עבור לתוכן

בעיית ניתוקים וירידה במהירות גלישה

Featured Replies

פורסם

שלום,

עד לא מזמן פעל בביתי רק ראוטר אחד שהיה מחובר למחשב הנייח בחדר העבודה, שם קיבלנו מהירות גלישה של75 מגהבייט בלי שום בעיה בלי ניתוקים (אנחנו משלימים לחבילה של 100 אבל זה בסדר, שזה 75). הבעיה הייתה שבשאר הבית נאלצנו להשתמש בוויפי והוא לא כל כך חזק ואם למשל מי שבחדר העבודה רוצה לשים מזגן ולסגור את הדלת כשהוא בחדר עבודה במחשב, הוויפי נחלש עוד יותר. אז החלטנו לעשות רשת קווית. לפני כחודש הגיע אלינו בחור מאוד מקצועי, שהתקין עוד ראוטר בקומה למטה, חיבר כבל אינטרנט מהראוטר הראשי של בזק אליו ומשם עוד שני כבלי אינטרנט אל המחשבים שלמעלה, כתוצאה מכך הוויפי נהיה הרבה יותר חזק גם למטה, שם הוויפי כמעט ולא הורגש לפני כן ובמחשבים מהירות הגלישה הייתה 75 מגהבייט אם PING נמוך, ויציב, דבר שהיה חשוב לי מאוד למשחקים, שלפני כן היו עושים לי KICK בגלל PING, גבוהה מדי. אבל אז התחילו כל הבעיות כעבור כמה שעות מהירות הגלישה ירדה ל9 מגהבייט והיו ניתוקים מדי פעם עם הסימן של המשולש הצהוב. חשוב לציין שהניתוקים והירידה במהירות קורים רק במחשבים שמחוברים לראוטר המשני ולטפלפונים שמחוברים לוויפי בקומה התחתונה, בחדר העבודה המצב נשאר כמו שהיה 75 מגהבייט יציב. לפעמים כאשר הדלקנו וכיבינו את הראוטר, המהירות חזרה ל-75 מגהבייט. הניותוקים לוקחים בדרך כלל משהו כמו שעה, לפעמים דקה, לפעמים כמה שעות ופעם אחת אפילו יומיים. היו פעמים שבמחשב אחד האינטרנט פעל ואילו במחשב האחר האינטנט לא פעל. ביום שבת וראשון האינטרנט פעל בפעם הראשונה, על 75 רציף וחשבתי שהבעיה נפתרה, אך אחרי זה הבעיה חזרה. לפניי כשבועיים  הבחור שהתקין את הרשת בא לפה לבדוק את הבעיה, אבל כשהוא בא האינטרנט בדיוק פעל מעולה והוא לא ראה מה הבעיה ואמר שהעיה לא יכולה להיות בראוטר המשני, היא יכולה להיות בראוטר של בזק או בתוכנות זדוניות במחשבים שלנו. בערך שעתיים אחרי שהוא הלך הבעיה חזרה התקשרתי לבזק שם אמרו לי שאין שום בעיה אם הראוטר שלהם ושהם לא יכולים לעזור לי עם הראוטר השני. אשמח מאוד אם מישהו יעזור, כי אני כבר ממש מיואש. 

פורסם

הבעיה יכולה להיות או היתנגשות כתובות, אך לפני כן אני ממליץ לבדוק שהכבל במגיע מהנתב של בזק אגכן מחובר לכניסת הWAN בנתב למעלה.

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה התנגשות כתובות, משום שכאשר הפעלתי את האבחון של ווינודווס הוא אמר לי כתובת אייפי לא חוקית, יש למישהו רעיון?

פורסם

מיכאל, קודם כל תבדוק שהחיבורים תקינים ומשם נמשיך. מנתב של בזק צריך להיתחבר לWAN בנתב למעלה.

אם תחבר כך, הנתב למעלה יעבוד עם כתובות אחרות.

פורסם
  • מחבר

WAN אני לא רואה שום כניסת

פורסם

בנתב של בזק אין לך כניסה ואו יציאה של WAN, אך בנתב למעלה יש 4 כניסות LAN וכניסה אחת WAN. סה"F 5 חיבורי רשת.

או שלמעשה יש לך אקסס פוינט. 

פורסם
  • מחבר

יש לי חיבור שכתוב בו enthernet יכול להיות שזה זה?

פורסם

בכולם רשום אתרנט. צריך להיות רשום WAN

פורסם
  • מחבר

14756877501041599295246.jpg

פורסם
  • מחבר

זה כל החיבורים שיש לי בנתב המשני.

פורסם

אוקי ETERNET זה WAN . בגלל שהוא חריג בחיבור ובודד

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ואין שינוי

פורסם

אחזור שנית:

א) חבר את יציאת LAN ממודם כבלים לכנסית WAN eternet

פורסם
  • מחבר

חיברתי, והבעיה לא נפתרה, אפילו ניסיתי לחבר כל פעם כבל אחר מהשלושה כדי להיות בטוח שחיברתי את הכבל מהנתב של בזק, אבל לא היה שינוי, אם אף אחד מהכלים, הבעיה נשארה כמו שהייתה.

פורסם

אז תצלל לבזק נזק תיתתנק מהם במידי. לאחרונה אני רואה הרבה בעיות באינטרנט עם תשתית הבזק.

בתשתית הכבלים האינטרנט עובד פיקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים