עבור לתוכן

512 מספיק? + שאלה על הלוח שלי.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשדרג את המחשב בקרוב (זכרון+כ.מסך), הבעיה היא שאם אני מוסיף עוד 256 MB ל256 שיש לי היום יגמר לי המקום כדי להוסיף זכרון בעתיד.

אני רוצה לדעת האם 512 MB מסוג RDRAM 800 יספיקו לי להריץ משחקים בלי בעיות היום ובעתיד הרחוק יותר?

ועוד שאלה,אני יודע שהלוח שלי תומך RDRAM 800MHZ אבל האם הוא תומך גם בRDRAM במהירויות אחרות?

פורסם

RDRAM is very hard to get these days since it is no longer in use. All the new boards use DDR now.

Also if you want answers to motherboard question, writing down what type/model it is helps a great deal ;)

פורסם

משחקים כמו FARCRY ובעתיד HL2 ודום3 (וכל משחק שיתמש בנועים שלהם) עובדים עם 512MB, אפילו 256MB אבל ממש לא בצורה אופטימלית.

1GB זו כמות מומלצת אם אתה מדבר על עוד שנה מהיום ואפילו היום יש לזה כבר שימוש במשחקים החדישים ביותר.

אם אתה מתכוון ללכת על 1GB אין טעם שתקנה RDRAM, יעלה לך אותו הדבר להחליף את כל השילוש.

פורסם
  • מחבר

בקשר לדגם של הלוח - חשבתי שיש מפרט אבל לא יודע למה נעלם הכפטור של המפרט.

בכל מקרה הלוח הוא D850MV

ד"א הורדתי SANDRA וכתוב שם המקסימום מהירות של זכרון הוא 2X 532 זה אומר שאני תומך ב-

RDRAM 1064MHZ?

האם אני יכל להפעיל זכרון 128MB X 2 במהירות PC800 ובנוסף גם 128MB X 2 בPC 1064?

אמירם- אם אני יחליף לוח שתומך בDDR זה לא יעזור לי כי ממילא אני יצטרך לקנות זכרון.

ולא אמרתם לי אם RDRAM זה רע? אני יודע שהפסיקו ליצר אותו אבל זה בגלל שהביצועים שלו גרועים?

פורסם

זה לא שהוא רע, הוא דווקא טוב מאוד, הבעייה היא שהוא יקר מאוד (לא שווה את הכסף) וDDR מספיק בהחלט לדרישות התוכנה.

אם אתה רוצה לשדרג כרטיס מסך ויש לך לוח שתומך בRDRAM, אני לא בטוח שיש לך סלוט AGP *8, ככה שלא תוכל לשדרג את הכרטיס מסך. אני מציע לך שתשדרג את הלוח תחילה...

פורסם
  • מחבר

אני יכל להפעיל את ה X800 XT על הלוח שלי אם אני רוצה, X4 או X8 זה לא ממש משנה כל הכרטיסים תומכים גם וגם, וההבדל בביצועים הוא לא יותר מ 10% במקרה הכי גרוע.

פורסם

לוח חדש + 1GBשל DDR יוצא אותו מחיר פחות או יותר כמו להגדיל את הזיכרון ל 1GB של RDRAM.

וה DDR יהיה מהיר יותר בתצורת DUAL CHANNEL מאשר ה RDRAM.

אם תשים PC800 יחד עם PC1066 כולם יפעלו ב 800 מה"ז.

ורק ה D850MV2 תומך ב PC1066, אז אם אתה בטוח שזה D850MV אז הוא לא תומך ב PC1066 (וזה לוח מקורי של אינטל ככה שאין מצב לתחמן אותו דרך אוברקלוק).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים