עבור לתוכן

אינטרנט איטי לאחר התקנת ווינדאוס

Featured Replies

פורסם

פירמטתי את הווינדאוס היום התקנתי חדש(מקורי) ועכשיו שאני מוריד סרטים זה מוריד לי על 1.8 מגה, בזמן שיש לי 100 מגה ובבדיקת מהירות זה נותן לי 90 מגה. התקשרתי להוט אמרו לי שהכל תקין לא צריכה להיות בעייה.

גם הורדתי בגוגל קובץ של ג'יגה לבדיקה וגם אותו הוא הוריד לי ב2 מגה.

יכול להיות שהדרייבר של כרטיס הרשת לא הותקן טוב או משהו כזה? 

פורסם

לפני הפירמוט היו לך הורדות מהירות ? 

פורסם

במידה וההורדה בMB.

90 Mbit יצא

10.7 MB.

פורסם

90 זה לא לגמרי תקין, אבל זה לא קשור למהירויות שאתה מוריד קבצים כמו המקור ששולח אותם.

טורנטים כמעט אף פעם לא יורדים במהירות מקסימלית, אלה אם כן אתה בטראקר פרטי עם פוטמציאל גדול, או מוריד קובץ מטראקר פומבי בזמני השיא של הזרעת הטורנט.

לגבי ההורדה מגוגל אין לי מושג מה המצב שם, אולי זה קשור למדיניות גוגל, לשעות עומס, או לספק האינטרנט המחורבן שיש לך.

וזה כמובן בנוסף לכך שאתה מבלבל MBYTE עם MBIT ומאבד פרופורציות.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר
ציטוט של פי סי אדמין

לפני הפירמוט היו לך הורדות מהירות ? 

כן, אבל הקטע הוא שזה לא רק במחשב אני מרגיש את זה, אני מרגיש את זה גם בפלייסטיישן, היה הכל תקין, עכשיו פתאום יש לי לאגים. ואין לי שום דבר אחר מחובר על האינטרנט כשאני משחק בפלייסטיישן או כשאני מוריד מהמחשב.

ולתגובה שמעליי, אני מוריד מאתר שאמור להוריד על פול כוח, הוא תמיד הוריד לי על עוצמה מלאה. אני לא יודע אם הפירמוט זה סתם צירוף מקרים, כי שוב, אני מרגיש את הבעייה גם בפלייסטיישן. השאלה היא, אם בבדיקה יוצא לי 90, זה אומר שהפלייסטיישן והמחשב צריכים לעבוד לי כמו שצריך? כי לפי התמיכה שלהם, אם זה על 90 מבחינתם הכל בסדר, הם אומרים לי הכל תקין, גם עשו ''בדיקה'' או משהו ואמרו שאין שום בעייה עם הרשת והכל תקין. אז מה אני אמור להגיד להם..? מה אני אמור לעשות

פורסם

אני מאמין שהמציאות שאתה חווה היא שילוב של כמה דברים.

1) ירידת ביצועים בעקבות שינוי באיכות התשתית, אליה שמת לב רק עכשיו.

2) שינוי באיכות שקשור לספק האינטרנט, אליה שמת לב רק עכשיו.

3) הפכת להיות מודע למהירויות של הורדות והתחלת לבחון את המציאות דרך השערות, חלקן לא לגמרי מדויקות, חלקן אולי מוטעות לחלוטין.

4) יכולה להיות בעיה עם הדריוור הדורשת עדכון, אך הסבירות לכך באופן סטטיסטי פחותה מהאופציות האחרות.

5) אני משאיר מקום לבעיה תוכנתית אחרת שגורמת לירידת ביצועים, אך מייחס לכך אחוזים מאוד נמוכים של היתכנות.

עכשיו השאלה איך מתקדמים.

אני הייתי מתחיל עם כמה שאלות:

א) אתה משלם להוט בנפרד על התשתית? או קונה אותה כחבילה משולבת דרך ספק אינטרנט במחיר "מבצע" מיוחד?

במידה והתשובה  היא: "בנפרד", אפשר לשלול עניין מסויים.

ב) האם ההוטבוקס מוגדר כמודם או כראוטר?

ג) האם יש ראוטר נוסף מחובר בדרך בין ההוטבוקס למחשב/פלייסטישן?

ד) מי הספק אינטרנט שלך? והאם החלפת ספק לאחרונה?

ה) איזו גרסת וינדוס התקנת, איזו היתה לך קודם?

ו) מה דגם הלוח שלך? או לחילופין(במידה ויש לך כרטיס נפרד) מה דגם כרטיס הרשת שלך?

בגלל שהעניין קצת סבוך ומבלבל, ארצה תשובות לשאלות אלו לפני שאהיה מוכן להציע פעולות לפתרון.

ובכל מקרה אפציץ אותך בכמה הצעות לביצוע במקביל כי גם אחרי התשובות יתכנו כמה גורמים המשפיעים על הביצועים.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Art Tatum

אני מאמין שהמציאות שאתה חווה היא שילוב של כמה דברים.

1) ירידת ביצועים בעקבות שינוי באיכות התשתית, אליה שמת לב רק עכשיו.

2) שינוי באיכות שקשור לספק האינטרנט, אליה שמת לב רק עכשיו.

3) הפכת להיות מודע למהירויות של הורדות והתחלת לבחון את המציאות דרך השערות, חלקן לא לגמרי מדויקות, חלקן אולי מוטעות לחלוטין.

4) יכולה להיות בעיה עם הדריוור הדורשת עדכון, אך הסבירות לכך באופן סטטיסטי פחותה מהאופציות האחרות.

5) אני משאיר מקום לבעיה תוכנתית אחרת שגורמת לירידת ביצועים, אך מייחס לכך אחוזים מאוד נמוכים של היתכנות.

עכשיו השאלה איך מתקדמים.

אני הייתי מתחיל עם כמה שאלות:

א) אתה משלם להוט בנפרד על התשתית? או קונה אותה כחבילה משולבת דרך ספק אינטרנט במחיר "מבצע" מיוחד?

במידה והתשובה  היא: "בנפרד", אפשר לשלול עניין מסויים.

ב) האם ההוטבוקס מוגדר כמודם או כראוטר?

ג) האם יש ראוטר נוסף מחובר בדרך בין ההוטבוקס למחשב/פלייסטישן?

ד) מי הספק אינטרנט שלך? והאם החלפת ספק לאחרונה?

ה) איזו גרסת וינדוס התקנת, איזו היתה לך קודם?

ו) מה דגם הלוח שלך? או לחילופין(במידה ויש לך כרטיס נפרד) מה דגם כרטיס הרשת שלך?

בגלל שהעניין קצת סבוך ומבלבל, ארצה תשובות לשאלות אלו לפני שאהיה מוכן להציע פעולות לפתרון.

ובכל מקרה אפציץ אותך בכמה הצעות לביצוע במקביל כי גם אחרי התשובות יתכנו כמה גורמים המשפיעים על הביצועים.

א) משלם להוט על טריפל הוט, הספק זה הוט נט

ב) הפלייסטיישן או המחשב מחוברים בכבל רשת לפייברבוקס (לא ביחד, פעם זה פעם זה, כאופן השימוש)

ג) הטריפל הוט זה הפייברבוקס הגדול המודם/ראוטר הראשי שאליו מחובר המחשב/פלייסטיישן והמיני שהוא גם ראוטר, אבל אין משהו שמחובר אליו)

ד)הוט נט, לא החלפתי.

ה) 10 64 סיביות, היה לי אותו הדבר

ו) אני לא יודע אם זה הדגם אבל ראיתי בdxdiag שזה inspiron 5558 , הכרטיס רשת אם אני מסתכל נכון אז זה  intel dual band wireless-ac3160 

נערך על-ידי bati6

פורסם

לא מבין בפייברבוקס.

אם זה היה הוטבוקס רגיל הייתי מרים טלפון ומתעקש שיסדרו שיקבל 100.

אני תמיד מתעקש לבדוק ולבצע זאת כשהטכנאי מגיע לראשונה לחבר אותי. (ובודק זאת על חיבור חוטי ישיר, כי בכל מקרה אחר יש גורמים נוספים שעלולים להשפיע על הבדיקה)

ואחר כך אם יש הידרדרות באיכות הקו אני יודע כמעט בוודאות שזה לא אצלי, ושהם יכולים לסדר זאת מהצד שלהם אם רק ירצו.

לפני שהייתי מתקשר אל הוט, הייתי מתחבר להוטבוקס/פייברבוקס ובודק את כמות השגיאות בדו"ח.

כך אולי תהיה לי עוד סיבה/גורם להצביע על אי תקינות הקו.

קשה לי להאמין שזו בעיה בדריוור של כרטיס הרשת בוינדוס 10.

במחשב הנייד שלך יש 2 כרטיסים, אחד חוטי, שני אלחוטי. האחד שציינת זה האלחוטי, שאינו רלוונטי אם התחברת עם כבל רשת.

תתקשר להוטנט ותתלונן על בעיות ביצועים.

תבדוק איתם שאתה לא מחובר דרך פרוקסי, ובקש שיתנו לך גישה ישירה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

אתה מחובר חוטי או אלחוטי ? 

ותעבור ל 014 בלי קשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים