עבור לתוכן

שדרוג חובה: מעבדי Kaby Lake ומעבדי Zen יתמכו אך ורק בחלונות 10

Featured Replies

פורסם

עכשיו זה רשמי: מיקרוסופט מבהירה שמעבדי Kaby Lake של אינטל, מעבדי ה-Bristol Ridge החדשים של AMD וכל מה שיגיע אחריהם ייתמך רשמית רק בידי מערכת ההפעלה העדכנית ביותר שלה

לכתבה

פורסם

קודם שיתקנו את ה WIN 10. מערכת שעדיין לא יציבה מספיק

פורסם

לפחות זה עדיין יתמוך בלינוקס , שזה נחמד.. (בישבילי לפחות)

פורסם

השמועה אומרת שמיקרוסופט הוציאה את PowerShell ללינוקס כדי שיהיה לווינדוס גיבוי יציב.

פורסם

Gabi Debreczeni: אני חושב שלא הבנת... הם לא אומרים שחומרה ישנה לא תתמך בוינדוס חדש, הם אומרים שחומרה חדשה לא תתמך בווינדוס ישן... לא מבין את הבעיה בזה...

פורסם

אני היחיד שלא נתקל בשמץ של אי יציבות מאז 7 ובעצם VISTA SP3? על מה אתם מדברים?

פורסם

עזבו אתכם מ windows ותעברו ללינוקס ותהנו מחיים קלים יותר, פחות קריסות ותמיכה הרבה יותר טובה. למתחילים אני ממליץ להתחיל מהפצות ubuntu או mint.

פורסם

מערכת הפעלה טובה בכללי. שימושית לרוב. אבל: -לא יציבה כל כך, יש לי כמה פעמים בשבוע BSOD. למזלי זה מחשב גיימניג ומדיה ככה שזה לא נורא בשבילי. -הממשק הגרפי של וינדוס 10 זה פשוט זוועה, יש מסכי הגדרות מכמה וינדוסים כבר, חלק מ-10, חלק מ-7, חלק עדיין מ-XP. אי אפשר למצוא שום דבר בלי לחפש קודם באינטרנט רק בגלל שדברים "מוחבאים" בתתי תפריטים כשכל אחד נראה אחרת, מוינדוס אחר. -חששות לגבי פרטיות המשתמש, אפילו שכיביתי את כל האופציות שאפשר, עדיין יש ניטור של מיקרוסופט לגבי הרגלי שימוש, תוכנות מותקנות וכו'. חוץ מזה היא מהירה וכיף להשתמש בה.

פורסם

איך חוסמים עדכונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים