עבור לתוכן

אמינות במגמת עלייה: נתוני הכשל העדכניים של הכוננים הקשיחים נחשפים

Featured Replies

פורסם

חברת פתרונות האחסון Backblaze מפרסמת את דו"ח האמינות הרבעוני של הכוננים הקשיחים בהם היא משתמשת

לכתבה

פורסם

כמה חבל שדווקא היטאצ'י שידועים כמעולים מבחינת אחוז הכשלים המועט לא נמכרים בארץ כמעט בכלל ובמחיר טוב בפרט.

פורסם

חוץ מכונן אחד דפוק (400DM) סיגייט די ממוצעת. השאלה למה הם ממשיכים למכור את הדפוק... זו בעיה ניהולית שם. ל-WD והיטאצ'י תמיד היה רקורד טוב. ממליץ על מבחן דומה לכונני SSD. יהיו הפתעות מעניינות.

פורסם

שוב החברה הזאת ושוב נתונים שלא אומרים כלום לצרכן הביתי ושוב תגובות ...איך לומר בעדינות ? לא שופעות חוכמה יתרה......

פורסם

מסכים, להשוות אחוזי כשל בין 34 אלף (!) כוננים מדגם הST4000DM000 לבין 200 כונני ST4000DX000 זאת בדיחה לשמע.. שום דבר במבחן שלהם לא אמין, ולא נכון, שלא לדבר על זה שמציגים לנו נתונים של "שרתים" כשרוב הכוננים הקשיחים שבשימוש הם כוננים "שולחניים צרכניים" אפילו לא טורחים לקנות כוננים בסגנון "Red", כוננים שמיועדים לאחסון מידע במחשב השולחני לא מיועדים לחום ולרעידות שיוצרים שרתים, ובמיוחד בסביבה מרובת שרתים.. הם ממשיכים להפיץ את המידע הזה, ואתרים "אמינים" ממשיכים להפיץ את המדע המקולקל שלהם, ואנשים ממשיכים להאמין בגלל שהאתר מפרסם את זה ומתייחס לזה כמחקר מעמיק וקובע. גם כן "חברת פתרונות אחסון".. קונים כוננים בזול, בכמויות לא ברות השוואה ושמים אותם בסביבה שהם לא אמורים להיות בא מלכתחילה, העיקר לעשות על זה מחקרים מדעיים, שמישהו יקדם את זה שאחראי על המחקרים האלו לפרופסור באוניברסיטה.

פורסם

נסיוני עם סיגייט מאכזב. דווקא HGST הם האהובים עלי, אבל הם לא זולים במיוחד, גם מחוץ לישראל. לצערי רכשתי כונן 5 ט"ב של טושיבה (לא בטוח אם אותו דגם שהם בדקו), פשוט בגלל יחס העלות/תועלת. והאמת היא שהחלפתי אותו בחדש יומיים אחרי, בגלל סקטורים פגומים. אני מקווה שיהיה בסדר, לאורך זמן. הרצתי עליו בדיקת פני שטח מקיפה.

פורסם

WD יש להם דגמים נחותים כגון הBlue/Green שנהרסים יתר על המידה, הסיגייט גם מעולים לא כלל דברים רעים.

פורסם

היית יכול להמליץ לי על כוננים( לא ssd) מהרשימה למעלה ומחוצה לה?

פורסם

באמת שאני לא מבין גדול אבל היטאצי וhgst הם לא אותה חברה או איכשהו קשורים?

פורסם

אין לך שום סיבה רציונלית לצאת במחולות בגלל שקנית HGST כמו שלא היית צריך לעשות חאראקירי במקרה שהיית קונה סיגייט. זה המקום להזכיר לכל אלה ש"ישנים בשקט" בגלל שקנו דיסק כזה או אחר שלדעתם מקנה להם ביטחון כזה או אחר, את עניין הגיבוי של החומר החשוב, דבר שמודגש גם באתר השכם והערב, יש לציין.

פורסם

לא הבנתי ... כל הדגמים פה הם בכלל לא דגמים יעודיים לשרתים... הם משתמשים בכוננים רגילים?

פורסם

עזוב, לא שווה את המאמץ להבין....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים