עבור לתוכן

למה אין לי רדיו בסמארטפון?

Featured Replies

פורסם

יש אפליקציה שמחליפה את האפליקציית רדיו המקורית SPIRIT FM RADIO 2 השתמשתי בה בנוט 2 שהיה לי והיא עבדה מצוין.

פורסם

האוזיות משמשות כאנטנה לקליטת הרדיו. סמסונג למשל הפסיקה את התמיכה ברדיו ב- S4. המעבד שהשתמשו בו אז לא יוצר על ידם וכלל עיבוד רדיו, אבל הם בכוונה לא הכניסו לתכנון את האפשרות לנצל את היכולת.

פורסם

אשמח לשמוע אם יש אפליקצייה טובה, שאינה דורשת ROOTING או כל שינוי בחומרה המקורית? וגם אם אין, נראה לי שזה יכול להיות אתגר מצויין למפתחי אפליקציות.

פורסם

אודות לספקית הרשת האמריקאית Sprint, אני כבר 4 שנים וחצי נהנה מרדיו (ומSamsung) במכשירי הדגל של סדרת Note. אני לא קונה מכשיר סלולרי אם אין בו רדיו מובנה. בעקבות האכזבה מהחסרון בNote 3, קניתי HTC max כמחליף הולם לNote 2 אחרי שנה וחצי. אחרי חצי שנה עם HTC גיליתי פתאום בשרשור לאפליקציה Spirit, בו נהגתי לכתוב שאלות ליוצר האפליקציה (עליו השלום) כדי לשפר את חווית השימוש שלי ברדיו מצד שלישי, ראיתי בין השורות שהוא הזכיר את Note 3 של Sprint. חקרתי לעומק באינטרנט כדי לאשש את הטענה וגיליתי שעוד כמה אנשים מעידים. לקחתי את הסיכון, אחרי הרבה ניסוי ותעיה, כולל החלפת ROM/Kernel רבים, הצלחתי להפעיל את Spirit1 על גרסת lollipop ואני נהנה מרדיו כמו בימים הטובים של הWalkman ואפילו יותר בגלל האפשרות להקליט באיכות זהה. חשוב להשאיר את הרדיו מובנה במכשירים סלולרים כי זה נותן גם את האפשרות להקליט, משהו שאי אפשר למשל לעשות באוטו, איפה שרוב האנשים התרגלו שזה המקום היחיד בו קיים רדיו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איך מישמים בארץ רדיו fm במכשירי גלאקסי s7? היה מגניב מאד.

פורסם

אני משתמש בזה הרבה. מבחינתי, מכשיר שאין לו גישה לרדיו FM נפסל לשימוש.

פורסם

כנ"ל, אני מקשיב לרדיו יותר משאני מקשיב לספריית המוזיקה שלי בנגן.

פשוט חמורים חצופים כל היצרנים שמבטלים את הFM.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

MVRHHO UUCHO' אני מאזין קבוע לרדיו FM ולתכנים שונים, לפני זמן מה רכשתי מכשיר חדש ואחד הדברים שחיפשתי שיהיה בו רכיב הרדיו מובנה ולצערי מרבית הניידים שבשוק היו ללא רכיב הרדיו שבעבר הם היו, ולכן רכשתי את מכשיר הסמארטפון LG4 לי ולבני משפחתי לשביעות רצוני. בברכה א.י.

פורסם

זו יכולה להיות מזימה בכדי לאלץ את הצרכנים להשתמש בשרותי הזרמת מדיה ורכישת חבילת גלישה,

או לחלופין לרכוש מוזיקה דיגיטלית.

הכל מסתכם בכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים