פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים המחשב הנייד שלי (HP envy dv6) בן 3 וקצת ומעולם לא עבר ניקוי. הוא עדיין עובד נהדר, אבל הבנתי שצריך ברמה העקרונית לנקותו מאבק תקופתית (לפחות אחת לשנתייים), ובוודאי שצריך לנקות את כרטיס המסך (עובד קשה הבחור...). התעניינתי בחנות מקומית המספקת שרותי מעבדה - כמה יעלה ניקוי? תשובתו של בעל החנות הפילה לי את הלסת לריצפה - 450 ש"ח! - אז הוא אמר שזה כולל החלפת משחה טרמית. ואני אמרתי לו שאני צריך לחשוב על זה... האם זה לא מוגזם שזה יעלה שישית ממה ששילמתי על המחשב? כמה זה אמור לעלות? והאם ישנם חלופות יעילות? (לנקות לבד עם ספריי-לחץ-אוויר?) המלצות יתקבל בברכה. (כולל אם אתם מכירים מעבדה אמינה וזולה)
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים אצלי עולה 350, אם תעשה כמה טלפונים כנראה שתמצא גם יותר זול, ואפילו ב 350 כולל איסוף והחזרה מהבית הבעיה שיש אנשים שעושים עבודה לא טובה, ולא באמת יסודית. אם תשאל אותי, אל תחליף. לא מתחמם, לא עושה בעיות חבל לפתוח וחבל על הכסף.
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים @yitzchaking צפה בסרטון ואח"כ תחליט כמה שווה עלות פירוק טוטאלי של מחשב נייד לניקוי מאוורר והחלפת משחה טרמית. https://www.youtube.com/watch?v=fh9kY0yKCh4
פורסם 2016 באוקטובר 119 שנים ציטוט של פי סי אדמין אם תשאל אותי, אל תחליף. לא מתחמם, לא עושה בעיות חבל לפתוח וחבל על הכסף. תשובה מעולה if it ain't broke, don't fix it
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.