עבור לתוכן

האם יש אפשרות לאיזשהו מפצל רשת ?

Featured Replies

פורסם

היה לי ראוטר שעשה מלא בעיות

אז העפתי אותו והחזרתי את ה מודם Alcatel ...שעובד מצויין 8)

עכשיו יש לי שני מחשבים בבית ... האם יש איזו אפשרות לחבר את שניהם למודם איך שהו ?

פורסם

אתה חייב רכזת (Switch/HUB).

ובשביל אינטרנט בו זמנית על שני המחשבים, אתה צריך גם לשדרג את המודם למודם+נתב (מ-Home ל-Pro).

פורסם
  • מחבר

אוקיי , וכמה עולה HUB ?

פורסם

אל תקנה HUB. תקנה Switch.

Switch נורמלי של 8 פורטים (שבד"כ לא צריך כ"כ הרבה, מספיק אחד של 4 פורטים) עולה בסביבות ה-150 ¤.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה !

רק עוד שאלה קטנה

מה ההבדל בין Hub ל switch ?

כי אני מעולם לא שמעתי על switch ...

הם עושים את אותה עבודה ? ( לפצל תאינטרנט ולחבר רשת ? )

ועוד שאלה קטנה

אם אני מחבר Hub

זה לא יעשה לי בעיות של פורטים חסומים כמו שהראוטר היה עושה ? חסם לי חצי גישה לאינטרנט...

תודה !

פורסם

סוויץ והאב עושים את אותה עבודה, רק שסוויץ עושה אותה טוב יותר.

ההבדל הוא שהמחשב רוצה לשלוח מידע למחשב אחר דרך האב ההאב משדר את המידע לכל מי שמחובר אליו לעומתו הסוויץ יודע בדיוק לאיזה מחשב לשלוח את זה. זה גורם לזה שבסוויץ אם יש לך 2 זוגות של מחשבים מתקשרים ביניהם הם מתחלקים ביניהם על ה-100mbps ככה שכל זוג בעצם מעביר מידע ב-50mbps וב-switch אין קשר בין 2 הזוגות.

הבעיות של הפורטים נובעים מעצם השימוש בראוטר, קודם השתמשת בראוטר וגם עכשיו אתה משתמש בראוטר (בנוי במודם Alcatel) ככה שהבעיה שלך לא נפטרה.

פורסם

וחיפוש היה מוצא לך את כל זה עשרות פעמים בפורומים.

פורסם
  • מחבר

סוויץ והאב עושים את אותה עבודה, רק שסוויץ עושה אותה טוב יותר.

ההבדל הוא שהמחשב רוצה לשלוח מידע למחשב אחר דרך האב ההאב משדר את המידע לכל מי שמחובר אליו לעומתו הסוויץ יודע בדיוק לאיזה מחשב לשלוח את זה. זה גורם לזה שבסוויץ אם יש לך 2 זוגות של מחשבים מתקשרים ביניהם הם מתחלקים ביניהם על ה-100mbps ככה שכל זוג בעצם מעביר מידע ב-50mbps וב-switch אין קשר בין 2 הזוגות.

הבעיות של הפורטים נובעים מעצם השימוש בראוטר, קודם השתמשת בראוטר וגם עכשיו אתה משתמש בראוטר (בנוי במודם Alcatel) ככה שהבעיה שלך לא נפטרה.

בעיה לא בעיה

עצם העובדה שהחזרתי את הAlcatel והכל עובד כמו שצריך זה בדיוק מה שאני צריך

עם הראוטר הקודם חצי מהפורטים שהייתי צריך היו חסומים ולפתוח אותם זה כמו לחפש משפט בספר תנך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים