פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים שלום לכולם יש לי בעיה בחילוץ קבצים ואני מקווה שזה פתיר. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה WIN10 PRO 64BIT על SSD 128GB. מלבד הSSD יש לי 2 כונני HDD שאחד הוא 1TB והשני 3TB. בSSD (כונן C) נשאר לי 17GB פנוי וכאן מתחילה הבעיה. יש לי קבצי RAR בכונן של ה3TB בתוכם ישנו קובץ ששוקל כמעט 80GB. אם אני מנסה לחלץ את הקובץ לאחד מכונני הHDD (שכמובן יש בהם מקום פנוי) אני מקבל שגיאה שהכונן מלא מהסיבה שבכונן C אין מספיק מקום בכדי לספוג את החילוץ הזה. חשבתי שיעזור לי אם אתקין תוכנה לחילוץ קבצים באחד מכונני הHDD אך זה לא עזר. יש לכם איזו עצה טובה?
פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים מחבר ציטוט של zelig192 אם אתה משתשתמש בWINRAR יש בהגדרות מיפוי של הTEMP תמפה לHDD וזה יסתדר כל כך פשוט תודה רבה! יש אופציה דומה לדפדפן CHROME כשאני מוריד קובץ גדול בהורדה ישירה דרכו?
פורסם 2016 באוקטובר 129 שנים מחבר ציטוט של zelig192 בטח . הגדרות מתקדמות. שינוי תיקיית DOWNLOADS וזה לא שומר קבצים זמניים בC? דרך אגב החילוץ נהיה איטי מאוד בגלל השינוי מSSD לHDD. אבל לא נורא העיקר עובד =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.