Kaby Lake כנראה ישוחרר עוד השנה או בתחילת השנה הבאה ואז בטח ייקח חודש או חודשיים עד שיהיה מלאי שלו בחנויות בארץ.

ציטוט של amnesia

2. קראתי שהוא תומך רק בווינדוס 10, זאת אומרת שאם אני מרכיב אותו לא אוכל להתקין עוד ווינדוס 7?

סביר להניח שתוכל להתקין Windows 7 על מחשב עם מעבד כזה (אחרי הכל מדובר במעבד x86 שמסוגל "להבין" ולבצע פקודות כאלו). העניין הוא שמכיוון שלא מתוכננים עדכונים ל Windows 7 שיוסיפו תמיכה במעבד כזה הוא לא יעבוד בצורה אופטימלית. 

ציטוט של amnesia

3. האם כדאי לחכות ל 7700K או שהעדכון לא משמעותי ולקחת עכשיו 6700K?

לא סביר שה Core i7-7700K (אם זה אכן יהיה מספר הדגם הסופי שלו) יהיה חזק משמעותית לעומת ה Core i7-6700K, כך שאם יש צורך במחשב באופן מיידי קנייה של Core i7-6700K כנראה לא תהיה טעות. אם הקנייה היא דחופה, כלומר אפשר להמתין עוד מספר חודשים, אז כמובן שה Core i7-7700K יהיה עדיף - הוא אמור לכל הפחות להציג ביצועים זהים ל Core i7-6700K ויעלה בדיוק אותו הדבר.

פורסם

אני שידרגתי מ3770 ל6700K ואני חייב לציין שהשיפור הוא בדברים הקטנים. זה לא מרגיש כאילו המחשב שלי הפך לאופטימוס פריים וה3770 לא היווה צוואר בקבוק משמעותי ל1060 שלי. כמובן שאין מצב שאני חוזר למעבד הישן, אבל ההבדלים הם לא תמיד כאלה גדולים, בטח כשמדובר ב6700 ו7700.

איזה מעבד יש לך עכשיו?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Sylum

אני שידרגתי מ3770 ל6700K ואני חייב לציין שהשיפור הוא בדברים הקטנים. זה לא מרגיש כאילו המחשב שלי הפך לאופטימוס פריים וה3770 לא היווה צוואר בקבוק משמעותי ל1060 שלי. כמובן שאין מצב שאני חוזר למעבד הישן, אבל ההבדלים הם לא תמיד כאלה גדולים, בטח כשמדובר ב6700 ו7700.

איזה מעבד יש לך עכשיו?

3750k

פורסם

אם אין לחץ אז תחכה לחדש אבל אל תצפה למחירים נוחים בהשקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים