עבור לתוכן

בעיית ניתוקים וירידה במהירות גלישה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך אתה כל כך בטוח שהבעיה היא בזק? למחשב שמחובר לראוטר של בזק אין שום בעיה. אתה לא חושב שזה פתרון קיצוני מידי?

פורסם

לגבי קיצוני או לא, צריכים לעבור לספק ותשתית אינרטנט שנותנים את המחיר הטוב ביותר לאותה תמורה.

לא מזיק להחליף ספק ותשתית.

יכול להיות, שתעבורת המדיע גדלה, המודם שמחובר לADSL יוצר מאיזון. או הפרעות כלשהן.

בכל מקרה, לא מזיק לנסות לעבור ספק וחברה, לך תדע אולי תקבל דיל טוב ותחסוך כמה שקלים כל חודש

היום לדוגמה לקוח פנה אלי שיש לו בעיה באינרטט. היה לו נתב ADSL עם נתב NETVISION.

נתב NETVISION נועד לשיחות VOIP.

וגם במהלך התיקון , הנתב של בזק יצא מאיזון. אבל מה הנקודה הכי מוזר, NETVISION כאלה טמבלים במקום לספק נתב אחד שיעשה את העבודה, הם משווקים עם 2 נתבים.

והאינטרנט שנתב בזק מתחבר לWAN של נתב השיחות(NETVISON).

עד היום NEVISON לא הצליחו לעשות זאת במכישר אחד. יש לציין שחיברתי קן ADSL לנתב השיחות , הDSL לא היבהב כאילו שביטלו את האופציה הזאת כנראה כדי שתהייה להם בקרה על השיחות.  גם בעבר היה להם מודם שמתחבר למודם 

פורסם
  • מחבר

אבל כל הבעיות התחילו רק כאשר התקנו את הרשת הקווית וגם עכשיו הבעיות הם רק במחשבים שמחוברים לנתב המשני, בנוסף בזק אמרו שאין בעיה אם הנתב שלהם, לא נראה לי שחברה בסדרי הגודל שלהם תנסה לרמות את הלקוחות שלהם.

פורסם

אני לא טענתי שהם מנסים לרמות, פשוט קן ADSL רגיש מאוד להפרעות ולמרחק מהמרכזיה. ואתה חווה את הבעיות בחיבור הנ"ל.

רוצה אינטרנט יציב, עבור לHOT עם תשתית יותר טובה

פורסם
  • מחבר

לפי מה אתה אומר שלהוט יש תשתית יותר טובה?

פורסם

יש לי שאלה אלייך. 

מה יותר יקר ואיכותי, זוג מוליכי נחושת עלובים בעובי מ"מ ללא סיכוך

או קואקס מסוכך.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא יודע מה זה קואקס מסוכך. האם אתה אומר שהתשתית של הוט עשוייה מחומרים יותר איכותיים? אתה חושב שהבעיה באמת תיפטר אם אני אעבור להוט?

פורסם

בוודאות, קואקס זה כבל שניכנס לממיר YES או HOT. עלות הקמת תשתית HOT נועדה בהתחלה להעברת וידאו ע"ג הקו בהתחלה אנלוגי בהמשך דיגיטלי, עם היתפתחות הטכנולגויה העיברו גם תשתית אינטרנט ע"ג קו זה.

אין דבר כזה בוודאות , אך לא מזיק גם לקבל מחיר טוב יותר וכן תשתית אחרת . רק תועלת תצא מכך

פורסם

האם מחובר רק כבל אחד בין הראוטרים או יותר? 

פורסם
  • מחבר

רק אחד

פורסם

וודא פיזית איזה כבל יוצא מהראטור למטה וחבר אותו ל WAN/ETHERNET בראוטר למעלה.

מעבר לזה הייתי מגדיר ליציאה של הכבל הנ"ל כתובת קבועה בראוטר של בזק ואולי אפילו מתפרע עם QOS שיתן לו נניח 50% רוחב פס אם לא יותר

פורסם
  • מחבר

וידאתי ואפילו ניסיתי עם כל הכבלים כדי להיות בטוח וזה לא עוזר. איך אני מגדיר את כל מה שאמרת?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב שמתי לב שבלילה, יש לי אינטרנט יותר טוב, יכול להיות שזה קשור?

פורסם

נשמע כמו בעיה אצל ספק האינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים