פורסם 2016 באוקטובר 69 שנים מחבר איך אתה כל כך בטוח שהבעיה היא בזק? למחשב שמחובר לראוטר של בזק אין שום בעיה. אתה לא חושב שזה פתרון קיצוני מידי?
פורסם 2016 באוקטובר 69 שנים לגבי קיצוני או לא, צריכים לעבור לספק ותשתית אינרטנט שנותנים את המחיר הטוב ביותר לאותה תמורה. לא מזיק להחליף ספק ותשתית. יכול להיות, שתעבורת המדיע גדלה, המודם שמחובר לADSL יוצר מאיזון. או הפרעות כלשהן. בכל מקרה, לא מזיק לנסות לעבור ספק וחברה, לך תדע אולי תקבל דיל טוב ותחסוך כמה שקלים כל חודש היום לדוגמה לקוח פנה אלי שיש לו בעיה באינרטט. היה לו נתב ADSL עם נתב NETVISION. נתב NETVISION נועד לשיחות VOIP. וגם במהלך התיקון , הנתב של בזק יצא מאיזון. אבל מה הנקודה הכי מוזר, NETVISION כאלה טמבלים במקום לספק נתב אחד שיעשה את העבודה, הם משווקים עם 2 נתבים. והאינטרנט שנתב בזק מתחבר לWAN של נתב השיחות(NETVISON). עד היום NEVISON לא הצליחו לעשות זאת במכישר אחד. יש לציין שחיברתי קן ADSL לנתב השיחות , הDSL לא היבהב כאילו שביטלו את האופציה הזאת כנראה כדי שתהייה להם בקרה על השיחות. גם בעבר היה להם מודם שמתחבר למודם נערך 2016 באוקטובר 69 שנים על-ידי see the magic
פורסם 2016 באוקטובר 69 שנים מחבר אבל כל הבעיות התחילו רק כאשר התקנו את הרשת הקווית וגם עכשיו הבעיות הם רק במחשבים שמחוברים לנתב המשני, בנוסף בזק אמרו שאין בעיה אם הנתב שלהם, לא נראה לי שחברה בסדרי הגודל שלהם תנסה לרמות את הלקוחות שלהם.
פורסם 2016 באוקטובר 69 שנים אני לא טענתי שהם מנסים לרמות, פשוט קן ADSL רגיש מאוד להפרעות ולמרחק מהמרכזיה. ואתה חווה את הבעיות בחיבור הנ"ל. רוצה אינטרנט יציב, עבור לHOT עם תשתית יותר טובה
פורסם 2016 באוקטובר 69 שנים יש לי שאלה אלייך. מה יותר יקר ואיכותי, זוג מוליכי נחושת עלובים בעובי מ"מ ללא סיכוך או קואקס מסוכך.
פורסם 2016 באוקטובר 69 שנים מחבר האמת שאני לא יודע מה זה קואקס מסוכך. האם אתה אומר שהתשתית של הוט עשוייה מחומרים יותר איכותיים? אתה חושב שהבעיה באמת תיפטר אם אני אעבור להוט?
פורסם 2016 באוקטובר 69 שנים בוודאות, קואקס זה כבל שניכנס לממיר YES או HOT. עלות הקמת תשתית HOT נועדה בהתחלה להעברת וידאו ע"ג הקו בהתחלה אנלוגי בהמשך דיגיטלי, עם היתפתחות הטכנולגויה העיברו גם תשתית אינטרנט ע"ג קו זה. אין דבר כזה בוודאות , אך לא מזיק גם לקבל מחיר טוב יותר וכן תשתית אחרת . רק תועלת תצא מכך נערך 2016 באוקטובר 69 שנים על-ידי see the magic
פורסם 2016 באוקטובר 159 שנים וודא פיזית איזה כבל יוצא מהראטור למטה וחבר אותו ל WAN/ETHERNET בראוטר למעלה. מעבר לזה הייתי מגדיר ליציאה של הכבל הנ"ל כתובת קבועה בראוטר של בזק ואולי אפילו מתפרע עם QOS שיתן לו נניח 50% רוחב פס אם לא יותר
פורסם 2016 באוקטובר 159 שנים מחבר וידאתי ואפילו ניסיתי עם כל הכבלים כדי להיות בטוח וזה לא עוזר. איך אני מגדיר את כל מה שאמרת?
פורסם 2016 באוקטובר 159 שנים מחבר דרך אגב שמתי לב שבלילה, יש לי אינטרנט יותר טוב, יכול להיות שזה קשור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.