עבור לתוכן

כך עשוי להיראות המתחרה הרשמי מבית LG ל-Galaxy Note 7

Featured Replies

פורסם

עיבוד דיגיטלי חדש שמתבסס על שמועות עדכניות מספק לנו הצצה ל-V20 המסקרן של היצרנית הקוריאנית

לכתבה

פורסם

לא ממש מעורר עניין. ז.א. במאקרו. זה עוד מאותו הדבר, ואני מדבר על כלל היצרנים, לאו דווקא LG. אז יזיזו כפתור משם לכאן ולהיפך, או כל דבר אחר..... הרי בתכל'ס, מאז האייפון הראשון, לא ממש חלה מהפיכה בצורת הטלפון הסלולארי. וזאת הבעיה של כל היצרנים, ביניהם גם גורמת המהפך עצמה. אז מבחינתי... NEXT AND NEXT ........

פורסם

למרות שעל טעם וריח אפשר להתווכח, הפעם אני חושב שהם הצליחו לייצר מכשיר מכוער מאוד.

פורסם

אתה צודק, כי אני חושב שהוא מדהים ביופיו.

פורסם

ואני ממשיך לדבר ללאמפות ..........

פורסם

LG אמרה שזב יהיה 5.7 " רמקול אחד ולא סטריאו , בעיה מעניין איכות הקלטה של סאונד 24/96 או כמו סמסונג 44.1 ? האם זה ישפר את השיחות טלפון ? את הספיקר פון ? האם ישפר שמיעת רדיו ? איזה אוזניות יגיעו ?

פורסם

כל הסלולרים אותו דבר , פה פנס של צבע , מעוגל . השאלה איכות - מה נותן לי בעין ובאוזן נמאס לצלם ולקבל סאונד מחורבן עם רעש של רוח , ציפצוף של קול כי מקליט קול של 44.1KHZ זאת בעיה אמיתית בסמסונג בצילום והקלטות קול . אם סמסונג הייתה משפרת סאונד כל השוק היה שלה

פורסם

יש היום הרבה פלאפונים בעלי מסך גדול, המאפיין העיקרי שמבדיל את ה-galaxy note מהשאר הוא העט. יותר נכון לומר השילוב של הטכנולוגיה של חברת Wacom בנוט של סמסונג. כל עוד אף חברה אחרת לא תשתמש באותה היכולת אין בשוואה אמיתית בין ה- galaxy note לשאר - הוא עומד לו לבד קדימה. יש את הפלאפונים עם המסך הגדול, ויש את הנוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים