עבור לתוכן

מהירויות נמוכות במיוחד באימיול.

Featured Replies

פורסם

לאחרונה עברתי מהגירסה של ליאון בעקבות ההתפתחויות האחרונות וכל הגירסאות שניסיתי ממש לא זזות לי.

יש לי חבילה של מגה וחצי וראוטר,כל הפורטים שלי פתוחים ואני מקבל HIGH ID אבל התוכנה מורידה לי בלילה משהו כמה 40 מגה בקושי למרות שיש לי איזה 8-10 הורדות ויש גם מקורות.

אני יודע שיש לי קרדיט חדש אבל מה שמעצבן זה שיש לי עוד מחשב בבית (לא חלק מהרשת שלי) עם חיבור אינטרנט של כבלים,חבילה של 750,והתקנתי במחשב הזה את אותם הגירסאות אבל במחשב השני האימיול יותר מהיר.

מה אני יכול לעשות? כבר שיחקתי עם כל ההגדרות וכלום לא עוזר.

דיברתי גם עם בזק ונטוויז'ן הספקית שלי והם בדקו ואמרו לי שאין לי בעיה עם האינטרנט,בדקתי גם עם הספקית והורדנו איזה קובץ מהם וראינו שהמהירות היא 200 בערך אז הם אמרו לי שהכל בסדר.

האם ככה זה באימיול ורק לאחר כמה שבועות המהירויות עולות או שזה לא קשור כל כך לקרדיט.

דרך אגב אני משתף איזה 30-40 ג'יגה קבצים הרבה יותר מהמחשב השני.

פורסם

למה אתה מאמין ל LH שהאימיול שלהם יותר טוב?? עכשיו אכלת אותה ותצטרך להסיר את התוכנה לגמרי מהמחשב שלך ולמחוק את הכל. (אגב, הקרדיט כמעט לא משנה, רק כמה שאתה משתף, ותשתף מקסימום 10 KB UPLOAD

פורסם
  • מחבר

QuAKeR_996,לא נראה לי שהבנת.

אני עברתי מהגירסה של LH ולא להיפך.

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת כך שתהיה עניינית.

פורסם

לאיזו גרסא אחרת עברת ?

פורסם
  • מחבר

עברתי לגירסה של WAREZ,גם החדשה וגם מה שחגי המליץ פה,ה-0.30C,וגם לחדשה של האימיול 0.42e.

וכרגע לגירסה החדשה של LH.

פורסם

נסה את זאת

emulemorph.sourceforge.net/

אני משתמש בה עכשיו, היא מצויינת...

פורסם

נסה את http://emule-lsd.piranho.com/

אני מגיע איתה ל 80 בלי בעיות

חוץ מזה שיש דברים שיורדים מהר מאוד ויש דברים שלא יעזור כלום כמעט והם ירדו לאט מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים