עבור לתוכן

לוח אם נפטר בפעם הרביעית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי.

אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156.

הלוח הראשון הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש.

בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של Gigabyte מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב.

אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדעתכם זה משהו שקשור לרשת החשמל שלי? האם הלוחות האלו פשוט היו גרועים מחורבנים ובאיכות ירודה? 

אני מפחד שזה קשור לחשמל שלי בבית , אולי הוא מקבל קצר או משהו מסוים שגורם לו ליפול אחרי מספר חודשים ולא לשוב אלינו..

למי שתוהה האם הספק שלי מספיק למערכת , אז כן, בהחלט .. i5 3570 GTX 760 , יש לי ספק של SEASONIC של 550W.

תודה לכולם וחג שמח.

פורסם

2 אפשרויות...

1. ספק-כוח פגום "הרוצח השקט"

2. ביש מזל.

אני מהמר על אפשרות מספר 1.

פורסם

אפשרות נוספת שהרבה לי כמה לוחות אם. לחות וקורוזיה. אני גר ליד הים מישור החוף המחשב נמצא בחדר מאוורר כלומר לא חם שהטמפרטורה תקינה אבל נכנסת הרבה לחות.  לאחר שבמעבדה ראו קורוזיה על המעגלים הפנימיים ואמרו לי שריריות לא כוללת את זה הם החליפו לי בכל זאת.  במחשב הבא שלי קניתי לוח אם גיגבייט מהסדרה אולטרא דיורבל שמיועדת למקומות עם לחות גבוהה. נפטרה הבעייה. כבר שנתיים רץ חלק

פורסם
  • מחבר

אבל אם הוא היה פגום הוא לא היה צריך להמשיך לעבוד , גם הוא היה נכשל בשלב מסוים.. לדעתי, יש סיכוי שזה נכון וזה כבר לא יקרה שוב אם הוא היה מקור הבעיה כי אני לא אשתמש באף רכיב מהמחשב הזה חוץ מהכרטיס מסך לזמן קצר.

ציטוט של urib

2 אפשרויות...

1. ספק-כוח פגום "הרוצח השקט"

2. ביש מזל.

אני מהמר על אפשרות מספר 1.

פורסם

שלום לכולם

אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי.

אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156.

הלוח הראשון הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש.

בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של Gigabyte מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב.

אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדעתכם זה משהו שקשור לרשת החשמל שלי? האם הלוחות האלו פשוט היו גרועים מחורבנים ובאיכות ירודה? 

אני מפחד שזה קשור לחשמל שלי בבית , אולי הוא מקבל קצר או משהו מסוים שגורם לו ליפול אחרי מספר חודשים ולא לשוב אלינו..

למי שתוהה האם הספק שלי מספיק למערכת , אז כן, בהחלט .. i5 3570 GTX 760 , יש לי ספק של SEASONIC של 550W.

תודה לכולם וחג שמח.

לפי דעתי חומרה מסוימת שעברה איתך מהלוח הראשון גורמת לכל הבעיה הזאת, מה אתה מעביר איתך בין לוח ללוח

אני חושב שתחליף ספק כוח לא סיפור יקר את הישן אל תזרוק עדיין ותתן אותו לבדיקה

בודקים כמה מתח נותנים כל החיבורים ביחד וכמה כל אחד לחוד. חוץ מזה יש ספקים שלא עובדים על תדר ישיר ונותנים פיקים לעשה רובם כאלה וזה יכול לגרום לנפילות במתח ואפילו לקצרים בלוח

Sent from my iPhone using Tapatalk

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים